Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Minikortilla maksat kätevästi kaikkialla

En som bruker holder et armbånd med mikrokortet inntil en betalingsterminal

Bank Norwegianin minikortti on maksuton ja kätevä vaihtoehto sinulle, joka haluat jättää lompakon kotiin. Minikortilla maksat käden käänteessä – kirjaimellisesti!

Bank Norwegianin minikortti vastaa kooltaan tavallista SIM-korttia ja sopii mukana tulevaan silikonirannekkeeseen. Minikortin voi tilata kuka tahansa, jolla on jo Norwegian-luottokortti. Minikortti on maksuton, eikä se vaadi aktivointia sovelluksen tai vastaavan kautta. Minikortti on myös vedenpitävä, joten voit huoletta ottaa sen mukaan uimarannalle tai juoksulenkille.

Minikorttia voi käyttää lähimaksuihin tavallisten luottokorttien tapaan. Voit siis maksaa minikortilla kaikissa liikkeissä, joissa on käytössä lähimaksun mahdollistava maksupääte. Verkkopankissa voit tarkistaa, mitä ostoksia olet maksanut luottokortilla ja mitä minikortilla.

Voit käyttää Bank Norwegianin maksutonta minikorttia, vaikka sinulla ei olisikaan Google Pay-, Fitbit Pay- tai Garmin Pay -lähimaksusovellusta tukevaa älykelloa. Minikortti kulkee mukanasi sille tarkoitetussa silikonirannekkeessa, jolloin voit maksaa lähimaksulla kätevästi kaikkialla!

Lähimaksu on turvallinen maksutapa

Lähimaksaminen minikortilla on turvallista. Kortin väärinkäytön riski on pienempi, koska PIN-koodia ei tarvitse syöttää yhtä usein kuin sirukortilla maksaessa. Minikortti on myös yksityisempi kuin tavallinen luottokortti.

Muiden lähimaksukorttien tapaan myös minikortti edellyttää PIN-koodin syöttämistä maksupäätteeseen, mikäli summa ylittää määrätyn rajan ostoa kohden tai tietyn kokonaissumman vuorokauden aikana. Tämä tekee kortin väärinkäytöstä paljon vaikeampaa.

Jos minikorttisi katoaa, kortti on helppo sulkea joko puhelimitse, Bank Norwegian ‑sovelluksessa tai verkkopankin OmatSivuni-palvelussa. Kortti kannattaa sulkea heti, kun huomaat sen kadonneen.

Mikrokort

Haluatko tilata minikortin lähimaksuominaisuudella?

Esimerkki maksulykkäyksestä: 1500 euron luotto 12 erässä 139 e/kk. Korko on 19,99 % ja todellinen vuosikorko 21,92 %. Kulujen osuus on 168 e, yhteensä 1668 e. Sopimus on voimassa toistaiseksi.