Kulutusluotto

Vakuudeton kulutusluotto on yksinkertainen vaihtoehto arjen rahoitustarpeisiin. Hae meiltä kulutusluottoa nopealla nettihakemuksella.

15 000

5 000
60 000

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)

Vakuudeton kulutusluottomme

Meiltä voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti. Saat lainapäätöksen nopeasti, ja rahat tilille ilman ylimääräistä säätöä.

Voit valita, tarvitsetko isomman vai pienemmän lainan omien tarpeidesi mukaan. Kulutusluoton avulla on helppo hakea rahoitusta kaikenlaisiin tilanteisiin.

Kulutusluoton ominaisuudet

 • Lainasumma: 1000 - 60 000 euroa
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ei vakuuksia

Mihin kulutusluotto sopii?

Kulutusluottoa voi käyttää vapaasti haluamiinsa kohteisiin. Meiltä voit hakea lainaa niin remonttia, lomamatkaa kuin autoakin varten. Nopea kulutusluotto on helppo vaihtoehto moniin tilanteisiin.

Sinä päätät, paljonko tarvitset lainaa. Myös sopiva kuukausierä on sinun päätettävissäsi, sillä laina-ajan voi valita joustavasti.

Remonttilaina

Kulutusluotto on yksinkertainen vaihtoehto remonttilainaksi. Hait rahoitusta sitten keittiöremonttia, kylpyhuoneremonttia tai vaikka mökkiremonttia varten, meiltä löydät sinulle sopivan lainan. Voit maksaa remontin kaikki kulut yhdellä vakuudettomalla luotolla ilman vakuuksia tai takaajia.

Lomalaina

Lomamatkan kulut kasvavat helposti isoiksi, ja etenkin pidemmälle lomalle rahoitus voi olla tarpeeseen. Vakuudettoman kulutusluoton avulla katat helposti osan, tai vaikka kaikki, lomakuluista ja maksat takaisin sinulle sopivissa kuukausierissä.

Yllättävät kulut

Arjen yllättäviin kuluihin on hyvä varautua taloudellisella puskurilla, mutta aina se ei riitä. Kodinkoneet tai autot voivat yllättäen hajota jättäen ison laskun jälkeensä. Kun rahoituksen tarve yllättää, vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea meiltä nopealla aikataululla.

Autolaina

Auton rahoittamiseen on olemassa monia erilaisia tapoja. Kulutusluotto on yksi helpoimmista tavoista, sillä saat rahat heti tilille ja voit ostaa auton heti omiin nimiisi. Meillä kulutusluoton takaisinmaksuaika on joustava 1 vuosi - 15 vuotta.

Parhaat syyt valita kulutusluottomme

Kulutusluotto meiltä on yksinkertainen ja helppo lainavaihtoehto eri tilanteisiin. Voit hakea sitä vain minuuteissa täyttämällä nopean lainahakemuksen.

Selkeä ja edullinen hinnoittelu

Lainaehdoista ja -hinnastosta on reilua kertoa niin, että kaikki ymmärtävät. Siksi hinnoittelemme lainamme selkeästi ja kerromme todellisen vuosikoron läpinäkyvästi. Näet aina, mistä maksat ja paljonko maksat, joten vertailu on helppoa.

Ei vakuuksia

Kulutusluotto ilman vakuuksia on helppo rahoitusvaihtoehto eri tilanteisiin. Omaisuuttasi ei käytetä lainan vakuutena, joten lainan hakeminen on yksinkertaista. Rahat saat meiltä nopeasti suoraan valitsemallesi tilille.

Alustava lainatarjous heti

Saat meiltä alustavan lainatarjouksen heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Hakemuksen täyttämisessä kestää vain muutama minuutti ja näet heti, paljonko voimme tarjota sinulle lainaa. Voit siis unohtaa turhan odottelun.

Vaivatonta lainan hoitamista

Voit hallita lainaasi helposti mobiilisovelluksellamme tai verkkosivuston kautta. Asiakaspalvelumme on myös aina valmiina auttamaan kaikissa lainan maksamiseen liittyvissä kysymyksissä ja pulmissa. Voit hakea asiakaspalvelusta esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia tarvittaessa.

Sinun näköinen kulutusluotto – siirto suoraan tilille

Vakuudetonta kulutusluottoa voit hakea juuri sen verran kuin tarvitset, ja laina-aika voi olla 1 vuodesta 15 vuoteen. Kun haet kulutusluottoa, päätät itse, millaista lainaa haet.

Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että omaisuuttasi ei aseteta lainan takuudeksi. Saat siis nostettua lainaa ilman, että panttaat sitä vastaan henkilökohtaista omaisuutta.

Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Jos haet yhdessä toisen kanssa, mahdollisuutesi saada enemmän lainaa paranevat – ja samalla voit saada lainalle paremman koron.

Vakuudeton kulutusluotto pähkinänkuoressa:

 • Yksinkertainen laina
 • Haettavissa vain minuuteissa netistä
 • Käytettävissä lukuisiin arjen tarpeisiin

Hinnasto – kulutusluoton korko ja kulut

Kulutusluoton kokonaiskulut muodostuvat tarjotusta nimelliskorosta sekä muista lainanhoitokustannuksista. Nimelliskorko määritetään aina yksilöllisesti hakijan taloudellisen tilanteen ja haettavan lainasumman perusteella.

Muut kulut, kuten perustamismaksu sekä tilinhoitomaksu määräytyvät hinnastomme mukaisesti lainasumman mukaan. Todellinen vuosikorko kertoo, paljonko kaikki kulut ovat yhteensä vuositasolla. Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttaa myös valitsemasi laina-aika.

Matalakorkoinen laina - mikä vaikuttaa korkoon?

Kulutusluoton korko määräytyy lainanhakijan tietojen sekä haetun lainasumman perusteella. Korko lasketaan aina henkilökohtaisesti.

Halvin kulutusluotto löytyy usein hakemalla lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Erityisesti isommissa lainoissa kannattaa pohtia, hakisiko lainaa yhdessä toisen kanssa.

Meillä laina-ajan voi määrittää itselleen sopivaksi, jolloin myös kuukausierästä saa itselleen sopivan. Lainaa voi myös halutessaan aina lyhentää maksusuunnitelmaa nopeammassa aikataulussa.

Lainan korkoon vaikuttavat:

 • Hakijan henkilökohtainen taloudellinen tilanne
 • Haettu lainasumma
 • Mahdollinen rinnakkaishakija

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)

Vanhojen lainojen yhdistäminen

Onko sinulla vanhoja pikavippejä ja kulutusluottoja, joita lyhennät eri luotonmyöntäjille? Paitsi, että usean lainan hoitaminen on hankalaa, on se myös usein huomattavan kallista. Turhat korko- ja lainakustannukset rasittavat kuukausibudjettia nopeasti.

Vanhat lainat ja kulutusluotot kannattaakin yhdistää yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Kulutusluotto meiltä on helppo vaihtoehto, kun haluat yhdistää vanhat lainat yhdeksi paremmaksi lainaksi ja säästää rahaa.

Samalla yhden lainan hoitaminen on myös sinulle huomattavasti yksinkertaisempaa ja helpompaa. Pelkkien kustannusten ohella säästät usein myös hermojasi.

Käytä kulutusluottoamme vanhojen lainojen yhdistämiseen:

 1. Täytä lainahakemus sivuillamme
 2. Ilmoita kysyttäessä vanhoista lainoista ja tarkoituksesta lyhentää niitä
 3. Maksa vanhat lainat pois ja lyhennä yhtä lainaa

Hae kulutusluottoa nettihakemuksella

Kulutusluoton hakeminen on todella yksinkertaista. Voit hoitaa kaiken suoraan netin kautta ja allekirjoittaa lopulta lainasopimuksen omilla pankkitunnuksillasi. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

1. Täytä hakemus

Täytä lainahakemuksemme aloittaaksesi lainanhakuprosessin. Tässä vaiheessa voit valita mm. haettavan lainasumman ja lainan käyttötarkoituksen. Kysymme sinulta myös tietoa taloudellisesta tilanteestasi sekä veloistasi henkilökohtaisen luottoluokituksen määrittämiseksi.

2. Tarkasta alustava lainapäätös

Saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Näet, paljonko voit saada lainaa kauttamme ja millaisella korolla. Samalla voit myös valita sopivan laina-ajan kulutusluotollesi.

3. Hyväksy lainaehdot ja lähetä pyydetyt dokumentit

Lainaehdot voit hyväksyä kätevästi omilla verkkopankkitunnuksillasi. Sen jälkeen pyydämme vielä muutamia dokumentteja rahojen maksamiseksi sinulle. Kun kaikki on hoidettu, saat rahat suoraan ilmoittamallesi tilille.

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)

Usein kysytyt kysymykset kulutusluotosta

 • Mikä on kulutusluotto?

  Kulutusluottomme on vakuudeton laina, jonka summan voi valita joustavasti. Suurin haettava kulutusluotto on 60 000 euroa, ja pienimmillään voit hakea 1000 euron lainaa. Laina-aika on 1 vuodesta 15 vuoteen. Kulutusluottoa voi käyttää kaikkiin arjen rahoitustarpeisiin ja hankintoihin.

 • Kuka voi hakea kulutusluottoa?

  Voit hakea kulutusluottoa meiltä, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Olet vähintään 23-vuotias
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Olet ollut Suomen väestötietorekisterissä viimeiset 36kk
 • Miten saan halvimman koron lainalle?

  Lainan korkoon vaikuttavat haettava lainasumma sekä taloudelliset tietosi. Todellinen vuosikorko sisältää lainan viitekoron ohella myös kaikki muut lainaan liittyvät kulut. Halvin kulutusluotto on usein saatavilla yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

 • Kuinka nopeasti lainatarjouksen saa?

  Kulutusluotosta saa alustavan lainatarjouksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen voit valita sopivan maksuajan sekä allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnusten avulla.

 • Miten kulutusluotto ja joustoluotto eroavat toisistaan?

  Vakuudettomat kulutusluotot ovat kertaluonteisia lainoja. Joustoluotto puolestaan on luottokortin tapainen jatkuva luottosopimus tietyllä luottorajalla. Kertaluonteisen kulutusluoton korkotaso on tyypillisesti alhaisempi.

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)