Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Kulutusluotto

Vakuudeton kulutusluotto on vaivaton  vaihtoehto arjen rahoitustarpeisiin. Hae meiltä kulutusluottoa nettihakemuksella.

15 000

5 000
60 000
Hae lainaa tästä

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Vakuudeton kulutusluottomme

Meiltä voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa jopa 60 000 euroon asti. Koko hakemusprosessin voi tehdä nettilomakkeella.

Voit valita, tarvitsetko isomman vai pienemmän lainan omien tarpeidesi mukaan. Kulutusluotolla saat rahoitusta erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin.

Kulutusluoton ominaisuudet

 • Lainasumma: 1000 - 60 000 euroa
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ei vakuuksia

Mihin kulutusluotto sopii?

Voit itse päättää, mihin kulutusluoton käytät. Meiltä voit hakea lainaa niin remonttia, lomamatkaa kuin autoakin varten. Kulutusluotto on vaihtoehto moniin tilanteisiin.

Sinä päätät, kuinka paljon lainaa tarvitset. Myös sopiva kuukausierä on sinun päätettävissäsi, sillä laina-ajan voi valita joustavasti.

Remonttilaina

Kulutusluotto on vaihtoehto remonttilainaksi. Hait rahoitusta sitten keittiöremonttia, kylpyhuoneremonttia tai vaikka mökkiremonttia varten, meiltä löydät sinulle sopivan lainan. Voit maksaa remontin kaikki kulut yhdellä luotolla, ilman vakuuksia tai takaajia.

Lomalaina

Lomamatkan kulut kasvavat helposti isoiksi, ja etenkin pidemmälle lomalle rahoitus voi olla tarpeeseen. Vakuudettoman kulutusluoton avulla katat osan, tai vaikka kaiken, lomakuluista ja maksat takaisin sinulle sopivissa kuukausierissä.

Yllättävät kulut

Arjen yllättäviin kuluihin on hyvä varautua taloudellisella puskurilla, mutta aina se ei riitä. Kodinkoneet tai autot voivat yllättäen hajota jättäen ison laskun jälkeensä. Kun rahoituksen tarve yllättää, voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa meiltä suoraan verkossa.

Autolaina

Auton rahoittamiseen on olemassa monia erilaisia tapoja. Kulutusluotto on yksi vaihtoehto autorahoitukselle, sillä rahat maksetaan tilillesi ja voit ostaa auton omiin nimiisi. Meillä kulutusluoton takaisinmaksuaika on joustava, 1–15 vuotta.

Parhaat syyt valita kulutusluottomme

Kulutusluotto meiltä on lainavaihtoehto eri tilanteisiin. Voit hakea sitä kotisivuillamme tai mobiilisovelluksessamme.

Selkeä hinnoittelu

Lainaehdoista ja -hinnastosta on reilua kertoa niin, että kaikki ymmärtävät. Siksi hinnoittelemme lainamme selkeästi ja kerromme todellisen vuosikoron läpinäkyvästi. Näet aina, mistä ja kuinka paljon maksat, joten vertailu on helppoa.

Ei vakuuksia

Kulutusluotto ilman vakuuksia on rahoitusvaihtoehto eri tilanteisiin. Omaisuuttasi ei käytetä lainan vakuutena, ja lainan hakeminen onnistuu nettilomakkeella. Rahat saat meiltä valitsemallesi tilille.

Alustava lainatarjous

Jos lainahakemuksesi hyväksytään, saat meiltä alustavan lainatarjouksen. Alustavasta lainatarjouksesta näet, kuinka paljon voimme tarjota sinulle lainaa ja millä korolla.

Lainan hallitseminen mobiilisovelluksessa

Voit hallita lainaasi mobiilisovelluksessamme tai kotisivujemme kautta. Asiakaspalvelumme on myös aina valmiina auttamaan kaikissa lainan maksamiseen liittyvissä kysymyksissä ja pulmissa. Voit tarvittaessa hakea asiakaspalvelusta esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia.

Kaksi ihmistä kävelyllä metsässä katsovat kaunista, metsän peittämää laaksoa.

Sinun näköisesi kulutusluotto – suoraan tilillesi

Vakuudetonta kulutusluottoa voit hakea juuri sen verran kuin tarvitset, ja laina-aika voi olla 1 vuodesta 15 vuoteen. Kun haet kulutusluottoa, päätät itse, millainen laina sinulle sopii.

Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että omaisuuttasi ei aseteta lainan vakuudeksi. Saat siis nostettua lainaa ilman, että panttaat sitä vastaan henkilökohtaista omaisuutta.

Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Jos haet yhdessä toisen kanssa, mahdollisuutesi saada enemmän lainaa paranevat – ja samalla voit saada lainalle paremman koron.

Vakuudeton kulutusluotto pähkinänkuoressa:

 • Ei takuita tai vakuuksia
 • Haettavissa nettilomakkeella
 • Käytettävissä lukuisiin arjen tarpeisiin

Hinnasto – kulutusluoton korko ja kulut

Kulutusluoton kokonaiskulut muodostuvat tarjotusta nimelliskorosta sekä muista lainanhoitokustannuksista. Nimelliskorko määritetään aina yksilöllisesti hakijan taloudellisen tilanteen ja haettavan lainasumman perusteella.

Muut kulut, kuten perustamismaksu sekä tilinhoitomaksu, määräytyvät hinnastomme mukaisesti lainasumman perusteella. Todellinen vuosikorko kertoo, kuinka paljon kaikki kulut ovat yhteensä vuositasolla. Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttaa myös valitsemasi laina-aika.

Matalakorkoinen laina – mikä vaikuttaa korkoon?

Kulutusluoton korko määräytyy lainanhakijan tietojen sekä haetun lainasumman perusteella. Korko lasketaan aina henkilökohtaisesti.

Halvin kulutusluotto saattaa usein löytyä hakemalla lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Erityisesti isommissa lainoissa kannattaa pohtia, hakisiko lainaa yhdessä toisen kanssa.

Meillä laina-ajan voi määrittää itselleen sopivaksi, jolloin myös kuukausierästä saa itselleen sopivan. Lainaa voi halutessaan aina lyhentää maksusuunnitelmaa nopeammassa aikataulussa. Sen määrään voi myös hakea korotusta, jos oma lainantarve myöhemmin muuttuu.

Lainan korkoon vaikuttavat:

 • Hakijan henkilökohtainen taloudellinen tilanne
 • Haettu lainasumma
 • Mahdollinen rinnakkaishakija

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Vanhojen lainojen yhdistäminen

Onko sinulla vanhoja pikavippejä ja kulutusluottoja, joita lyhennät eri luotonmyöntäjille? Usean lainan hoitaminen saattaa olla sekä kallista että hankalaa. Turhat korko- ja lainakustannukset rasittavat kuukausibudjettia nopeasti.

Hakemalla kulutusluottoa voit yhdistää kaikki lainat yhden laskun alle. Voit samalla selvittää, onko sinun mahdollista säästää esimerkiksi korkokuluissa yhdistämällä vanhat kalliit lainat ja luotot.

Yhden lainan hoitaminen on huomattavasti yksinkertaisempaa ja helpompaa. Yhdistämällä lainat voit siis säästää myös hermojasi.

Käytä kulutusluottoamme vanhojen lainojen yhdistämiseen:

 1. Täytä lainahakemus sivuillamme
 2. Anna kysyttäessä vanhojen lainojesi tiedot ja ilmoita, että haluat lyhentää niitä
 3. Maksa vanhat lainat pois ja lyhennä jatkossa vain yhtä lainaa

Hae kulutusluottoa nettihakemuksella

Voit hoitaa hakemisen suoraan netin kautta ja allekirjoittaa lopulta lainasopimuksen omilla pankkitunnuksillasi. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

1. Täytä hakemus

Täytä lainahakemuksemme aloittaaksesi lainanhakuprosessin. Tässä vaiheessa voit valita mm. haettavan lainasumman ja lainan käyttötarkoituksen. Kysymme sinulta myös tietoa taloudellisesta tilanteestasi sekä veloistasi henkilökohtaisen luottoluokituksen määrittämiseksi.

2. Tarkasta alustava lainapäätös

Jos hakemuksesi hyväksytään, saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Siitä näet, kuinka paljon lainaa voit meiltä saada ja millaisella korolla. Samalla voit myös valita sopivan laina-ajan kulutusluotollesi.

3. Hyväksy lainaehdot ja lähetä pyydetyt dokumentit

Lainaehdot voit hyväksyä omilla verkkopankkitunnuksillasi. Sen jälkeen pyydämme vielä muutamia dokumentteja rahojen maksamiseksi sinulle. Kun kaikki on hoidettu, saat rahat suoraan ilmoittamallesi tilille.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Usein kysytyt kysymykset kulutusluotosta

 • Mikä on kulutusluotto?

  Kulutusluottomme on vakuudeton laina, jonka summan voi valita joustavasti. Suurin haettava kulutusluotto on 60 000 euroa, ja pienimmillään voit hakea 1000 euron lainaa. Laina-aika on 1–15 vuotta. Kulutusluottoa voi käyttää kaikkiin arjen rahoitustarpeisiin ja hankintoihin.

 • Kuka voi hakea kulutusluottoa?

  Voit hakea kulutusluottoa meiltä, jos täytät nämä ehdot:

  • Olet vähintään 23-vuotias
  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Olet ollut Suomen väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta
 • Miten saan halvimman koron lainalle?

  Lainan korkoon vaikuttavat haettava lainasumma, takaisinmaksuaika sekä taloudellinen tilanteesi. Todellinen vuosikorko sisältää lainan viitekoron ohella myös kaikki muut lainaan liittyvät kulut. Halvimman koron saat usein hakemalla lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

 • Kuinka nopeasti lainatarjouksen saa?

  Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat meiltä mahdollisen alustavan lainatarjouksen. Sen jälkeen voit valita sopivan maksuajan ja allekirjoittaa lainasopimuksen verkkopankkitunnusten avulla.

 • Miten kulutusluotto ja joustoluotto eroavat toisistaan?

  Vakuudeton kulutusluotto on kertaluonteinen laina. Joustoluotto puolestaan on luottokortin tapainen jatkuva luottosopimus tietyllä luottorajalla. Kertaluonteisen kulutusluoton korkotaso on tyypillisesti alhaisempi.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)