Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Laina – hae rahoitusta eri tilanteisiin

Voit saada meiltä lainan eri tilanteisiin, kuten remonttia, matkaa tai yllättäviä kuluja varten. Lainahakemuksen voit täyttää suoraan verkossa.

15 000

1 000
60 000
Hae lainaa tästä

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Valitse tarpeisiisi sopiva laina

Lainamme on vakuudeton kulutusluotto, jonka voit käyttää haluamaasi kohteeseen. Tarjoamme lainaa joustavasti eri tilanteisiin – voit hakea tarvitsemaasi lainasummaa aina 1 000 eurosta 60 000 euroon asti.

Myös laina-aika on mahdollista valita tilanteen mukaan. Enimmillään lainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta.

 • Kulutusluotto

  Vakuudeton kulutusluotto voi olla vaihtoehto arjen rahoitustarpeisiin. Meiltä voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon asti. Täytä hakemus kotisivuillamme.

 • Nainen auton ovella.

  Autolaina

  Rahoita autosi lainamme avulla ilman käsirahaa. Voit maksaa auton suoraan käteiskauppana ja saada mahdollisesti paremman neuvotteluvaran.

 • Laina lomaa varten

  Lomamatkalla kuluja syntyy niin lennoista, hotellista kuin ravintolakäynneistäkin. Hae meiltä lainaa suunnittelemaasi lomamatkaa varten sinulle sopivalla maksuajalla.

 • Mies, jolla on matkapuhelin.

  Laina yllättäviin kuluihin

  Arjessa voi tulla vastaan yllättäviä kuluja. Meiltä voit hakea lainaa haluamaasi kohteeseen. Kulutusluottomme on laina ilman vakuuksia, jota voit hakea suoraan nettilomakkeen kautta.

 • Nuoren naisen muotokuva

  Yhdistä vanhat lainasi

  Jos sinulla on vanhoja pikavippejä tai muita lainoja kalliilla kustannuksilla, me voimme auttaa niiden yhdistämisessä. Hae meiltä yhdistelylainaa ja selvitä, voitko saada edullisemmat lainakustannukset yhdistämällä vanhat lainasi. Hakemus ei sido sinua mihinkään.

 • Naisen maalaus.

  Remonttilaina

  Voit kattaa remonttiprojektin kulut lainan avulla. Teit sitten kylpyhuoneremonttia tai kattavaa mökkiremonttia, me autamme rahoitustarpeissasi. Hae remonttiin tarvitsemasi lainasumma ja maksa kätevästi osissa.

Valitse sinulle sopiva lainasumma ja kuukausierä

Voit hakea meiltä lainaa 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Voit myös itse valita, minkälainen laina-aika on sinulle sopiva.

Lainaerä on aina syytä mitoittaa omaan talouteen sopivaksi. Valitse sellainen kuukausierä, jonka pystyt helposti maksamaan. Ota samalla huomioon myös lainan todellinen vuosikorko ja kokonaiskustannukset koko laina-ajalta.

Voit hakea juuri itsesi näköistä lainaa, joka on räätälöity tilanteeseesi sopivaksi.

 Nainen korkki päässään.

Mistä tiedän, mikä on sopiva kuukausierä?

Laina-aika ja sopiva kuukausierä kannattaa mitoittaa oman talouden mukaan.

 • Laske ensin käteen jäävät tulosi verojen jälkeen
 • Vähennä siitä pakolliset kuukausimenot, kuten asuntolainan lyhennys tai vuokra ja muut elämiseen menevät kulut
 • Valitse sen jälkeen sellainen maksuaika, että pystyt helposti maksamaan lainan kuukausierän jäljelle jäävästä osuudesta

Laske aina, kuinka monta euroa kuukaudessa sinulla jää käteen pakollisten kulujen jälkeen sopivaa lainasummaa ja -aikaa valitessa. Lisäksi lainan kokonaiskustannukset on hyvä ottaa huomioon, jos pohtii pidempää laina-aikaa.

Kuka voi hakea lainaa?

Kauttamme voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat vaatimukset:

 • Olet vähintään 23-vuotias
 • Olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Olet ollut Suomen väestötietorekisterissä vähintään edelliset 36 kuukautta

Lainahakemuksesi hyväksymiseen vaikuttavat myös muut tietosi. Hakemalla lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa.

Paljonko lainaa voi saada?

Voit hakea meiltä lainaa korkeintaan 60 000 euroa. Suurin myönnettävä lainan määrä vaihtelee tietojesi ja hakemuksesi mukaan.

Miten laina toimii?

Lainamme on vakuudeton laina, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla. Lainaa on mahdollista saada jopa 60 000 euroa, tai pienimmillään vain 1 000 euroa. Se sopii sekä pienempien että isompien kuluerien rahoittamiseen. Myös vanhojen lainojen yhdistäminen on mahdollista – muista ilmoittaa niistä lainaa hakiessasi.

 • Lainan hakeminen

  Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu suoraan netissä. Hakemuksen jälkeen voit saada alustavan lainapäätöksen, josta näet lainan tiedot. Lainan kaikki kustannukset esitellään samalla selkeästi – mukaan lukien lainan korko, tilinhoitomaksu, perustamismaksu sekä todellinen vuosikorko.

 • Lainan maksaminen takaisin

  Lainaa maksetaan takaisin tehdyn lainasopimuksen mukaisesti. Takaisinmaksuaika voi olla pienimmillään 12 kuukautta, ja maksimissaan 15 vuotta. Saat käyttöösi kätevän mobiilisovelluksemme, jonka kautta voit hallita lainaasi.

Parhaat syyt valita laina meiltä

Lainamme on joustava rahoitusratkaisu. Vakuudeton laina on yksinkertainen vaihtoehto, jonka hakeminen onnistuu suoraan netistä. Lainan hakeminen ei myöskään sido sinua mihinkään.

 • Turvallista lainaamista

  Olemme täysin digitaalisesti toimiva rahoitusalan yritys, ja olemme toimineet Suomen markkinoilla jo vuodesta 2015 asti. Voit luottaa meihin, kun tarvitset pientä tai isoa lainaa. Asiakaspalvelumme on aina tarvittaessa apunasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, joita mieleesi voi juolahtaa.

 • Selkeä ja yksinkertainen hinnoittelu

  Lainamme on selkeästi hinnoiteltu. Tarvitset lainaa sitten isompaa tai pienempää hankintaa varten, kokonaiskustannukset pysyvät aisoissa ja tiedät tarkkaan, paljonko maksat.

  Kun haet lainaa ja vertailet eri vaihtoehtoja, todellinen vuosikorko on tärkein työkalusi. Todellisessa vuosikorossa on mukana kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten vuosikorko, tilinhoitomaksu ja lainanhoitokustannukset. Emme peri piilokuluja, vaan lainan korko, perustamismaksu ja tilinhoitomaksu on esitelty selkeästi.

 • Hae lainaa sopivalla laina-ajalla

  Voit räätälöidä lainan itsellesi sopivaksi. Laina-aika voi olla 1 vuodesta 15 vuoteen, joten voit valita sen omaan talouteesi sopivaksi.

  Lainasumma voi olla mitä vain 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon – laina meiltä sopii siis moneen tarkoitukseen.

 • Rahat omalle tilille

  Voit hakea lainaa meiltä suoraan verkossa. Olemme täysin digitaalinen pankki ja hyödynnämme myös automatiikkaa lainhakemusten käsittelyssä. Kun lainahakemus on käsitelty ja hyväksytty, maksetaan rahat suoraan omalle tilillesi.

 • Helppo mobiilisovellus lainan hallintaan

  Mobiilisovelluksen avulla voit tehdä muutoksia lainan tietoihin, jos lainaa ei ole vielä maksettu sinulle. Esimerkiksi laina-ajan tai lainasumman muokkaus onnistuu myös mobiilisovelluksessa.

  Jos laina on jo maksettu sinulle, ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Voit hakea muutoksia laina-aikaan tai esimerkiksi lyhennysvapaata kuukautta.

 • Lainaturva tukenasi

  Voit halutessasi ottaa lainallesi myös maksuturvavakuutuksen. Se turvaa lainan takaisinmaksun, jos sairastut tai joudut työttömäksi.

Hae lainaa jopa 60 000 euroa

Yksityislaina ilman vakuuksia on joustava ratkaisu kaikkiin arjen rahoitustarpeisiin. Haitpa lainaa sitten lomamatkaa, tulevaa remonttiprojektia tai yllättävää tilannetta varten, meiltä löydät aina sopivan vaihtoehdon.

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu suoraan netissä.

1. Syötä hakemasi lainasumma ja henkilötietosi

Ensimmäisessä vaiheessa kysymme hakemaasi lainasummaa sekä henkilötietojasi.Voit myös lisätä lainallesi rinnakkaishakijan, jolloin todennäköisyys lainan saamiseen voi parantua.

2. Täytä talouttasi koskevat tiedot

Seuraavassa vaiheessa kysymme lisätietoja taloudestasi, kuten työtilannettasi sekä tulojasi. Näitä tietoja käytetään henkilökohtaisen luottokartoituksen tekemiseen.

3. Tiedot veloistasi

Viimeisessä vaiheessa kysymme vielä tietoja veloistasi. Tässä vaiheessa voit myös valita, mikä osa lainasta käytetään mahdollisesti vanhojen lainojen maksamiseen ja yhdistämiseen.

Valmista tuli, lähetä hakemuksesi! Näiden vaiheiden jälkeen voit viimeistellä hakemuksesi ja lähettää sen eteenpäin. Mikäli saat alustavan lainapäätöksen, pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi.

Hae lainaa omiin tarpeisiisi tästä!

Kysymyksiä lainasta

Lainapäätös perustuu aina kokonaisarvioon hakijan luottokelpoisuudesta. Lisäksi käytössä on seuraavat minimivaatimukset:

 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Voimme pyytää asiakirjoja, kuten palkkalaskelmaa tai viimevuoden veroilmoitusta. Mikäli tarvitsemme kyseisiä asiakirjoja, lähetämme pyynnön erikseen sähköpostitse.

Voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti, omilla verkkopankkitunnuksillasi. Pankkitunnukset saat omasta pankistasi.

Näet tiedot hakemuksesi etenemisestä Omilla sivuilla tai mobiilisovelluksen kautta. Mikäli joitakin tietoja tai asiakirjoja puuttuu hakemuksesta, otamme sinuun yhteyttä. Mikäli kaikki on kunnossa, käsittelemme hakemuksen ja maksamme lainan tilillesi. Saat lainanmaksusta vahvistuksen sähköpostitse.

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden maksaa muita kertyneitä lainoja ja luottoja. Lunastaessasi muita lainoja meidän kauttamme, saat kaikki lainat saman laskun alle. Sivultamme www.banknorwegian.fi voit tehdä hakemuksen ja saada vastauksen, mitä voimme tarjota sinulle. Näet samalla, voisitko yhdistelylainan avulla säästää lainakustannuksissa, kuten korkokuluissa. Tarjous ei ole sitova, voit itse päättää mikäli hyväksyt tarjouksen.

Lunastamme lainat puolestasi. Tarvitsemme maksutiedot, jotka voit lähettää lainahakemuksen yhteydessä ennen lainan hyväksymistä Omien sivujen tai mobiilisovelluksen kautta. Mikäli lainasta jää ylimääräistä, summa maksetaan osoittamallesi tilille.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme sinua.

Kyllä, voit itse muuttaa lainasi takaisinmaksuaikaa Omilla sivuilla tai mobiilisovelluksessa.

Jos laina on jo maksettu, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tehdäksesi muutoksia lainasi takaisinmaksuajassa.

Viesti lähetetään, mikäli sinulla on jo voimassa oleva lainahakemus tai laina. Myönnämme vain yhden lainan asiakasta kohden.

Kulutusluotto

Alkaen nim.8,99 % - 19,49 %
Todellinen vuosikorko laina9,55 % – 29,61 %
Takaisinmaksuaika yksityislaina1–15 vuotta
Takaisinmaksuaika yhdistelylaina1–15 vuotta
Perustamismaksu (1 000€ - 2 999€)0 €
Perustamismaksu (3 000€ - 4 099€)45 €
Perustamismaksu (4 100€ - 60 000€)90 €
Tilinhoitomaksu/kuukaudessa (1 000€ - 1 699€)3 €
Tilinhoitomaksu/kuukaudessa (1 700€ - 60 000€)5 €
Saldoilmoitus0 €
Viivästyskorko7%
Huomautusmaksu5 €

*Lainojemme korko on henkilökohtainen 8,99 %-19,49 % ja se määräytyy henkilökohtaisen luottokartoituksen jälkeen. Suurin todellinen vuosikorko on 29,61 %. Takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)