Laina – hae rahoitusta eri tilanteisiin

Löydä tarpeisiisi sopiva laina meiltä edullisin lainakustannuksin. Hait sitten rahoitusta remonttia, matkaa tai yllättäviä kuluja varten, meiltä löydät sopivat ratkaisut. Täytä lainahakemuksesi ilman sitoumuksia vain minuuteissa.

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)

Valitse tarpeisiisi sopiva laina

Lainamme on edullinen vakuudeton kulutusluotto, jonka voit käyttää haluamaasi kohteeseen. Tarjoamme lainaa joustavasti eri tilanteisiin – voit hakea tarvitsemaasi lainasummaa aina 1 000 eurosta 60 000 euroon asti.

Myös laina-aika on mahdollista valita tilanteen mukaan. Enimmillään lainan takaisinmaksuaika voi olla jopa 15 vuotta.

 • Remonttilaina

  Kata remonttiprojektin kulut edullisin kustannuksin lainan avulla. Teit sitten kylpyhuoneremonttia tai kattavaa mökkiremonttia, me autamme rahoitustarpeissasi. Hae remonttiisi tarvittava lainasumma ja maksa kätevästi osissa.

 • Woman leaning against a car

  Autolaina

  Rahoita autosi lainamme avulla ilman käsirahaa. Voit maksaa auton suoraan käteiskauppana ja saada paremman neuvotteluvaran.

 • Laina lomaa varten

  Lomamatkalla kuluja syntyy niin lennoista, hotellista kuin ravintolakäynneistäkin. Hae lainaa suunnittelemaasi lomamatkaa varten sinulle sopivalla maksuajalla meiltä.

 • Laina yllättäviin kuluihin

  Arjessa voi tulla vastaan yllättäviä kuluja. Meiltä voit hakea lainaa nopealla aikataululla suoraan tilille ja rahoittaa yllättävät kulut. Kun lainaa tarvitsee heti, kulutusluottomme on kätevä vaihtoehto.

 • Yhdistä vanhat lainasi

  Jos sinulla on vanhoja pikavippejä tai muita lainoja kalliilla kustannuksilla, me voimme auttaa niiden yhdistämisessä. Hae kauttamme yhdistelylainaa, ja voit saada huomattavasti alhaisemmat lainakustannukset – korko alkaen vain 8,29 %.

 • Kulutusluotto

  Vakuudeton kulutusluotto on yksinkertainen vaihtoehto arjen rahoitustarpeisiin. Hae kulutusluottoa meiltä nopealla nettihakemuksella.

Valitse sinulle sopiva lainasumma ja kuukausierä

Voit hakea meiltä lainaa vain 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Voit myös itse valita, minkälainen laina-aika on sinulle sopiva.

Lainaerä on aina syytä mitoittaa omaan talouteen sopivaksi. Valitse sellainen kuukausierä, jonka pystyt helposti maksamaan. Ota samalla huomioon myös lainan todellinen vuosikorko ja kokonaiskustannukset koko laina-ajalta.

Voit hakea juuri omasi näköistä lainaa, joka on räätälöity tilanteeseesi sopivaksi.

Mistä tiedän, mikä on sopiva kuukausierä?

Laina-aika ja sopiva kuukausierä kannattaa mitoittaa omaan talouden mukaan.

 • Laske ensin käteen jäävät tulosi verojen jälkeen
 • Vähennä siitä pakolliset kuukausimenot, kuten asuntolainan lyhennys tai vuokra ja muut elämiseen menevät kulut
 • Valitse sen jälkeen sellainen maksuaika, että pystyt helposti maksamaan lainan kuukausierän jäljelle jäävästä osuudesta

Laske aina, kuinka monta euroa kuukaudessa sinulla jää käteen pakollisten kulujen jälkeen sopivaa lainasummaa ja -aikaa valitessa. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon myös lainan kokonaiskustannukset, jos pohtii pidempää laina-aikaa.

Kuka voi hakea lainaa?

Kauttamme voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat vaatimukset:

 • Olet vähintään 23-vuotias
 • Olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Olet ollut Suomen väestötietorekisterissä vähintään edelliset 36 kuukautta

Lainahakemuksesi hyväksymiseen vaikuttavat myös muut tietosi. Hakemalla lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa.

Paljonko lainaa voi saada?

Kauttamme lainaa voi hakea maksimissaan 60 000 euroon asti. Suurin myönnettävä lainan määrä vaihtelee tietojesi ja hakemuksesi mukaan.

Miten laina toimii?

Lainamme on vakuudeton laina, jonka voit käyttää haluamallasi tavalla. Lainaa on mahdollista saada jopa 60 000 euron verran, tai pienimmillään vain 1 000 euroa. Se sopii sekä pienempien että isompien kuluerien rahoittamiseen. Myös vanhojen lainojen yhdistäminen on mahdollista – muista ilmoittaa niistä lainaa hakiessasi.

 • Lainan hakeminen

  Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu helposti suoraan netissä. Koska et tarvitse vakuuksia, myös lainapäätös annetaan nopeasti. Lainan kaikki kustannukset esitellään samalla selkeästi – mukaan lukien lainan korko, tilinhoitomaksu, perustamismaksu sekä todellinen vuosikorko.

 • Lainan maksaminen takaisin

  Lainaa maksetaan takaisin tehdyn lainasopimuksen mukaisesti. Takaisinmaksuaika voi olla pienimmillään vain 12 kuukauden verran, ja maksimissaan 15 vuotta. Saat käyttöösi kätevän mobiilisovelluksemme, jonka kautta lainasi hallitseminen on helppoa.

Parhaat syyt valita laina meiltä

Lainmme on joustava ja helppo rahoitusratkaisu edullisin kustannuksin. Vakuudeton laina on yksinkertainen vaihtoehto, jonka hakeminen onnistuu suoraan netistä. Lainan hakeminen ei myöskään sido sinua mihinkään.

 • Turvallista lainaamista

  Olemme täysin digitaalisesti toimiva pankki, ja olemme toimineet Suomen markkinoilla jo vuodesta 2015 asti. Voit luottaa meihin, kun tarvitset pientä tai isoa lainaa. Asiakaspalvelumme on aina tarvittaessa apunasi kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, joita mieleesi voi juolahtaa.

 • Selkeä ja yksinkertainen hinnoittelu

  Lainamme on selkeästi hinnoiteltu. Tarvitset lainaa sitten isompaa tai pienempää hankintaa varten, kokonaiskustannukset pysyvät aisoissa ja tiedät tasan, paljonko maksat.

  Kun haet lainaa ja vertailet eri vaihtoehtoja, todellinen vuosikorko on tärkein työkalusi. Todellisessa vuosikorossa on mukana kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten vuosikorko, tilinhoitomaksu ja lainanhoitokustannukset. Emme peri piilokuluja, vaan lainan korko, perustamismaksu ja tilinhoitomaksu on esitelty selkeästi.

 • Hae lainaa sopivalla laina-ajalla

  Lainan räätälöinti itselle sopivaksi on helppoa. Laina-aika voi olla 1 vuodesta 15 vuoteen, joten voit valita sen helposti omaan talouteesi sopivaksi.

  Lainasumma voi olla vain 1 000 euroa tai maksimissaan jopa 60 000 euroa – laina meiltä sopii siis moneen.

 • Rahat tilillesi nopeasti

  Voit hakea lainaa meiltä nopealla aikataululla. Olemme täysin digitaalinen pankki ja hyödynnämme automatiikkaa lainhakemusten käsittelyssä – tämä tarkoittaa, että saat lainapäätöksen nopeammin.

 • Helppo mobiilisovellus lainan hallintaan

  Mobiilisovelluksen avulla voit tehdä helposti muutoksia lainan tietoihin, jos lainaa ei ole vielä maksettu sinulle. Esimerkiksi laina-ajan tai lainasumman muokkaus onnistuu helposti vain muutamassa vaiheessa.

  Jos laina on jo maksettu sinulle, ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Voit hakea muutoksia laina-aikaan tai esimerkiksi lyhennysvapaata kuukautta.

 • Lainaturva tukenasi

  Voit ottaa lainallesi myös lainaturvan. Se turvaa lainan takaisinmaksun, jos sairastut tai joudut työttämäksi.

Hae lainaa jopa
60 000 euron verran

Yksityislaina ilman vakuuksia on joustava ja helppo ratkaisu kaikkiin arjen rahoitustarpeisiin. Hait sitten lainaa lomamatkaa varten, tulevaan remonttiprojektiin tai yllättävää tilannetta varten, meiltä löydät täydelliset vaihtoehdot sinulle.

Teemme lainan hakemisesta mahdollisimman helppoa. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu suoraan netissä vain muutamassa minuutissa ja kolmessa vaiheessa.

1. Syötä hakemasi lainasumma ja henkilötietosi

Pyydämme tässä vaiheessa haettua lainasummaa sekä erilaisia henkilötietojasi. Tässä vaiheessa voit myös valita lainallesi rinnakkaishakijan, jolloin todennäköisyytesi saada lainaa paranee.

2. Täytä taloutta koskevat tiedot

Seuraavassa vaiheessa kysymme lisätietoja taloudestasi, kuten työtilannetta sekä tulojasi. Näitä tietoja käytetään henkilökohtaisen luottokartoituksen tekemiseen.

3. Tiedot veloista

Viimeisessä vaiheessa kysymme vielä tietoja veloistasi. Tässä vaiheessa voit myös valita, mikä osa lainasta käytetään mahdollisesti vanhojen lainojen maksamiseen ja yhdistämiseen.

Valmista tuli, lähetä hakemuksesi! Näiden vaiheiden jälkeen voit viimeistellä hakemuksesi ja lähettää sen eteenpäin. Saat alustavan lainapäätöksen heti, ja pääset allekirjoittamaan lainasopimustasi verkkopankkitunnuksillasi vain muutamassa vaiheessa.

Hae lainaa omiin tarpeisiisi tästä!

Kysymyksiä lainasta

Lainapäätös perustuu aina kokonaisarvioon hakijan luottokelpoisuudesta. Lisäksi käytössä on seuraavat minimivaatimukset:

 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Voimme pyytää asiakirjoja, kuten palkkalaskelmaa tai viimevuoden veroilmoitusta. Mikäli tarvitsemme kyseisiä asiakirjoja, lähetämme pyynnön erikseen sähköpostitse.

Voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti, omilla verkkopankkitunnuksillasi. Pankkitunnukset saat omasta pankistasi.

Näet tiedot hakemuksesi etenemisestä Omilla sivuilla tai mobiilisovelluksen kautta. Mikäli joitakin tietoja tai asiakirjoja puuttuu hakemuksesta, otamme sinuun yhteyttä. Mikäli kaikki on kunnossa, käsittelemme hakemuksen ja maksamme lainan tilillesi. Saat lainanmaksusta vahvistuksen sähköpostitse.

Kyllä, tarjoamme mahdollisuuden maksaa muita kertyneitä lainoja. Lunastaessasi muita lainoja meidän kautta, saat paremman taloudellisen tilanteen, halvemmat kuukausittaiset kustannukset, eikä sinun tarvitse seurata montaa eri laskua. Sivultamme www.banknorwegian.fi voit tehdä hakemuksen ja saat heti vastauksen, mitä voimme tarjota sinulle. Tämä tarjous ei ole sitova, voit päättää itse mikäli hyväksyt tarjouksen.

Lunastamme lainat puolestasi. Tarvitsemme maksutiedot, jotka voit lähettää lainahakemuksen yhteydessä ennen lainan hyväksymistä Omien sivujen tai mobiilisovelluksen kautta. Mikäli lainasta jää ylimääräistä, summa maksetaan osoittamallesi tilille.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme sinua.

Kyllä, voit itse muuttaa lainasi takaisinmaksuaikaa Omilla sivuilla tai mobiilisovelluksessa.

Jos laina on jo maksettu, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme tehdäksesi muutoksia lainasi takaisinmaksuajassa.

Viesti lähetetään, mikäli sinulla on jo voimassa oleva lainahakemus tai laina. Myönnämme vain yhden lainan asiakasta kohden.

Kulutusluotto

Alkaen nim.*8,29 % - 18,99 %
Todellinen vuosikorko laina8,79 % – 28,98 %
Takaisinmaksuaika yksityislaina1–15 vuotta
Takaisinmaksuaika yhdistelylaina1–15 vuotta
Perustamismaksu (1 000€ - 2 999€)0 €
Perustamismaksu (3 000€ - 4 099€)45 €
Perustamismaksu (4 100€ - 60 000€)90 €
Tilinhoitomaksu/kuukaudessa (1 000€ - 1 699€)3 €
Tilinhoitomaksu/kuukaudessa (1 700€ - 60 000€)5 €
Saldoilmoitus0 €
Viivästyskorko7%
Huomautusmaksu5 €

*Lainojemme korko on henkilökohtainen 7,99 %-18,99 % ja se määräytyy henkilökohtaisen luottokartoituksen jälkeen. Suurin todellinen vuosikorko on 28,98 %. Takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta.

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)