Rahaa takaisin cashbackilla

Kerää cashbackia kun käytät luottokorttia

1 cashback vastaa 1 €

Esim. maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,99 % ja tod. vuosikorko 21,92 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (139 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 168 €, yhteensä 1668 €. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Cashback = rahaa takaisin

Kun käytät Bank Norwegian-korttiasi saat suoraan rahaa takaisin cashbackin muodossa. Voit käyttää kerättyä cashbackia Bank Norwegian-laskusi maksamiseen.

Mikäli vaihdat CashPoint-pisteistä cashbackiin, säilytät kertyneet CashPoint-pisteet. Voit myös milloin tahansa vaihtaa takaisin CashPoint-pisteiden keräämiseen.

Kerääminen on helppoa ja selkeää

  • 0,5 % cashbackia tekemistäsi korttiostoksista
  • Käytä kerättyä saldoa milloin haluat
  • 1 cashback vastaa 1 €
  • Koskee kortin käyttöä 15 000 euroon asti kalenterivuodessa

 

Seuraa kertymää mobiilisovelluksessa

Bank Norwegian-sovelluksessa ja Omilla sivuilla voit helposti seurata cashback-kertymääsi.

Cashbackia ei kerry:

  • Käteisnostoista Suomessa tai ulkomailla
  • Laskujen maksamisesta tai tilisiirroista (ei myöskään rahasiirroista kuten MobilePay)
  • Ostoksista lentiyhtiöiltä

Usein kysytyt kysymykset

Cashback on bonusvaihtoehto, jonka voi valita CashPoint-pisteiden sijaan. Cashback tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että saat rahaa takaisin maksaessasi ostoksia Bank Norwegian-kortillasi. Jos valitset cashbackin, saat 0,5 % rahaa takaisin kortilla maksamistasi ostoksista. Voit käyttää ansaitsemasi cashbackit Bank Norwegianin-kortin laskun maksamiseen.

Voit itse päättää haluatko kerätä Bank Norwegian-kortillasi cashbackia vai CashPoint-pisteitä. Cashbackia voi käyttää suoraan luottokortin laskun maksamiseen, kun taas CashPoint-pisteitä voi käyttää edullisimpiin lentoihin, ja muihin palveluihin lentoyhtiö Norwegianin verkkosivuilla.

Molemmilla etuohjelmilla keräät bonusta 0,5 % tekemistäsi ostoksista Suomessa. CashPoint-pisteitä kuitenkin kertyy vielä enemmän kortinkäytöstä ulkomailla ja tietyistä ostoksista kuten julkisen liikenteen lipuista, sähköauton lautauksesta ja lentoyhtiö Norwegianin lentolipuista.

CashPoint-pisteiden kerääminen voi olla parempi vaihtoehto, jos matkustat paljon tai haluat säästää seuraavan lomamatkan varauksessa.

Cashback on toisaalta joustava etuohjelma, jolla saat rahaa takaisin haluamaasi käyttöön. 

Keräät 0,5 % cashbackia tekemistäsi ostoksista Bank Norwegian-kortillasi.

Cashbackia ei kerry

  • käteisnostoista
  • laskujen maksamisesta tai tilisiirroista (ei myöskään rahansiirroista kuten MobilePay)
  • ostoista lentoyhtiöiltä

Ansaitsemasi cashback-saldo ei vanhene. Siirrämme ansaitsemasi cashback-saldon automaattisesti Bank Norwegian-kortillesi, mikäli cashback-ohjelma lopetetaan.

Kyllä. Jos haluat siirtyä cashbackin käytöstä takaisin CashPoints-piste etuohjelmaan tai toisin päin, voit vahvistaa muutoksen sovelluksessa tai Omilla sivuilla kohdasta ”Etuudet”. Muutos tulee voimaan välittömästi.

Voit siirtää cashback-saldon helposti Bank Norwegian‑kortillesi sovelluksessa tai Omilla sivuilla. Mikäli sinulla on maksamaton lasku voi cashback-saldoa käyttää laskun maksamiseen.

Kyllä. Voit maksaa laskusi cashback-saldolla kokonaan tai osittain, jos haluat. Jos ansaittu cashback ei kata laskun summaa kokonaan, voit maksaa jäljellä olevan summan tavallisella maksulla.

Et menetä aiemmin ansaitsemiasi CashPoint-pisteitä. Jos siirryt käyttämään cashbackia, näet saldon yhä sovelluksessa ja Omilla sivuilla. Pisteiden ansaitseminen kortilla keskeytetään vain siksi aikaa, kunnes palaat käyttämään CashPoint-piste etuohjelmaa.

Cashbackia kertyy automaattisesti tekemistäsi korttiostoksista 15 000 euroon asti kalenterivuodessa. Jos käytät Bank Norwegian-korttia yli 15 000 euroa tammikuun ja joulukuun välisellä ajalla, cashbackin kerääminen keskeytyy. Alat automaattisesti taas keräämään cashbackia 1. tammikuuta ja voit jälleen kerätä cashbackia 15 000 euroon asti.

Kerätty cashback-saldo mitätöidään, jos sitä ei ole käytetty kortin lopettamiseen mennessä.

Jos kortin käyttöehtoja ei noudateta ja lasku siirtyy perintään, mitätöidään kerätty cashback-saldo.

Ei, cashbackia ei voi rekisteröidä takautuvasti. Cashbackia kerätään ostoksista, jotka tehdään cashback etuohjelmaan liittymisen jälkeen.

Voit siirtää cashback-saldon helposti Bank Norwegian‑kortillesi sovelluksessa tai Omilla sivuilla.