Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Turvallisuus

Meillä on käytössämme parhaat teknologiat ja turvallisuusratkaisut, joiden avulla ehkäisemme mahdollisia huijausyrityksiä sekä seuraamme korttimaksutapahtumia vuorokauden ympäri.

Luottokortti on turvallinen maksuväline

Kun teet ostokset luottokortillamme, niin turvallisuudestasi huolehditaan. Luottokortti on yleensä turvallisin maksuväline mahdollisissa huijausyrityksissä.

Luottokortillamme maksaessasi saat korotonta maksuaikaa jopa 45 päivää ja voit olla varma siitä, että valvomme etujasi. Tämä tarkoittaa sitä, että pankki voi tietyissä huijaustilanteissa auttaa sinua saamaan rahasi takaisin tai jos ostamasi tuote on virheellinen.

Autamme sinua reklamaatioissa, konkurssitilanteissa ja huijausten selvittämisessä

Oletko tehnyt tilauksen verkkokaupasta, mutta et koskaan saanut tuotteita? Tai oliko tuotteissa virheitä tai puutteita? Jos teit ostoksen kortillamme, voimme monissa tapauksissa auttaa reklamaation tekemisessä, jos et pääse yhteisymmärrykseen palveluntarjoajan kanssa.

Kun teet ostoksia verkossa, riskinä on, ettei tuote ole sellainen kuin sen pitäisi. Tilaamasi takki voi olla tuoteväärennös ja kello täysin toisenlaisessa kunnossa kuin ostoskoriin laittamasi tuote. Voimme auttaa sinua saamaan rahasi takaisin joissain huijaustilanteissa.

Huolehdimme kortistasi

Jos korttitietosi häviävät, riskinä on, että korttiasi voidaan käyttää väärin. Meillä on käytössämme parhaat teknologiat ja turvallisuusratkaisut, joiden avulla ehkäisemme mahdollisia huijausyrityksiä sekä seuraamme korttimaksutapahtumia vuorokauden ympäri. Otamme sinuun välittömästi yhteyttä, jos huomaamme epäilyttäviä maksutapahtumia.

 Onnellinen nainen metsässä.

Luottokortti, johon voit luottaa joka päivä

Hae luottokorttia

Esim. maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,50 % (sis. viitekoron 1.1.2024) ja tod. vuosikorko 21,34 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (139 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 163 €, yhteensä 1663 €. Sopimus on voimassa toistaiseksi.