Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Google Pay

Google Paylla maksaminen on nopeaa ja helppoa.

Hae luottokorttia

Esim. maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,50 % (sis. viitekoron 1.1.2024) ja tod. vuosikorko 21,34 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (139 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 163 €, yhteensä 1663 €. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Maksa Google Paylla

Google Pay toimii kaikilla maksupäätteillä, joissa on lähimaksutoiminto – niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Tunnistat lähimaksuun soveltuvan maksupäätteen laitteessa olevasta kaarisymbolista.

Tuemme myös: Apple Pay, Garmin Pay ja Fitbit Pay

Näin pääset alkuun

 • Vaihe 1

  Lataa Google Pay -sovellus Google Playsta.

 • Vaihe 2

  Lisää luottokorttimme sovellukseen. Ota kuva kortista, jolloin korttitiedot rekisteröityvät automaattisesti.

 • Illustrasjon av en smarttelefon med en tekstmelding

  Vaihe 3

  Vahvista kertakäyttökoodilla, joka lähetetään sinulle tekstiviestillä.

Näin maksat Google Paylla

 • Avaa puhelin henkilökohtaisella koodillasi, sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella.

 • Vie puhelin maksupäätteen kohdalle.

 • Voit maksaa Google Paylla myös verkkokaupoissa ja sovelluksissa.

Eikö sinulla vielä ole luottokorttiamme?

Hae luottokorttia

Esim. maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,50 % (sis. viitekoron 1.1.2024) ja tod. vuosikorko 21,34 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (139 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 163 €, yhteensä 1663 €. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Usein kysytyt kysymykset

Google Payta voidaan käyttää kaikissa maksupäätteissä, joissa on lähimaksuominaisuus. Tunnistat lähimaksuun soveltuvan maksupäätteen siinä olevasta lähimaksusymbolista. Verkossa ja sovelluksessa voit myös tarkistaa, hyväksyykö määrätty käyttöpaikka Google Payn.

Lataa Google Pay -sovellus Google Playsta.

Lisää korttisi sovellukseen.

Hyväksy ehdot.

Vahvista kertakäyttökoodilla, joka lähetetään sinulle tekstiviestitse.

Google Paylla maksaminen on ilmaista, eikä Google Payn käyttö maksa sinulle asiakkaana mitään.

Kun maksat Google Paylla, sinun on avattava puhelimesi sormenjäljellä, kasvojentunnistuksella tai henkilökohtaisella koodillasi. Lisäksi palvelu käyttää korttinumeron sijaan niin kutsuttua tokenia. Tokenilla korvataan perinteiset korttitiedot siten, että maksu voidaan suorittaa niin, että korttinumeroa, voimassaoloaikaa tai CVV2-koodia ei tarvitse siirtää laitteestasi maksupäätteelle. Tokenit suojaavat korttitietojasi ja antavat lisäturvaa.

Kyllä, ansaitset CashPoint-pisteitä samaan tapaan kuin käyttäessäsi luottokorttiamme.

Voit tehdä reklamaation Google Payn tuntemattomista tapahtumista samoin kuin muidenkin tuntemattomien korttitapahtumien kohdalla. Voit tehdä reklamaation joko mobiilisovelluksessa tai Omilla sivuilla.

Du kan betala med Google Pay i alla betalningsterminaler som accepterar kontaktlösa betalningar. Se efter ikonen för kontaktlös betalning på terminalen. På internet och i appar är det specificerat om köpstället accepterar Google Pay som betalningsmedel.

Vaikka puhelimesi katoaisi, maksupalvelun käyttäminen edellyttää PIN-koodin syöttämistä, sormenjälkitunnistusta tai kasvojentunnistusta, joten kortin väärinkäyttö on erittäin epätodennäköistä. Suosittelemme joka tapauksessa, että poistat kortin tai estät sen käytön joko mobiilisovelluksesta, Omilta sivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.