Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä
 Nainen matkalaukun kanssa.

Matka- ja peruutusturvavakuutus

Sisältyy korttiin

Matka- ja peruutusturvavakuutus sisältyy automaattisesti Bank Norwegian -korttiin. Vakuutus on voimassa, kun vähintään puolet matkasta on maksettu Bank Norwegian -kortilla.

Täytä vahinkoilmoitus tästä

Tryg toimittaa matka- ja peruutusturvavakuutuksen Bank Norwegian luottokorttisi kautta.

Kenet vakuutus kattaa?

 • Kortinhaltijan
 • Perheenjäsenet, eli kortinhaltijan puoliso/avopuoliso ja alle 21-vuotiaat lapset/lapsipuolet ja adoptio/kasvattilapset, jotka asuvat kotona (määrää ei ole rajoitettu).*
 • Enintään 3 muuta matkustajaa, mikäli kyseessä ei ole perhematka. Mikäli matkalle osallistuu sekä perheenjäseniä että muita matkustajia, vakuutettuja ovat ensin kaikki perheenjäsenet ja sen jälkeen muut matkustajat. Jos muita matkustajia on enemmän kuin 3, vakuutus kattaa 3 nuorinta. Mikäli matkustajat eivät ole perheenjäseniä, heidän on matkustettava samaa reittiä kortinhaltijan kanssa.*
 • Vakuutuksen voimassaolo edellyttää, että vakuutettu kuuluu Suomen sosiaaliturvan piiriin ja asuu Suomessa.

*kortinhaltijan on oltava mukana matkalla.

Tutustu vakuutusehtoihin

Usein kysytyt kysymykset

Vakuutus sisältyy korttiin ja aktivoituu automaattisesti, kun vähintään 50 % matkakustannuksista on maksettu kortillamme.

Vakuutuksen voimassaolo edellyttää seuraavien ehtojen täyttymistä:

 • Yli 50 % matkakustannuksista on maksettu kortillamme. 
 • Jos matkaa ei ole mahdollista maksaa luottokortilla palvelutarjoajan kautta, tulee se maksaa Omilta sivuilta tilisiirron avulla suoraan palveluntarjoajalle.
 • Matkan tulee alkaa ja päättyä Pohjoismaissa.
 • Kun matkustat käyttäen omaa autoa, vähintään 50 % matkakuluista (polttoaine, majoitus jne.) on maksettava kortillamme.
 • Matka kestää enintään 90 päivää. Jos matka kestää yhtäjatkoisesti kauemmin kuin 90 päivää, vakuutus päättyy 90 päivän kuluttua matkan alkamisesta.

Vakuutuksen kattavuus ja poikkeukset on kuvattu yksityiskohtaisesti ehdoissa.

Löydät vakuutussummat vakuutusehdoista.

Pääset vakuutusehtoihin tästä.

Vakuutuksen piiriin kuuluu

 • Kortinhaltija
 • Perheenjäsenet, eli kortinhaltijan puoliso/avopuoliso/aviopuoliso/rekisteröity kumppani ja alle 21-vuotiaat lapset/lapsipuolet, lapsenlapset, adoptoidut lapset*, sijaislapset* ja kasvattilapset, jotka asuvat kotona (määrää ei ole rajoitettu).*
 • Enintään 3 muuta matkustajaa, mikäli kyseessä ei ole perhematka. Mikäli matkalle osallistuu sekä perheenjäseniä että muita matkustajia, vakuutettuja ovat ensin kaikki perheenjäsenet ja sen jälkeen muut matkustajat. Jos muita matkustajia on enemmän kuin 3, vakuutus kattaa 3 nuorinta. Mikäli matkustajat eivät ole perheenjäseniä, heidän on matkustettava samaa reittiä kortinhaltijan kanssa.*
 • Vakuutuksen voimassaolo edellyttää, että vakuutettu asuu Suomessa tai Pohjoismaissa

*kortinhaltijan on oltava mukana matkalla

*Adoptoitun lapsen vanhempi hoitaa päivittäisen huolenpidon

*sijaislapsella tarkoistetaan lasta, joka on lopullisesti kotiutunut sairaalasta syntymän jälkeen

Mikäli tarvitset vakuutustodistuksen matkavakuutuksesta tiettyä matkaa varten, voit tilata vakuutustodistuksen lähettämällä meille viestin. Ilmoita viestissä matkan aloitus- ja loppupäivämäärän (sisältäen matkapäivät), sekä onko matkalla mukana muita vakuutettuja.

Huomioithan että vakuutustodistuksen toimituksessa on käsittelyaika.

Mikäli olet itse peruuttamassa varaamiasi lentoja tai matkoja, pyydämme olemaan suoraan yhteydessä lentoyhtiöön tai matkanjärjestäjään.

Voit hakea mahdollisia korvauksia matka- ja peruutusvakuutuksen kautta, jos olet saanut hylkäävän korvauspäätöksen lentoyhtiöltä tai matkanjärjestäjältä.
Vakuutus on voimassa, kun matka on maksettu kortillamme.

Katso tästä mitä vakuutus kattaa tai ole yhteydessä vakuutusyhtiö Trygiin puhelimitse 0800 02222 tai sähköpostitse info@tryg.fi.

Löydät matka- ja peruutusvakuutuksen vahinkoilmoituslomakkeen täältä.

Matka- ja peruutusvakuutus on voimassa, jos voit esittää tositteet tai todistaa, että vähintään 50 % CashPoints-pisteistä on kertynyt kortillamme maksetuista maksuista. Jos matkan ostamiseen on käytetty CashPoints-pisteitä, peruutuksen yhteydessä korvataan vain rahalla maksetut todelliset kustannukset. CashPoints-pisteitä ei korvata.

Vahingosta tai sairaudesta on ilmoitettava mahdollisimman pian vakuutusyhtiölle, ja matka on peruutettava matkanjärjestäjältä. Kun vakuutettu vaatii korvausta, ilmoitus on tehtävä kirjallisesti Trygille. Voit myös soittaa numeroon 0800 02222 tai lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen info@tryg.fi.

Vakuutuksia kohtuulliseen hintaan

 • Nainen auton ovella.

  Vuokra-autovakuutus

  Bank Norwegianin tarjoaman vuokra-auton omavastuuvakuutuksen avulla säästät rahaa ja vältät suuret yllättävät lisäkustannukset auton vuokrauksen yhteydessä. 

  Lue lisää

 • Mies katselee järvelle.

  Maksuturvavakuutus

  Maksuturvavakuutus auttaa yllättävissä ja haastavissa taloudellisissa tilanteissa. Maksuturvavakuutuksen avulla voit saada apua luottokorttilaskun maksamisessa ja helpottaa taloudellista tilannettasi.

  Lue lisää

 • Mies, jolla on matkapuhelin.

  Henkilöllisyysvarkausvakuutus

  Vakuutuksemme identiteettivarkautta vastaan auttaa sinua mahdollisten kustannuksien kanssa, jos joudut väärinkäytön kohteeksi. 

  Lue lisää