Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Kerrytä CashPoint-pisteitä luottokortillamme

Säästä seuraavaa matkaasi varten

CashPoint-pisteet ovat Norwegianin oma valuutta. CashPoint-pisteiden kerääminen alkaa automaattisesti, kun liität kortin Reward-tiliisi.

Hae Bank Norwegian-korttia

Esim. maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,50 % (sis. viitekoron 1.1.2024) ja tod. vuosikorko 21,34 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (139 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 163 €, yhteensä 1663 €. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Kerää CashPoint-pisteitä

Voit kerätä CashPoint-pisteitä luottokortillamme. Käyttämällä luottokorttiamme arjen ostoksiin seuraava matka voi maksaa itsensä.

1 CashPoint-piste vastaa 1:tä Norjan kruunua.

Käytä CashPoint-pisteitä

CashPoint-pisteet ovat kuin rahaa, 1 CashPoint-piste vastaa noin 0,10 euroa.

Voit käyttää CashPoint-pisteitäsi lentolippujen ostamiseen Norwegianilla reitistä tai lähtöpaikasta riippumatta.

CashPoint-pisteitä voi myös käyttää lisäpalveluiden ostamiseen, kuten lisämatkatavaroihin, paikkavaraukseen ja lentomuutoksiin.

CashPoint-pisteiden kerääminen

Kun käytät luottokorttiamme, kertyy CashPoint-pisteitä

  • 0,5 % tekemistäsi korttiostoksista – niin Suomessa, ulkomailla kuin verkossa
  • 3 % pisteitä Lowfare lentolipusta lentoyhtiö Norwegianilla
  • 4 % pisteitä Lowfare+ lentolipusta lentoyhtiö Norwegianilla
  • 5 % pisteitä Flex lentolipusta lentoyhtiö Norwegianilla

* Bonusta kertyy luottokortin käytöstä 15 000 euroon asti kalenterivuodessa. Vuosittainen enimmäismäärä koskee sekä cashbackia että Cashpoint-pisteitä.

CashPoint-pisteiden kerääminen

Voit helposti seurata CashPoint-pistekertymääsi mobiilisovelluksessamme ja Omilla sivuilla.

Näet CashPoint-pistesaldosi kaikki tiedot myös Reward-profiilissasi.

CashPoint-pisteitä ei kerry

  • Käteisnostoista Suomessa tai ulkomailla
  • Laskujen maksamisesta tai tilisiirroista (ei myöskään rahasiirroista kuten MobilePay)
  • Ostoista muilta lentoyhtiöiltä kuin Norwegianilta
  • Kortin käyttö, joka ylittää vuosittaisen 15 000 euron rajan 

Usein kysytyt kysymykset

Jotta voit ansaita CashPoint-pisteitä luottokortillamme, tulee sinun ensin rekisteröidä korttisi Reward-profiiliin. Löydät täältä kuvalliset ohjeet kortin rekisteröimiseen. Kun kortti on rekisteröity, keräät automaattisesti CashPoint-pisteitä ostoksistasi.

Ei, laskujen maksamisesta tai tilisiirroista omien tilien välillä tai yksityishenkilöille ei kerry CashPoint-pisteitä. CashPoint-pisteitä ei myöskään kerry rahasiirroista maksupalveluiden kuten MobilePayn kautta, tai jos maksat laskun maksupalveluiden kautta.

Jos taas käytät MobilePayta tai vastaava maksupalvelua maksamiseen myymälässä tai verkkokaupassa, keräät CashPoint-pisteitä koko ostohinnasta.

Sovelluksessa ja Omilla sivuilla voit helposti seurata kortin ostoksista kertyneitä CashPoint-pisteitä. CashPoint-pisteitä kertyy ostoksista 15 000 euroon asti kalenterivuodessa. Norwegianilta ja sen yhteistyökumppaneilta kertyneet pisteet näet kanta-asiakasprofiilissasi osoitteessa fi.norwegianreward.com. Reward-sivustolla näet myös kokonaispistemääräsi.

CashPoint-pisteet päivitetään Norwegian Reward-profiilisi kerran viikossa.

Mikäli sinulta puuttuu CashPoint-pisteitä joltakin Rewardin yhteistyökumppanilta, saat lisätietoa täältä tai olemalla yhteydessä Norwegian Rewardiin.

Mikäli joku muu on varannut ja maksanut matkasi Norwegianilla, voit rekisteröidä CashPoint-pisteet 30 päivän sisällä lähdön jälkeen. Jotta voit rekisteröidä CashPoint-pisteet, täytyy sinulla olla Reward-profiili. Voit rekisteröidä CashPoint-pisteet täällä.

CashPoint-pisteet ovat voimassa ansaitun vuoden loppuun sekä kaksi seuraavaa vuotta.

Emme pysty näkemään CashPoint-pistesaldosi tilaa. Voit itse tarkistaa Reward-profiilistasi, onko sinulla tänä vuonna vanhentuvia pisteitä.

Matka- ja peruutusvakuutus on voimassa, jos voit esittää tositteet tai todistaa, että vähintään 50 % CashPoints-pisteistä on kertynyt kortillamme maksetuista maksuista. Jos matkan ostamiseen on käytetty CashPoints-pisteitä, peruutuksen yhteydessä korvataan vain rahalla maksetut todelliset kustannukset. CashPoints-pisteitä ei korvata.

CashPoint-pisteillä tehdyissä ostoksissa ei ole reklamaatio-oikeutta, sillä CashPoint-pisteet ovat osana etuohjelmaa. Pankki voi käsitellä vain reklamaatioita, jotka koskevat luotto- tai VISA-maksutapahtumia.

Voit itse päättää haluatko kerätä kortillamme cashbackia vai CashPoint-pisteitä. Cashbackia voi käyttää suoraan luottokortin laskun maksamiseen, kun taas CashPoint-pisteitä voi käyttää edullisimpiin lentoihin, ja muihin palveluihin lentoyhtiö Norwegianin verkkosivuilla.

Molemmilla etuohjelmilla keräät bonusta 0,5 % tekemistäsi ostoksista Suomessa. CashPoint-pisteitä kuitenkin kertyy vielä enemmän kortinkäytöstä ulkomailla ja tietyistä ostoksista kuten julkisen liikenteen lipuista, sähköauton lautauksesta ja lentoyhtiö Norwegianin lentolipuista.

CashPoint-pisteiden kerääminen voi olla parempi vaihtoehto, jos matkustat paljon tai haluat säästää seuraavan lomamatkan varauksessa.

Cashback on toisaalta joustava etuohjelma, jolla saat rahaa takaisin haluamaasi käyttöön.

Arjen luottokortti, johon voit luottaa

Esim. maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,50 % (sis. viitekoron 1.1.2024) ja tod. vuosikorko 21,34 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (139 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 163 €, yhteensä 1663 €. Sopimus on voimassa toistaiseksi.