Ansaitse CashPoint-pisteitä

Säästä seuraavaa matkaasi varten

CashPoint-pisteet ovat Norwegianin oma bonusvaluutta. CashPoint-pisteiden ansaitseminen alkaa automaattisesti, kun liität kortin Reward-tiliisi. Yksi CashPoint-piste vastaa yhtä Norjan kruunua, joka on arvoltaan noin 0,10 euroa. CashPoint-pisteiden arvo perustuu ajankohtaiseen valuuttakurssiin.

Esim. maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,99 % ja tod. vuosikorko 21,92 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (139 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 168 €, yhteensä 1668 €. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Ansaitse CashPoint-pisteitä

Nopein tapa ansaita CashPoint-pisteitä on käyttää Bank Norwegianin luottokorttia.

1 CashPoint-piste vastaa 1:tä Norjan kruunua.

Edut

  • Ansaitset 1 % CashPoint-pisteitä Bank Norwegian-kortilla tekemistäsi ostoksista.

Käytä CashPoint-pisteitä

CashPoint-pisteet ovat kuin rahaa. 1 CashPoint-piste vastaa noin 0,10 euroa.

Voit käyttää CashPoint-pisteitäsi lentolippujen ostamiseen Norwegianilla reitistä tai lähtöpaikasta riippumatta.

Voit myös käyttää CashPoint-pisteitä lisäpalveluiden ostamiseen, kuten lisämatkatavaroihin, paikkavaraukseen ja lentomuutoksiin.

Yhteenveto

Voit helposti seurata bonuskertymääsi Bank Norwegianin mobiilisovelluksessa tai Omilla sivuilla riippumatta siitä, keräätkö CashPoint-pisteitä vai cashbackia.

Näet CashPoint-pistesaldosi kaikki tiedot myös Reward-profiilissasi.

Tapahtumat, joista ei voi ansaita bonusta

  • Käteisnostot Suomessa ja ulkomailla
  • Laskujen maksu (maksut ja tilisiirrot verkkopankista)
  • Rahansiirrot
  • Ostot muilta lentoyhtiöiltä kuin Norwegianilta.

Usein kysytyt kysymykset

Rewardin kanta-asiakkaana sinulla on mahdollisuus ansaita CashPoint-pisteitä seuraavasti, jos maksat lennot Bank Norwegian-kortilla:

- 4 % CashPoint-pisteitä LowFare-lipuista

- 10 % CashPoint-pisteitä Flex-lipuista

Näet Bank Norwegian-kortilla ansaitsemasi CashPoint-pisteet, kun lisäät luottokortin profiilisi tietoihin Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa. CashPoint-pisteet päivitetään Reward-profiiliisi joka keskiviikko.

Vakuutus on voimassa, jos voit esittää tositteet tai todistaa, että vähintään 50 % CashPoints-pisteistä on kertynyt Bank Norwegianin kortilla maksetuista maksuista. Jos matkan ostamiseen on käytetty CashPoints-pisteitä, peruutuksen yhteydessä korvataan vain rahalla maksetut todelliset kustannukset. CashPoints-pisteitä ei korvata.

Jotta voit ansaita CashPoint-pisteitä Bank Norwegian-kortillasi, tulee sinun ensin rekisteröidä Bank Norwegian-korttisi Reward-profiiliin. Löydät täältä kuvalliset ohjeet kortin rekisteröimiseen.

Näin ansaitset CashPoint-pisteitä:

  • Bank Norwegianin asiakkaana ansaitset 1 % CashPoint-pisteitä Bank Norwegian-kortilla tekemistäsi ostoksista
  • CashPoint-pisteitä ei kerry käteisnostoista, laskujen maksusta, rahansiirroista eikä muiden lentoyhtiöiden lentolipuista.

CashPoint-pisteet päivitetään Reward-profiiliisi joka keskiviikko. 

Bank Norwegianin asiakkaana ansaitset 1 % CashPoint-pisteitä kortilla tekemistäsi ostoksista. Ostokohtaiset pisteet näet kirjautumalla sisään Omille sivuille tai mobiilisovellukseen.

Norwegianilta ja sen yhteistyökumppaneilta ansaitsemasi pisteet näet kanta-asiakasprofiilissasi osoitteessa www.fi.norwegianreward.com. Näet kaikki ansaitsemasi CashPoint-pisteet, kun liität kortin Norwegian Reward-profiiliin.

CashPoint-pisteitä ei kerry käteisnostoista, laskujen maksusta, rahansiirroista eikä muiden lentoyhtiöiden lentolipuista.

CashPoint-pisteet päivitetään Reward-profiiliisi joka keskiviikko. Yksi CashPoint–piste on yksi Norjan kruunu, joka on noin 0,10 euroa.

Mikäli sinulta puuttuu CashPoint-pisteitä joltakin Rewardin yhteistyökumppanilta, saat lisätietoa täältä tai olemalla yhteydessä Norwegian Rewardiin.

Vastaanotat tervetulijaispisteet kun käytät Bank Norwegian-korttiasi ensimmäisen kerran. CashPoint-pisteet päivitetään Reward-profiiliisi joka keskiviikko.

Jotta voit aloittaa CashPoint-pisteiden tienaamisen, tulee sinun ensin rekisteröidä Bank Norwegian-korttisi Reward-profiiliin. Löydät täältä ohjeet kortin rekisteröimiseen.

Kun haluat käyttää CashPoint-pisteitäsi, on tärkeää, että olet kirjautunut profiiliisi Norwegianilla.
Ennen kuin vahvistat varauksesi Norwegianilla, sinulta kysytään haluatko maksaa matkasi osittain vai kokonaan CashPoint-pisteilläsi.

CashPoint-pisteillä tehdyissä ostoksissa ei ole reklamaatio-oikeutta, sillä CashPoint-pisteet ovat osana bonusohjelmaa. Pankki voi käsitellä vain reklamaatioita, jotka koskevat luotto- tai VISA-maksutapahtumia.

CashPoint-pisteet ovat voimassa ansaitun vuoden loppuun sekä kaksi seuraavaa vuotta. 

Kyllä, ansaitset CashPoint-pisteitä samaan tapaan kuin käyttäessäsi Bank Norwegian-korttiasi.

Kyllä, ansaitset CashPoint-pisteitä samaan tapaan kuin käyttäessäsi Bank Norwegian-korttiasi.

Kyllä, ansaitset CashPoint-pisteitä samaan tapaan kuin käyttäessäsi Bank Norwegian-korttiasi.

CashPoint-pisteillä tehtyjä ostoja ei voi reklamoida pankille. CashPoint-pisteet kuuluvat lentoyhtiö Norwegianin bonusohjelmaan ja ne eivät ole luotto- tai VISA-tapahtumia. Pyydämme olemaan yhteydessä suoraan Norwegian Rewardiin, mikäli sinulla on kysymyksiä koskien CashPoint-pisteitä.

Voit siirtyä helposti CashPoint-pisteistä cashbackin käyttöön, kun olet kirjautunut sisään Bank Norwegianin sovellukseen tai Omille sivuille.

Olemme myös lisänneet siirtymistä helpottavat ohjeet.

Et menetä aiemmin ansaitsemiasi CashPoint-pisteitä. Jos siirryt käyttämään cashbackia, näet saldon yhä sovelluksessa ja Omilla sivuilla.

Pisteiden ansaitseminen kortilla keskeytetään vain siksi aikaa, kunnes palaat käyttämään CashPoint-pisteitä.

Arjen luottokortti, johon voit luottaa

Eksempel ved utsatt betaling: Eff 23,1%, 15.000 o/12 mnd, kostnad 1.764. Totalt: 16.764.