Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Säästäminen

Haluatko joustavan säästötilin ilman rajoituksia, vai haluatko jättää rahasi jonkin aikaa kasvamaan tilille? Lue lisää säästötileistämme alla ja valitse tili, joka sopii parhaiten sinulle ja säästötavoitteillesi.

Turvallista säästämistä

Talletussuoja turvaa talletukset, jos talletuspankillesi sattuu jotain odottamatonta. Bank Norwegian on osa ruotsalaista NOBA Bank Groupia, ja talletukset ovat Ruotsin talletussuojan piirissä.

Mikäli sinulla on myös talletuksia Nordax Bankin, suosittelemme lukemaan lisää talletussuojasta täältä.

 

Säästötili

Joustavimmalla säästötilillämme saat hyvän koron rahoillesi ja käytät tiliä vapaasti. Tilin avaaminen ei maksa mitään, ja sinulla on rajoittamaton määrä maksuttomia nostoja.

Vuosikorko 3,25 %*
Avausmaksu 0 €
Maksutonta nostoa kalenterivuodessa (kpl) Rajattomasti

*13.08.2024 alkaen korko on 3,05 %.

Säästötili plus

Uutuus

Säästötili plus on täydellinen tuote sinulle, joka haluat parhaan mahdollisen koron talletuksellesi ja suunnittelet pitäväsi talletuksen tilillä jonkin aikaa. Tilin avaaminen ei maksa mitään ja voit lopettaa tilin milloin haluat - mutta maksuttomia nostoja kalenterivuoden aikana on rajoitettu määrä.

Vuosikorko 3,75 %**
Avausmaksu 0 €
Maksutonta nostoa kalenterivuodessa (kpl) 6
Nostopalkkio seuraavista nostoista 0,5 % nostosummasta*

*6 maksutonta nostoa kalenterivuodessa, sen jälkeen 0,5 % nostosummasta.
**09.07.2024 alkaen korko on 3,70 %. 13.08.2024 alkaen korko on 3,45 %.

Vuosikorko

Vuosikorko säästötili3,25 %*
Vuosikorko säästötili plus3,75 %**

*13.08.2024 alkaen korko on 3,05 %
**09.07.2024 alkaen korko on 3,70 %. 13.08.2024 alkaen korko on 3,45 %

Kysymyksiä säästötilistä

Säästötili plus tarjoaa parhaan mahdollisen koron talletuksellesi ja sopii parhaiten pitkäaikaisemmille talletuksille - saat lisäksi kuusi maksutona nostoa tililtä kalenterivuodessa, sen jälkeen nostoista veloitetaan palkkio.

Joustavalla säästötilillämme saat hyvän koron rahoillesi ja sinulla on rajoittamaton määrä maksuttomia nostoja.

Tutustu säästötilien ehtoihin ja hinnastoon sivuillamme.

Säästötilin avaaminen meillä onnistuu helposti verkossa. Valitset vain toivomasi säästötilin ja tunnistaudut suomalaisilla pankkitunnuksilla.

Säästötilin avaaminen onnistuu yksityishenkilöltä, kun hakija on täyttänyt 18 vuotta ja omistaa omat verkkopankkitunnukset sekä suomalaisen puhelinnumeron. Emme tarjoa säästötilejä yrityksille.

Asiakas voi omistaa yhden säästötilin ja yhden säästötili plussan.

Säästötilejä voi avata vain yksityishenkilö. Emme valitettavasti tarjoa säästötiliä yrityksille, eikä tilin käyttöoikeuksia voi jakaa.

Vuosi-ilmoitus löytyy Omilta sivuilta tai mobiilisovelluksesta. Kun olet kirjautunut sisään, valitse "Viestit" ja "Vuosi-ilmoitus". 


Mikäli sinulla on vaikeuksia avata vuosi-ilmoitusta, tämä voi johtua pop-up lukituksesta tai koneellasi ei ole uusinta versiota Adobe reader ohjelmasta.

Voit itse luoda tiliotteen säästötilisi tilitapahtumista kirjautumalla Omille sivuille tai mobiilisovellukseen.

Kirjauduttuasi valitse "Säästä" ja "Tapahtumat".

Valitse haluamasi kuukausi palkista.

Paina eriteltyjen tapahtumien alta löytyvää kohtaa "PDF".

Mikäli sinulla on vaikeuksia avata luomasi tiliote, tämä voi johtua pop-up lukituksesta tai koneellasi ei ole uusinta versiota Adobe reader ohjelmasta.

Tink palvelun kautta voit helposti ja turvallisesti tallettaa rahaa säästötilillesi suoraan Omilta sivuilta.
Voit myös siirtää rahaa säästötilillesi miltä tahansa toiselta suomalaiselta pankkitililtä.

Löydät säästötilisi maksutiedot Omilta sivuilta ja mobiilisovelluksesta. Jokaisella asiakkaalla on henkilökohtainen viitenumero, joka ohjaa talletukset omalle tilille. Muistathan siksi käyttää myös oikeaa viitenumeroa tilisiirtoa tehdessäsi, ellet käytä Tink-palvelua.

Ilman viitenumeroa tehdyt maksusuoritukset eivät kohdistu tilillesi automaattisesti. Mikäli olet tehnyt maksusuorituksen ilman viitenumeroa, lähetäthän tilisiirrosta kuitin osoitteeseen asiakaspalvelu@banknorwegian.fi.

Kuitin perusteella voimme selvittää mihin maksu on kohdistunut.

Voit tehdä säästötili plussalta kuusi maksutonta nostoa kalenterivuodessa, seuraavista nostoista veloitetaan hinnaston mukainen nostopalkkio.

Tilisiirron voi tehdä ainoastaan jo valmiiksi tallennetulle suomalaiselle vastatilille, tai säästötilillemme.

Bank Norwegian on osa ruotsalaista NOBA Bank Groupia ja talletukset ovat siksi Ruotsin talletussuojan piirissä. Tämä tarkoittaa, että rahasi on turvattu aina sen hetken talletussuojan rajojen puitteissa. Talletussuojan rajojen asettamisesta vastaa Ruotsin viranomaiset.

Talletuksesi on suojattu vastaavasti kuin suomalaisissa pankeissa. Voit lukea lisää talletussuojasta ja sen rajoista Ruotsin Riksgäldenin kotisivuilla (englanniksi).

Mikäli sinulla on myös talletuksia Nordax Bankissa, suosittelemme lukemaan lisää talletussuojasta täältä.