Säästäminen

Haluatko joustavan säästötilin ilman rajoituksia, vai haluatko jättää rahasi jonkin aikaa kasvamaan tilille? Lue lisää säästötileistämme alla ja valitse tili, joka sopii parhaiten sinulle ja säästötavoitteillesi.

Turvallista säästämistä

Talletussuoja turvaa talletukset, jos talletuspankillesi sattuu jotain odottamatonta. Bank Norwegian on osa ruotsalaista NOBA Bank Groupia, ja talletukset ovat Ruotsin talletussuojan piirissä.

Mikäli sinulla on myös talletuksia Nordax Bankin, suosittelemme lukemaan lisää talletussuojasta täältä.

 

Säästötili

Joustavimmalla säästötilillämme saat hyvän koron rahoillesi ja käytät tiliä vapaasti. Tilin avaaminen ei maksa mitään, ja sinulla on rajoittamaton määrä maksuttomia nostoja.

Vuosikorko 3,25 %
Avausmaksu 0 €
Maksutonta nostoa kalenterivuodessa (kpl) Rajattomasti

Säästötili plus

Uutuus

Säästötili plus on täydellinen tuote sinulle, joka haluaa parhaan mahdollisen koron talletuksellesi ja suunnittelet pitävän talletuksen tilillä jonkin aikaa. Tilin avaaminen ei maksa mitään ja voit lopettaa tilin milloin haluat - mutta maksuttomia nostoja kalenterivuoden aikana on rajoitettu määrä.

Vuosikorko 3,35 %
Avausmaksu 0 €
Maksutonta nostoa kalenterivuodessa (kpl) 2
Nostopalkkio seuraavista nostoista 0,5 % nostosummasta*

*Kaksi maksutonta nostoa kalenterivuodessa, sen jälkeen 0,5 % nostosummasta.

Vuosikorko

Vuosikorko säästötili3,25 %
Vuosikorko säästötili plus3,35 %

Kysymyksiä säästötilistä

Säästötilimme tarjoaa yhden markkinoiden parhaista talletuskoroista. Säästötilin avaaminen ei maksaa mitään, tilillä ei ole vuosimaksua tai nostorajoituksia, emmekä veloita nostoista.

• Tarjoamme vaihtuvan koron, joka pääomitetaan vuosittain.
• Hallinnoidaan Omilla sivuilla ja mobiilisovelluksessa. Avataan automaattisesti ja ilman kuluja.
• Ei nostorajoituksia.


Tuotteet ja hinnat -osiosta pääset säästötilin ehtoihin. 

Säästötilin avaaminen meillä onnistuu helposti verkossa. Valitset vain toivomasi säästötilin ja tunnistaudut suomalaisilla pankkitunnuksilla.

Säästötilin avaaminen onnistuu vain yksityishenkilöltä. Emme tarjoa säästötilejä yrityksille.

Asiakas voi omistaa yhden säästötilin ja yhden säästötili plussan.

Säästötilejä voi avata vain yksityishenkilö. Emme valitettavasti tarjoa säästötiliä yrityksille, eikä tilin käyttöoikeuksia voi jakaa.

Vuosi-ilmoitus löytyy Omilta sivuilta tai mobiilisovelluksesta. Kun olet kirjautunut sisään, valitse "Viestit" ja "Vuosi-ilmoitus". 


Mikäli sinulla on vaikeuksia avata vuosi-ilmoitusta, tämä voi johtua pop-up lukituksesta tai koneellasi ei ole uusinta versiota Adobe reader ohjelmasta.

Voit itse luoda tiliotteen säästötilisi tilitapahtumista kirjautumalla Omille sivuille tai mobiilisovellukseen.

Kirjauduttuasi valitse "Säästä" ja "Tapahtumat".

Valitse haluamasi kuukausi palkista.

Paina eriteltyjen tapahtumien alta löytyvää kohtaa "PDF".

Mikäli sinulla on vaikeuksia avata luomasi tiliote, tämä voi johtua pop-up lukituksesta tai koneellasi ei ole uusinta versiota Adobe reader ohjelmasta.

Säästötiliin ei ole yhdistetty korttia, mutta rahan siirtäminen säästötililtä onnistuu helposti. Ennen ensimmäistä siirtoa säästötilillesi tulee asettaa vastatili. Tämä helpottaa asiointiasi ja tilisiirrot ovat jatkossa vaivattomia. Tilisiirto kestää keskimäärin 1-2 pankkipäivää. Säästötililläsi ei ole säästösummaan tai nostoon liittyviä rajoituksia. 

Säästötiliin ei liity kustannuksia tai määräaikaisuuksia, joten voit irtisanoa sen halutessasi maksutta. Mikäli haluat lopettaa säästötilisi, voit joko lähettää meille sähköpostia tietokantaamme rekisteröidystä sähköpostiosoitteestasi osoitteeseen asiakaspalvelu@banknorwegian.fi tai lähettää meille viestin Omilta sivuilta tai mobiilisovelluksesta. Viestissäsi sinun on ilmoitettava, että haluat lopettaa tilisi ja tilinumero, johon haluat korot siirrettävän. Siirräthän sijoittamasi summan säästötililtäsi itse ennen tilin lopettamista ja kertyneen koron maksua.

Tink palvelun kautta voit helposti ja turvallisesti tallettaa rahaa säästötilillesi suoraan Omilta sivuilta.
Voit myös siirtää rahaa säästötilillesi miltä tahansa toiselta suomalaiselta pankkitililtä.

Löydät säästötilisi maksutiedot Omilta sivuilta ja mobiilisovelluksesta. Jokaisella asiakkaalla on henkilökohtainen viitenumero, joka ohjaa talletukset omalle tilille. Muistathan siksi käyttää myös oikeaa viitenumeroa tilisiirtoa tehdessäsi, ellet käytä Tink-palvelua.

Ilman viitenumeroa tehdyt maksusuoritukset eivät kohdistu tilillesi automaattisesti. Mikäli olet tehnyt maksusuorituksen ilman viitenumeroa, lähetäthän tilisiirrosta kuitin osoitteeseen asiakaspalvelu@banknorwegian.fi.

Kuitin perusteella voimme selvittää mihin maksu on kohdistunut.