Tietoa meistä

Bank Norwegian on täysin digitaalinen ja joustava pankki, joka tarjoaa yksinkertaisia standardoituja talletus- ja lainatuotteita verkossa. Hyödynnämme ja kehitämme viimeisintä teknologiaa, kuten automaattisia prosesseja, itsepalvelumahdollisuuksia ja mobiilisovellusta asiakaskokemuksen vahvistamiseksi sekä parantamiseksi. Tavoitteemme on tarjota helppokäyttöisiä tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Bank Norwegian on perustettu Oslossa kesällä 2007. Ensimmäiseksi Bank Norwegian oli osana Norwegian Air Shuttelin kanta-asiakasohjelma Norwegian Rewardia. Saman vuoden syyskuussa saimme pankkitoimiluvan, jolloin voimme kutsua itseämme virallisesti pankiksi. Vain muutamaa kuukautta myöhemmin, digitaalinen pankkimme lanseerattiin Norjan markkinoille.

Vuonna 2013 pankki laajeni Ruotsiin ja jatkoi vuonna 2015 kasvuaan Pohjoismaissa, kun toimintamme avautui sekä Tanskassa että Suomessa. Vuonna 2021 avasimme toimintamme myös Saksassa ja Espanjassa. Yhteensä yli 1,7 miljoonaa asiakasta on valinnut Bank Norwegianin pääasiallista pankkiyhteyttä täydentäväksi pankikseen kulutusluottojemme, luottokorttiemme ja talletustiliemme kautta.

Ruotsalainen Nordax Bank AB on ollut Bank Norwegianin yksinomistaja 3.11.2021 lähtien. Bank Norwegianin toimintaa valvoo edelleen Norjan Finanstilsynet ja talletukset kuuluvat yhä norjalaisen Bankenes sikringsfondin talletuossuojan piiriin. Vaikka pankilla on nyt uusi omistaja, tämä ei muuta tuotteitamme tai brändiämme. Tavoitteemme on edelleen sama kuin ennenkin - tarjota käyttäjäystävällisiä ja digitaalisia pankkipalveluita.