Yksityislainat

Hae Bank Norwegianilta yksityislainaa ja rahoita arjen pienet tai isot hankinnat ilman vakuuksia. Yksityislaina on helppo räätälöidä omannäköiseksi, sillä voit hakea sitä 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Täytä hakemuksesi, ja saat alustavan lainapäätöksen heti!

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Yksityislainat Bank Norwegianilta

Bank Norwegianilta saat kaikenkokoiset ja -näköiset yksityislainat eri tilanteisiin. Vakuudeton yksityislainamme on tarkoitettu kaikkien arjen hankintojen ja tarpeiden rahoittamiseen. Saat lainan tilillesi, ja voit käyttää sitä vapaasti haluamallasi tavalla. 

Tarvitsit lainaa sitten auton hankintaa, keittiöremonttia tai vaikka lomamatkaa varten, voit käyttää siihen yksityislainaamme. Automaattisen päätöksenteon ansiosta saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

Bank Norwegianin yksityislainalla voit myös yhdistää aiemmin hakemasi kalliit pikavipit tai kulutusluotot. Lainahakemuksessa pääset valitsemaan joustavasti, minkä osuuden lainasta käytät vanhojen lainojen maksamiseen. Tutustu lainojen yhdistämiseen lisää.

Räätälöi omannäköisesi laina

Meillä yksityislaina taipuu sinun tarpeisiisi. Sinä päätät, paljonko tarvitset lainaa - ja millaisella laina-ajalla. Hakemuksella pääset itse räätälöimään omannäköisen lainan omiin tarpeisiin.

 • Lainasumma valittavissa joustavasti 1 000 euron ja 60 000 euron väliltä
 • Laina-aikaa tarpeen mukaan 1 vuodesta 15 vuoteen
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Hallinnoi lainaa helposti mobiilisovelluksen tai nettisivujen kautta

Vakuudeton yksityislaina on helppo vaihtoehto

Bank Norwegianin kaikki yksityislainat myönnetään ilman vakuuksia. Et tarvitse käsirahaa, eikä omaisuuttasi laiteta pantiksi. Samalla myös koko lainaprosessi on yksinkertainen ja vaivaton.

 • Vakuudetonta yksityislainaa haetaan kätevällä nettihakemuksella, joka on auki 24/7
 • Lainan voi käyttää haluamallaan tavalla, yksittäiseen kertahankintaan tai useisiin pienempiin kuluihin
 • Saat rahoitettavan hankinnan heti omiin nimiisi
 • Lainan voi maksaa takaisin joustavasti sovitun laina-ajan mukaan

Yksityislainan käytät haluamallasi tavalla

Yksityislaina on tarkoitettu kaikkiin yksityishenkilön hankintoihin ja kuluihin. Sinä päätät, miten käytät lainasi - alla listattuna muutama esimerkkitilanne.

Arjen kaikkiin menoihin

Arjessa voi tulla menoja, jotka vaativat ylimääräistä rahoitusta. Kesälomamatka, joulun hankinnat tai kylpyhuoneremontti eivät aina mahdu kuukausittaiseen budjettiin. Vakuudettomalla lainalla voit rahoittaa arjen menot tarvitsemaasi summaan asti.

Vakuudetonta yksityislainaa voi hakea kätevästi aina tarpeen mukaan. Sen avulla voit tasoittaa isommat menoerät maksettavaksi pidemmälle aikavälille. 

Erilaisiin hankintoihin

Perinteinen vakuudellinen rahoitusmalli ei aina sovi auton, veneen tai uusien kalusteiden hankintaan. Vakuudettomalla yksityislainalla voit rahoittaa tarvittaessa isommatkin hankinnat riippumatta niiden ostopaikasta.

Et tarvitse käsirahaa, eikä rahoitettavaa hankintaa käytetä luoton vakuutena. Lainaa haet tasan oman tarpeesi mukaan, ja saat rahat suoraan tilillesi. 

Yllättäviin tilanteisiin

Auto voi jäädä tienpäälle, pesukone ja kiuas hajota kerralla samassa kuussa tai lomautus yllättää. Yllättäviin tilanteisiin on hyvä varautua käteispuskurilla, mutta aina se ei riitä. Vakuudetonta lainaa voit hakea milloin tahansa, ja saada rahat nopeasti käyttöön.

Arki osaa yllättää, mutta me voimme auttaa. Hae vakuudetonta yksityislainaa, valitse sinulle sopiva laina-aika ja maksa takaisin pienemmissä erissä.

Yksityislainan hinnasto

Bank Norwegianin yksityislaina on selkeästi ja yksinkertaisesti hinnoiteltu laina. Lainan kulut määräytyvät suoraan hinnastomme mukaan, ja lainan korko hakijan tietojen ja luottoluokituksen mukaan.

Alkaen nim.*6,99% - 19,99%
Tod. vuosikorko alkaen*7,40%
Perustamismaksu (1 000€ - 2 999€)0 €
Perustamismaksu (3 000€ - 4 099€)45 €
Tilinhoitomaksu/kuukaudessa (1 000€ - 1 699€)3 €
Perustamismaksu (4 100€ - 60 000€)90 €
Tilinhoitomaksu/kuukaudessa (1 700€ - 60 000€)5 €
Saldoilmoitus0 €
Viivästyskorko7%
Huomautusmaksu5 €

*Lainojemme korko on henkilökohtainen 5,99 %-19,99 % ja se määräytyy henkilökohtaisen luottokartoituksen jälkeen. Suurin todellinen vuosikorko on 24,18 %. Takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta.

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Miten lainakulut määräytyvät?

Lainan kokonaiskulut määräytyvät nimelliskoron ja lainakulujen perusteella. Nimelliskorko on hakijan lainalle henkilökohtaisesti määriteltävä korko. Siihen voi vaikuttaa hakijan tiedot sekä haettava lainasumma.

Muut lainakulut, kuten avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu, määräytyvät puhtaasti lainasumman perusteella hinnastomme mukaan. Isommassa lainassa kulut ovat hieman korkeammat.

Todellinen vuosikorko kertoo yhteensä kaikki lainaan liittyvät kulut, sisältäen sekä nimelliskoron että muut lainakulut. Sen avulla eri lainatuotteita on helppo verrata keskenään.

Hae yksityislainaa netistä

Hae lainaa Bank Norwegianilta omiin tarpeisiisi vain muutamassa minuutissa. Vakuudettoman yksityislainan parametrit pääsevät valitsemaan itse lainahakemuksella. Valitse, kuinka paljon haluat lainaa ja mihin tarpeeseen.

1. Täytä lainahakemuksesi

Lainahakemuksen täyttäminen ei maksa mitään, eikä se sido sinua mihinkään. Kysymme lainan tietoja sekä tietoa sinusta.

2. Tarkasta alustava lainapäätös

Alustavan lainapäätöksen saat heti. Tarkasta se ja hyväksy lainaehdot allekirjoittamalla sähköisesti omilla pankkitunnuksillasi.

3. Rahat saat tilille nopeasti

Voimme pyytää vielä lisävahvistusta esimerkiksi tuloistasi. Lähetä pyydetyt dokumentit, kuten palkkakuitti, niin saat rahasi nopeasti tarkistuksen jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset - Yksityislainat

 • Mikä on lainan korko ja todellinen vuosikorko?

  Bank Norwegianin yksityislainan korko määräytyy henkilökohtaisen luottoluokituksen perusteella. Saat tiedon sinulle tarjottavasta korosta ja todellisesta vuosikorosta maksuttoman hakemuksen täyttämisen jälkeen.

 • Kuka voi hakea yksityislainaa?

  Meiltä voit hakea lainaa seuraavin edellytyksin:

  • Olet vähintään 23-vuotias
  • Sinulla ei ole maksuhäiriöitä, ja olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti
  • Olet ollut Suomen väestörekisterissä viimeiset 36 kk
 • Tuleeko minun toimittaa liitteitä?

  Voimme pyytää sinulta liitteitä, kuten palkkakuittiasi tai veroilmoitusta, todistukseksi tuloistasi. Liitteet voit lähettää turvallisesti ja helposti suoraan nettisivumme tai mobiilisovelluksen kautta.

 • Koska rahat ovat käytössäni?

  Saat rahat nopeasti tilille sen jälkeen, kun olemme käsitelleet mahdolliset liitteet. Tilisiirron nopeuteen voi vaikuttaa päivä sekä pankkisi.

 • Voinko saada maksuvapaan kuukauden?

  Lainaan on mahdollista hakea maksuvapaata tai lyhennysvapaata kuukautta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi lainan takaisinmaksuun liittyvistä asioista.

 • Voinko maksaa yksityislainani etuajassa?

  Lainan voit aina maksaa pois myös etuajassa. Voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ilman lisäkuluja milloin vain.

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.