Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Yksityislainat

Hae meiltä yksityislainaa ja rahoita arjen pienet tai isot hankinnat ilman vakuuksia. Yksityislaina voi räätälöidä omannäköiseksi, sillä voit hakea sitä 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Täytä hakemuksesi verkossa!

Hae lainaa

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Yksityislaina meiltä

Meiltä saat kaikenkokoiset ja -näköiset yksityislainat eri tilanteisiin. Vakuudeton yksityislainamme on tarkoitettu kaikkien arjen hankintojen ja tarpeiden rahoittamiseen. Saat lainan tilillesi, ja voit käyttää sitä vapaasti haluamallasi tavalla. 

Tarvitsit lainaa sitten auton hankintaa, keittiöremonttia tai vaikka lomamatkaa varten, voit käyttää siihen yksityislainaamme. 

Yksityislainallamme voit myös yhdistää aiemmin hakemasi kalliit pikavipit tai kulutusluotot. Lainahakemuksessa pääset valitsemaan joustavasti, minkä osuuden lainasta käytät vanhojen lainojen maksamiseen. Tutustu lainojen yhdistämiseen lisää.

Räätälöi omannäköisesi laina

Meillä yksityislaina taipuu sinun tarpeisiisi. Sinä päätät, paljonko tarvitset lainaa - ja millaisella laina-ajalla. Hakemuksella pääset itse räätälöimään omannäköisen lainan omiin tarpeisiin.

 • Lainasumma valittavissa joustavasti 1 000 euron ja 60 000 euron väliltä
 • Laina-aikaa tarpeen mukaan 1 vuodesta 15 vuoteen
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia
 • Hallinnoi lainaa mobiilisovelluksen tai nettisivujen kautta

Vakuudeton yksityislaina 

Kaikki yksityislainamme myönnetään ilman vakuuksia. Et tarvitse käsirahaa, eikä omaisuuttasi laiteta pantiksi. Voit tehdä koko hakuprosessin verkossa.

 • Vakuudetonta yksityislainaa haetaan nettihakemuksella
 • Lainan voi käyttää haluamallaan tavalla, yksittäiseen kertahankintaan tai useisiin pienempiin kuluihin
 • Saat rahoitettavan hankinnan omiin nimiisi
 • Lainan voi maksaa takaisin joustavasti sovitun laina-ajan mukaan
Kaksi ihmistä kävelyllä metsässä katsovat kaunista, metsän peittämää laaksoa.

Yksityislainan käytät haluamallasi tavalla

Yksityislaina on tarkoitettu kaikkiin yksityishenkilön hankintoihin ja kuluihin. Sinä päätät, miten käytät lainasi - alla listattuna muutama esimerkkitilanne.

Arjen kaikkiin menoihin

Arjessa voi tulla menoja, jotka vaativat ylimääräistä rahoitusta. Kesälomamatka, joulun hankinnat tai kylpyhuoneremontti eivät aina mahdu kuukausittaiseen budjettiin. Vakuudettomalla lainalla voit rahoittaa arjen menot tarvitsemaasi summaan asti.

Vakuudetonta yksityislainaa voi hakea aina tarpeen mukaan. Sen avulla voit tasoittaa isommat menoerät maksettavaksi pidemmälle aikavälille

Erilaisiin hankintoihin

Perinteinen vakuudellinen rahoitusmalli ei aina sovi auton, veneen tai uusien kalusteiden hankintaan. Vakuudettomalla yksityislainalla voit rahoittaa tarvittaessa isommatkin hankinnat riippumatta niiden ostopaikasta.

Et tarvitse käsirahaa, eikä rahoitettavaa hankintaa käytetä luoton vakuutena. Lainaa haet tasan oman tarpeesi mukaan, ja saat rahat suoraan tilillesi

Yllättäviin tilanteisiin

Auto voi jäädä tienpäälle, pesukone ja kiuas hajota kerralla samassa kuussa tai lomautus yllättää. Yllättäviin tilanteisiin on hyvä varautua käteispuskurilla, mutta aina se ei riitä. Vakuudetonta lainaa voit hakea milloin tahansa. Laina maksetaan ilmoittamallesi tilille.

Arki osaa yllättää, mutta me voimme auttaa. Hae vakuudetonta yksityislainaa, valitse sinulle sopiva laina-aika ja maksa takaisin pienemmissä erissä.

Yksityislainan hinnasto

Yksityislaina meiltä on selkeästi ja yksinkertaisesti hinnoiteltu laina. Lainan kulut määräytyvät suoraan hinnastomme mukaan, ja lainan korko hakijan tietojen ja luottoluokituksen mukaan.

Alkaen nim.8,99 % - 19,49 %
Tod. vuosikorko alkaen *9,33 %
Perustamismaksu (1 000€ - 2 999€)0 €
Perustamismaksu (3 000€ - 4 099€)45 €
Tilinhoitomaksu/kuukaudessa (1 000€ - 1 699€)3 €
Perustamismaksu (4 100€ - 60 000€)90 €
Tilinhoitomaksu/kuukaudessa (1 700€ - 60 000€)5 €
Saldoilmoitus0 €
Viivästyskorko7%
Huomautusmaksu5 €

*Lainojemme korko on henkilökohtainen 8,49 %-18,99 % ja se määräytyy henkilökohtaisen luottokartoituksen jälkeen. Suurin todellinen vuosikorko on 28,98 %. Takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Miten lainakulut määräytyvät?

Lainan kokonaiskulut määräytyvät nimelliskoron ja lainakulujen perusteella. Nimelliskorko on hakijan lainalle henkilökohtaisesti määriteltävä korko. Siihen voi vaikuttaa hakijan tiedot sekä haettava lainasumma.

Muut lainakulut, kuten avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu, määräytyvät puhtaasti lainasumman perusteella hinnastomme mukaan. Isommassa lainassa kulut ovat hieman korkeammat.

Todellinen vuosikorko kertoo yhteensä kaikki lainaan liittyvät kulut, sisältäen sekä nimelliskoron että muut lainakulut. Sen avulla eri lainatuotteita on helppo verrata keskenään.

Hae yksityislainaa netistä

Hae lainaa meiltä omiin tarpeisiisi nettilomakkeen avulla. Vakuudettoman yksityislainan parametrit pääsevät valitsemaan itse lainahakemuksella. Valitse, kuinka paljon haluat lainaa ja mihin tarpeeseen.

1. Täytä lainahakemuksesi

Lainahakemuksen täyttäminen ei maksa mitään, eikä se sido sinua mihinkään. Kysymme lainan tietoja sekä tietoa sinusta.

2. Tarkasta alustava lainapäätös

Hakemuksen lähettämisen jälkeen voit saada alustavan lainapäätöksen. Tarkasta se ja hyväksy lainaehdot allekirjoittamalla sähköisesti omilla pankkitunnuksillasi.

3. Rahat omalle tilille

Voimme pyytää vielä lisävahvistusta esimerkiksi tuloistasi. Lähetä pyydetyt dokumentit, kuten palkkakuitti, niin saat rahasi suoraan ilmoittamallesi tilille.

Usein kysytyt kysymykset - Yksityislainat

 • Mikä on lainan korko ja todellinen vuosikorko?

  Yksityislainan korko määräytyy henkilökohtaisen luottoluokituksen perusteella. Saat tiedon sinulle tarjottavasta korosta ja todellisesta vuosikorosta maksuttoman hakemuksen täyttämisen jälkeen.

 • Kuka voi hakea yksityislainaa?

  Meiltä voit hakea lainaa seuraavin edellytyksin:

  • Olet vähintään 23-vuotias
  • Sinulla ei ole maksuhäiriöitä, ja olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti
  • Olet ollut Suomen väestörekisterissä viimeiset 36 kk
 • Tuleeko minun toimittaa liitteitä?

  Voimme pyytää sinulta liitteitä, kuten palkkakuittiasi tai veroilmoitusta, todistukseksi tuloistasi. Liitteet voit lähettää turvallisesti ja helposti suoraan nettisivumme tai mobiilisovelluksen kautta.

 • Koska rahat ovat käytössäni?

  Laina maksetaan ilmoittamallesi tilille, kun olemme käsitelleet hakemuksesi ja mahdolliset liitteet. Tilisiirron nopeuteen voi vaikuttaa päivä sekä pankkisi.

 • Voinko saada maksuvapaan kuukauden?

  Lainaan on mahdollista hakea maksuvapaata tai lyhennysvapaata kuukautta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi lainan takaisinmaksuun liittyvistä asioista.

 • Voinko maksaa yksityislainani etuajassa?

  Lainan voit aina maksaa pois myös etuajassa. Voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ilman lisäkuluja milloin vain.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)