Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Yhdistelylaina

Yhdistelylainan avulla maksat vanhat kulutusluotot, osamaksut, pikavipit sekä luottokorttilaskut pois ja maksat jatkossa takaisin vain yhtä lainaa. Lue lisää ja tutustu yhdistelylainaamme.

20 000

1 000
60 000
Hae lainaa

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Miksi yhdistelylaina voi kannattaa?

Yhdistelylaina on laina, jolla maksat vanhat lainasi pois. Sen sijaan, että maksaisit useita pieniä lainoja takaisin monille eri luotonantajille, maksat jatkossa takaisin vain yhtä lainaa. Laina-aikaa muuttamalla kuukausierä on helppo mitoittaa omaan talouteen sopivaksi.

Oletko ottanut useamman lainan korkealla korolla? Yhdistelylainaa hakemalla voit selvittää, voitko saada uuden lainan paremmilla ehdoilla. Vanhojen pikavippien kalliit kulut ja korot voivat nimittäin rasittaa kuukausittaista budjettiasi täysin turhaan. Kun yhdistät lainasi, maksat jatkossa vain yhtä tilinhoitomaksua.

Yhdistelylaina meiltä

Meidän yhdistelylainallamme maksat kaikki vanhat luottosi pois kerralla. Hakemuksen täyttäminen onnistuu helposti verkkosivuillamme.

 • Yhdistelylainaa 1 000 – 60 000 euroa
 • Laina-aika voi olla 1 – 15 vuotta
 • Maksamme automaattisesti vanhat lainasi pois
 • Henkilökohtainen korko ja reilu hinnoittelu
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Miten yhdistelylaina toimii

Yhdistelylainan avulla on mahdollista kerätä vanhat luotot ja lainat saman laskun alle. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen maksamme vanhat luottosi pois, ja lyhennät lainaa sovitun kuukausierän mukaisesti meille takaisin.

Yhdellä hakemuksella näet, onko sinun mahdollista säästää kuukausittaisissa lainakustannuksissa. Oman talouden hoitaminen saattaa myös helpottua, kun maksettavana on vain yksi laina usean lainan sijaan.

Näin yhdistät lainasi kauttamme:

 1. Aloita tekemällä lainahakemus

Laske vanhat luottosi yhteen ja hae meiltä yhdistelylainaa koko summalle. Lainahakemuksessa pääset ilmoittamaan hakemasi lainamäärän, laina-ajan sekä vanhojen luottojesi tiedot. Kysymme myös muita taloudellisia tietojasi, jotta voimme antaa sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

 1. Alustava lainapäätös

Hakemuksen lähettämisen jälkeen voit saada meiltä alustavan lainapäätöksen. Sen jälkeen pääset vielä muokkaamaan lainan tiedot kuntoon ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksillasi. Saatamme kysyä todistusta tuloistasi ennen virallista lainapäätöstä.

 1. Maksamme vanhat lainasi automaattisesti pois

Kun lainasopimus on allekirjoitettu, me maksamme vanhat lainasi ilmoitettujen tietojen perusteella pois. Sen jälkeen lyhennät vain yhtä lainaa meille. Laina-ajan ja muut ominaisuudet voit räätälöidä kuntoon esimerkiksi mobiilisovelluksemme kautta.

Kaksi ihmistä kävelyllä metsässä katsovat kaunista, metsän peittämää laaksoa.

Yhdistelylainan mahdolliset edut

Yhdistelylainan avulla pienemmät lainat ja luotot voi muuttaa yhdeksi isommaksi lainaksi. Voit täyttää hakemuksen verkkosivuillemme ja tarkistaa, saisitko yhdistelylainan avulla paremmat lainaehdot. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja ennen päätöksen tekemistä voit rauhassa tutustua alustavaan lainatarjoukseen ja sen ehtoihin.

Yhdistämällä lainasi voit saada seuraavia etuja:

 • Saat jatkossa vain yhden laskun
 • Yhden lainan kuukausierä on usein pienempi kuin useamman yksittäisen lainan kuukausierät yhteensä
 • Maksat vain yhden lainan hoitokulut
 • Voit valita uuden takaisinmaksuajan
 • Olet paremmin perillä lainojesi kuluista ja ehdoista

Yhdistelylainan kulut

Yhdistelylainamme on vakuudeton kulutusluotto, jota voit hakea nettihakemuksella. Lainan korko määräytyy taloudellisen kokonaisarvion perusteella aina henkilökohtaisesti.

Voit täyttää lainahakemuksen lainojen yhdistämistä varten ilman sitoumuksia. Päätät itse, hyväksytkö lainatarjouksen.

Tärkein lainan mittari on kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko. Se kertoo suoraan kaikki lainakustannukset vuositasolla. Laina-aika puolestaan vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainahinnasto:

 • Perustamismaksu: 0, 45 tai 90 euroa lainasummasta riippuen
 • Tilinhoitomaksu kuukaudessa: 3 tai 5 euroa lainasummasta riippuen
 • Nimelliskorko 8,79–19,50 %
 • Todellinen vuosikorko alkaen 9,33 %

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Kaksi ihmistä kävelyllä metsässä katsovat kaunista, metsän peittämää laaksoa.

Yhdistelylaina ilman vakuuksia – näin haet sitä

Yhdistelylainan hakeminen onnistuu nettilomakkeella. Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat meiltä alustavan lainapäätöksen, mikäli ehdot täyttyvät. Kun hyväksyt lainapäätöksen, vanhat luotot maksetaan puolestasi pois. Lainojen yhdistämisen jälkeen maksat vain yhden lainan kuukausierää ja tilinhoitomaksua.

Täyttämällä hakemuksen et sitoudu vielä mihinkään, sillä halutessasi voit jättää lainatarjouksemme hyväksymättä. Mikäli et saakaan yhdistelylainalla säästöjä, voi vanhojen lainojen maksaminen normaaliin tapaan olla järkevämpi vaihtoehto.

Tässä vielä ohjeet lainahakemuksen täyttämistä ja lainojen yhdistämistä varten.

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemuksesi mobiilisovelluksessa tai kotisivuillamme. Hakemusta varten kysymme henkilötietoja ja tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa.

Ilmoita lainojesi tiedot

Tarvitsemme tiedot vanhoista lainoistasi ja luotoistasi, jotta voimme yhdistää ne yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Ilmoita siis vanhojen lainojesi määrät ja maksutiedot, jotta voimme yhdistää ne yhdistelylainan avulla.

Maksamme vanhat lainasi pois

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen me maksamme vanhat lainasi pois. Mikäli ilmoitit käyttäväsivain osan hakemastasi lainasta lainojen yhdistämiseen, saat loput rahat suoraan tilillesi.

Valitse talouteesi sopiva yhdistelylaina helposti

Paras yhdistelylaina on mahdollisimman edullinen, mutta ennen kaikkea omaan talouteen sopiva ja oikein mitoitettu.

Vinkit sopivan laina-ajan valitsemiseen:

 1. Käytä lainalaskuria laskeaksesi halutun laina-ajan kuukausierän.
 2. Laske kuukausittainen budjettisi vähentämällä tuloistasi kaikki pakolliset kulut.
 3. Varmista, että laina ei vie koko budjettia, vaan talouteesi jää vielä liikkumavaraa.

Pidempi laina-aika tarkoittaa aina isompia kokonaiskustannuksia, mutta pienempää kuukausittaista lainaerää.

Kun yhdistät lainat, kannattaa siis valita halvin tarjolla oleva korko, mutta ei välttämättä kaikkein pisintä laina-aikaa. Muista kuitenkin, että voit myös aina tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ja maksaa lainan pois sovittua nopeammin.

Hae yhdistelylainaa

Meiltä voit hakea yhdistelylainaa vanhojen lainojen poismaksamiseksi. Voit yhdistää kaikki lainat yhdeksi yhdistelylainaksi nettihakemuksella. Laina-ajan ja kuukausierän räätälöit itsellesi sopivaksi.

Yhdistä lainasi – maksamme vanhat lainat pois puolestasi. Täytä hakemus ja selvitä, voisitko saada paremmat lainaehdot yhdistämällä lainasi.

 

Tässä tärkeimmät kohdat, jotka kannattaa miettiä etukäteen.

 1. Kuinka paljon lainaa tarvitset?

Lainan hakeminen alkaa tietenkin sopivan lainasumman määrittämisestä. Valitse, kuinka paljon haluat hakea lainaa. Meiltä voit hakea yhdistelylainaa 1 000 – 60 000 euroa. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen näet, voimmeko tarjota hakemaasi summaa.

 1. Millaisen laina-ajan haluat?

Lainan takaisinmaksuaika voi olla meillä jopa 15 vuotta. Huomaathan, että voit aina maksaa lainaasi pois myös sovittua nopeammin, mikä kannattaa pitää mielessä laina-aikaa valitessa.

 1. Kuinka ison osan lainasta käytät lainojen yhdistämiseen?

Voit halutessasi käyttää koko uuden lainan vanhojen luottojen yhdistämiseksi. Voit myös yhdistää lainoja vain osalla haetusta lainasummasta, jolloin loput maksetaan ilmoittamallesi tilille. Hakemuslomakkeella pääset ilmoittamaan, miten haluat lainasi käyttää.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Usein kysytyt kysymykset

Meiltä voit hakea yhdistelylainaa ilman vakuuksia. Yhdistelylainalla voit maksaa kaikki vanhat luottosi pois ja usein säästää lainakuluissa. Voit täyttää hakemuksen verkkosivuillamme ilmaiseksi.

Yhdistelylaina kannattaa silloin, jos saat sen avulla lainoillesi alhaisemman kokonaiskoron. Yhdistelylainasta on apua myös silloin, jos tarvitset pidempää laina-aikaa selviytyäksesi lainojen kuukausikuluista.

Voit hakea yhdistelylainaa meiltä, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Luottotietosi ovat kunnossa
 • Olet vähintään 23-vuotias
 • Olet ollut Suomen väestörekisterissä vähintään viimeiset 36 kuukautta

Huomaathan, että emme voi luvata hyväksyttyä lainapäätöstä, vaikka ehdot täyttyisivätkin. Lainahakemuksesi arvioidaan aina kokonaisvaltaisesti ilmoitettujen tietojen perusteella.

Voit valita lainan takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä. Laina-ajan avulla  voit räätälöidä lainan kuukausierän sinulle sopivaksi. Näet heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, voimmeko tarjota sinulle hakemaasi lainaa.

Meiltä voit hakea yhdistelylainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan, kuten puolison, kanssa. Ilmoita vain lainahakemuksen ensimmäisellä sivulla että haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa ja täytä rinnakkaishakijan tiedot.

Lainojen yhdistäminen tapahtuu niin, että ilmoitat hakulomakkeen erillisessä kohdassa vanhojen luottojesi maksutiedot ja me maksamme ne puolestasi pois. Mikäli käytät vain osan haetusta lainasta lainojen yhdistämiseen, saat loput rahat tilillesi.

Voit yhdistää yhdistelylainalla periaatteessa kaikki vanhat lainasi. Yleensä yhdistelylainaa kannattaa hakea kalliimpien pienlainojen, kuten luottokorttivelkojen, osamaksusopimusten, kulutusluottojen tai pikavippien yhdistämiseen. Voit itse päättää, mitkä lainat haluat yhdistää ja ilmoittaa niiden tiedot meille.