Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Yhdistelylaina

Yhdistelylainan avulla maksat vanhat kulutusluotot, osamaksut, vipit sekä luottokorttilaskut pois ja maksat vain yhtä lainaa takaisin. Lue lisää ja tutustu yhdistelylainaamme.

20 000

1 000
60 000
Hae lainaa

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 20 635 €, kuukausieräksi 215 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (joulukuu 2023)

Miksi yhdistelylaina voi kannattaa?

Yhdistelylaina on laina, jolla maksat vanhat lainasi pois. Sen sijaan, että maksaisit useita pieniä lainoja takaisin useille lainanmyöntäjille, maksat vain yhtä lainaa takaisin. Kuukausierä on helppo mitoittaa omaan talouteen sopivaksi laina-aikaa muuttamalla.

Jos olet ottanut useamman lainan korkealla korolla voit hakemalla yhdistelylainaa selvittää, voitko saada uuden lainan paremmilla ehdoilla. Vanhojen pikavippien kalliit kulut ja korot voivat nimittäin rasittaa kuukausittaista budjettiasi täysin turhaan.

Yhdistelylaina meiltä

Meidän yhdistelylainallamme maksat kaikki vanhat luottosi pois kerralla. Hakemuksen täyttäminen onnistuu suoraan kotisivuillamme.

 • Yhdistelylainaa 1 000 eurosta 60 000 euroon
 • Laina-aika voi olla 1 vuodesta 15 vuoteen
 • Maksamme automaattisesti vanhat lainasi pois
 • Henkilökohtainen korko ja reilu hinnoittelu
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

 

Miten yhdistelylaina toimii

Yhdistelylainan avulla on mahdollista kerätä vanhat luotot ja lainat saman laskun alle. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen maksamme vanhat luottosi pois, ja maksat lainaa sovitun kuukausierän mukaisesti meille takaisin.


Yhdellä hakemuksella näet, jos sinun on mahdollista säästää kuukausittaisissa lainakustannuksissa. Oman talouden hoitaminen saattaa myös helpottua, kun maksettavana on vain yksi laina usean lainan sijaan.

Näin yhdistät lainasi kauttamme:

 1. Aloita tekemällä lainahakemuksesi

Hae meiltä yhdistelylainaa tarvitsemaasi summaan asti. Lainahakemuksessa pääset ilmoittamaan hakemasi summan, laina-ajan sekä vanhojen luottojesi tiedot. Kysymme myös muita taloudellisia tietoja, jotta voimme antaa sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

 1. Alustava lainapäätös

Hakemuksen lähettämisen jälkeen voit saada alustavan lainapäätöksen. Sen jälkeen pääset vielä muokkaamaan lainan tiedot kuntoon ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan pankkitunnuksillasi. Voimme myös kysyä todistusta tuloistasi ennen virallista lainapäätöstä.

 1. Maksamme vanhat lainasi automaattisesti pois

Kun lainasopimus on allekirjoitettu, me maksamme vanhat lainasi ilmoitettujen tietojen perusteella pois. Sen jälkeen lyhennät vain yhtä lainaa meille. Laina-ajan ja muut ominaisuudet voit räätälöidä kuntoon esimerkiksi mobiilisovelluksemme kautta.

Yhdistelylainan mahdolliset edut

Yhdistelylaina on lainatuote, jonka avulla lainat voi muuttaa yhdeksi isommaksi lainaksi. Voit täyttää hakemuksen kotisivuillemme ja tarkistaa, voitko yhdistelylainan avulla saada paremmat lainaehdot. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja voit rauhassa tutustua lainaehtoihin ennen päätöksen tekemistä.

Lainojen yhdistämisessä voi olla etuja, joista kokosimme alle muutamat.

 • Saat vain yhden laskun
 • Yhden lainan kuukausierä saattaa olla pienempi kuin useamman yksittäisen lainan kuukausierät yhteensä
 • Maksat vain yhden lainan ylläpitokulut
 • Voit valita uuden takaisinmaksuajan
 • Olet paremmin perillä lainojesi kuluista ja ehdoista

Yhdistelylainan kulut

Yhdistelylainamme on vakuudeton kulutusluotto, jota voit hakea nettihakemuksella. Lainan korko määräytyy taloudellisen kokonaisarvion perusteella aina henkilökohtaisesti.

Voit täyttää lainahakemuksen lainojen yhdistämistä varten ilman sitoumuksia.

Tärkein lainan mittari on kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko. Se kertoo suoraan kaikki lainakustannukset vuositasolla. Laina-aika puolestaan vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainahinnasto:

 • Perustamismaksu: 0 €/45 €/90 € lainasummasta riippuen
 • Tilinhoitomaksu 3 €/5 € lainasummasta riippuen

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 20 635 €, kuukausieräksi 215 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (joulukuu 2023)

Yhdistelylaina ilman vakuuksia - Näin haet sitä

Lainojen yhdistämisen onnistuu nettilomakkeella. Kun olet täyttänyt hakemuksesi, vanhat luotot maksetaan puolestasi pois, jos lainapäätöksesi on hyväksytty. Lainojen yhdistämisen jälkeen maksat vain yhden lainan kuukausierää.

Koska hakemuksen täyttämällä et sitoudu mihinkään, voit myös aina olla hyväksymättä lainatarjoustamme. Mikäli et saakaan yhdistelylainalla säästöjä, voi vanhojen lainojen maksaminen normaaliin tapaan olla järkevämpi vaihtoehto.

Tässä vielä ohjeet lainahakemuksen täyttämistä ja lainojen yhdistämistä varten.

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemuksesi mobiilisovelluksessa tai kotisivuillamme. Hakemusta varten kysymme henkilötietoja ja tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa.

Syötä tiedot veloista

Jotta vanhat lainat voidaan yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi, tarvitsemme tiedot veloistasi. Syötä siis vanhojen lainojesi tiedot ja maksutiedot, jotta voimme yhdistää ne yhdistelylainan avulla.

Me maksamme vanhat lainat pois

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen me maksamme vanhat lainasi pois. Mikäli käytit vain osan hakemastasi lainasta lainojen yhdistämiseen, loput rahat saat suoraan tilillesi.

Valitse talouteesi sopiva yhdistelylaina helposti

Paras yhdistelylaina on mahdollisimman edullinen, mutta ennen kaikkea omaan talouteen sopiva ja oikein mitoitettu.

Vinkit sopivan laina-ajan valitsemiseen:

 1. Käytä lainalaskuria laskeaksesi halutun laina-ajan kuukausierän.
 2. Laske kuukausittainen budjettisi, kun otat tuloistasi pois kaikki pakolliset kulut.
 3. Varmista, että laina ei vie koko budjettia, vaan talouteesi jää vielä liikkumavaraa.

Pidempi laina-aika tarkoittaa aina isompia kokonaiskustannuksia, mutta pienempää kuukausittaista lainaerää.

Kun yhdistät lainat, kannattaa valita halvin ja pienin korko, mutta ei välttämättä siis kaikista pisintä laina-aikaa. Muista kuitenkin, että voit myös aina tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ja maksaa lainan pois sovittua nopeammin.

Hae yhdistelylainaa

Meiltä voit hakea yhdistelylainaa vanhojen lainojen poismaksamiseksi. Voit yhdistää lainat yhdeksi yhdistelylainaksi yhdellä nettihakemuksella. Lainan tiedot räätälöit itsellesi sopivaksi.

Yhdistä lainat ja maksamme vanhat lainat pois puolestasi. Täytä hakemus ja selvitä, voisitko saada paremmat lainaehdot yhdistämällä lainasi.

Tässä tärkeimmät kohdat, jotka kannattaa miettiä etukäteen.

 1. Paljonko lainaa haet?

Lainan hakeminen alkaa tietenkin sopivan lainasumman määrittämisestä. Valitse, paljonko haluat hakea lainaa. Lainojen yhdistämiseksi on mahdollista hakea kauttamme 1 000 euroa - 60 000 euroa. Näet lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, pystymmekö tarjota hakemaasi summaa.

 1. Millaisen laina-ajan haluat?

Laina-aika voi olla meillä jopa 15 vuotta. Huomaathan, että voit aina maksaa lainaasi pois myös nopeammin, joten laina-aika kannattaa valita pitäen tämän mielessä.

 1. Paljonko lainasta käytät lainojen yhdistämiseen?

Koko lainan voi halutessaan käyttää vanhojen luottojen yhdistämiseksi. Voit myös yhdistää lainoja vain osalla haetusta lainasummasta, jolloin loput maksetaan ilmoittamallesi tilille. Kaikki tiedot pääset valitsemaan lainahakemuksellasi.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 20 635 €, kuukausieräksi 215 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (joulukuu 2023)

Usein kysytyt kysymykset

Meiltä voit hakea yhdistelylainaa ilman vakuuksia. Yhdistelylainalla voit maksaa kaikki vanhat luottosi pois ja usein säästää lainakuluissa. Hakemuksen täytät tältä sivulta ilmaiseksi.

Yhdistelylaina kannattaa silloin, jos saat lainoillesi alhaisemman yhteiskoron. Yhdistelylainasta on apua myös silloin, jos tarvitset pidempää laina-aikaa selviytyäksesi lainojen kuukausikuluista.

Yhdistelylainan hakeminen onnistuu kauttamme, kunhan täyttää seuraavat ehdot.

 • Luottotiedot kunnossa
 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Suomen väestörekisterissä vähintään viimeiset 36 kk

Huomaathan, että emme voi taata hyväksyttyä lainapäätöstä, vaikka ehdot täyttyisivätkin. Lainahakemuksesi arvioidaan aina kokonaisvaltaisesti ilmoitettujen tietojen perusteella.

Tarjottava laina-aika voi olla jopa 15 vuotta, jolloin voit räätälöidä lainan kuukausierän sinulle sopivaksi. Näet heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, voimmeko tarjota hakemaasi lainaa sinulle.

Meiltä voit hakea yhdistelylainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Täytä vain lainahakemuksen ensimmäiseltä sivulta myös rinnakkaishakijan tiedot hakeaksesi lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa.

Lainojen yhdistäminen tapahtuu niin, että ilmoitat vanhojen luottojesi maksutiedot ja me maksamme ne puolestasi pois. Mikäli käytät vain osan haetusta lainasta lainojen yhdistämiseen, saat loput rahat tilillesi.

Voit yhdistää yhdistelmälainalla periaatteessa kaikkia vanhoja lainojasi. Yleensä yhdistelylainaa kannattaa hakea kalliimpien pienlainojen, kuten luottokorttivelkojen, osamaksusopimusten, kulutusluottojen tai pikavippien yhdistämiseen. Voit itse päättää, mitkä lainat haluat yhdistää ilmoittaen niiden tiedot.