Yhdistelylaina

Yhdistelylainan avulla maksat vanhat kulutusluotot, osamaksut, vipit sekä luottokorttilaskut pois ja maksat vain yhtä lainaa takaisin. Lue lisää ja tutustu yhdistelylainaamme, jolla voit säästää lainakuluissa joka kuukausi.

20 000

1 000
60 000

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)

Yhdistelylaina yksinkertaistaa ja tuo säästöä

Yhdistelylaina on laina, jolla maksat vanhat lainasi pois. Yksi isompi laina on usein koroilta ja kuluiltaan edullisempi vaihtoehto. Säästät parhaimmillaan isoja summia joka ikinen kuukausi.

Yhdistelylainan avulla myös lainanhoito helpottuu. Sen sijaan, että maksaisit useita pieniä lainoja takaisin useille lainanmyöntäjille, maksat vain yhtä lainaa takaisin. Kuukausierä on helppo mitoittaa omaan talouteen sopivaksi laina-aikaa muuttamalla.

Erityisen kannattavaa yhdistelylainan hakeminen on silloin, jos olet ottanut vanhat lainasi aiemmin korkealla korolla. Vanhojen pikavippien kalliit kulut ja korot voivat nimittäin rasittaa kuukausittaista budjettiasi täysin turhaan.

Yhdistelylaina

Meidän yhdistelylainalla maksat kaikki vanhat luottosi pois kerralla. Hakemuksen täyttäminen ei maksa mitään, ja saat heti tarjouksen, josta näet mahdolliset säästösi.

 • Yhdistelylainaa 1 000 eurosta 60 000 euroon
 • Laina-aika voi olla 1 vuodesta 15 vuoteen
 • Maksamme automaattisesti vanhat lainasi pois
 • Henkilökohtainen korko ja reilu hinnoittelu
 • Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Yhdistelylaina voit tuoda merkittäviä säästöjä, ja sen ansiosta oman talouden hoitaminen helpottuu. Mahdolliset muutokset lainaan on helppo tehdä, kun maksat vain yhden lainan kuukausierää.

Miten yhdistelylaina toimii

Yhdistelylainan toimintaperiaate on yksinkertainen. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen maksamme vanhat luottosi pois, ja maksat lainaa sovitun kuukausierän mukaisesti meille takaisin. Käytännössä voit saada siis selkeää säästöä joka kuukausi.

Yhdellä hakemuksella näet, kuinka paljon voisit säästää kuukausittaisissa lainakustannuksissa. Oman talouden hoitaminen onnistuu lainojen yhdistämisen jälkeen helpommin, kun maksettavana on vain yksi laina.

Näin yhdistät lainasi kauttamme:

 1. Aloita tekemällä lainahakemuksesi

Hae meiltä yhdistelylainaa tarvitsemaasi summaan asti. Lainahakemuksessa pääset ilmoittamaan hakemasi summan, laina-ajan sekä vanhojen luottojesi tiedot. Kysymme myös muita taloudellisia tietoja, jotta voimme antaa sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

 1. Saat heti alustavan lainapäätöksen

Alustavan lainapäätöksen saat heti. Sen jälkeen pääset vielä muokkaamaan lainan tiedot kuntoon ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan pankkitunnuksillasi. Voimme myös kysyä todistusta tuloistasi ennen virallista lainapäätöstä.

 1. Maksamme vanhat lainasi automaattisesti pois

Kun lainasopimus on allekirjoitettu, me maksamme vanhat lainasi ilmoitettujen tietojen perusteella pois. Sen jälkeen lyhennät vain yhtä lainaa meille. Laina-ajan ja muut ominaisuudet voit räätälöidä kuntoon esimerkiksi mobiilisovelluksemme kautta.

Yhdistelylaina pankista - Tutustu lainaamme

Olemme vuonna 2007 perustettu digipankki. Tarjoamme lainoja, säästötilejä, luottokortteja sekä vakuutuksia. Ja meiltä voit tietenkin hakea yhdistelylainaa omiin tarpeisiisi.

Lainojen yhdistäminen on kuulunut palveluihimme jo pitkään. Suomessa olemme toimineet aina vuodesta 2015 asti, ja olemme luotettava lainanmyöntäjä, joka tekee lainanhoidosta mutkatonta.

Yhdistelylaina on räätälöitävissä omien tarpeiden mukaan. Koko lainaa ei ole pakko käyttää lainojen yhdistämiseen, vaan voit myös nostaa osan suoraan omalle tilillesi lisälainana. Lainahakemuksella kaikki on helppo mukauttaa omiin tarpeisiin.

Kun haet lainaa kaltaisestamme digipankista, voit olla varma, että kaikki sujuu mutkattomasti. Lainahoito onnistuu aina netistä, ja ystävällinen asiakaspalvelumme on tarvittaessa tukenasi.

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)

Yhdistelylainan edu

Yhdistelylaina on yleinen lainatuote, jonka avulla vanhat lainat voi muuttaa yhdeksi isommaksi lainaksi alhaisemmalla korolla ja edullisemmilla kuukausikustannuksilla. Sen edut tulevat esiin etenkin, jos olet ottanut aiemmin kalliita pikavippejä tai muita luottoja, joiden korot juoksevat joka kuukausi.

Et sitoudu mihinkään lainahakemusta täyttäessä, joten voit kätevästi tarkastaa mahdolliset säästösi vain muutamissa minuuteissa. Yhdistelmälaina on usein järkipäätös.

Lainojen yhdistämisestä voi olla monia etuja, joista me kokosimme alle listaan merkittävimmät.

Yhdistelylainat tuovat säästöä

Yhdistäessäsi vanhat lainasi yhdeksi suuremmaksi lainaksi, voit yleensä säästää rahaa. Saat alustavan lainapäätöksen meiltä heti, joten näet välittömästi, voimmeko tarjota lainaa paremmalla korolla.

Jos sinulla on vanhoja pienempiä lainoja, joista maksat yhteensä satoja euroja kuukaudessa, kannattaa ehdottomasti kokeilla niiden yhdistämistä. Yhdistelylaina voi tuoda merkittäviä etuja.

Raha-asioiden hoitaminen helpottuu

Vain yhden lainan hoitaminen on huomattavasti helpompaa kuin kymmenien pienempien lainojen hoitaminen. Lisämaksuajan hakeminen on yhdelle lainalle paljon helpompaa, ja myös lisälyhennykset voit tehdä mutkattomammin.

Mobiilisovelluksen tai nettisivujemme kautta voit helposti tehdä muutoksia lainanhoitoon. Asiakaspalvelumme on myös apuna joka arkipäivä.

Saat uuden maksusuunnitelman

Hakiessasi yhdistelylainaa voit samalla sopia sinulle sopivasta kuukausierästä ja laina-ajasta. Yhdistelylainamme takaisinmaksuaika on mahdollista määrittää 1 vuodesta aina 15 vuoteen.

Oli tavoitteenasi sitten pitkä laina-aika tai mahdollisimman alhaiset kokonaiskustannukset, voit hakea talouteesi sopivaa lainaa meiltä.

Hinnasto - Löydä halvin yhdistelylaina

Yhdistelylainamme on selkeästi hinnoiteltu vakuudeton kulutusluotto, jota voit hakea nettihakemuksella. Lainan korko määräytyy taloudellisen kokonaisarvion perusteella aina henkilökohtaisesti.

Voit täyttää lainahakemuksen lainojen yhdistämistä varten ilman sitoumuksia. Alustavan lainapäätöksen saat välittömästi, ja käsittelemme hakemuksesi yleensä heti seuraavana arkipäivänä.

Tärkein lainan mittari on kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko. Se kertoo suoraan kaikki lainakustannukset vuositasolla. Laina-aika puolestaan vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin.

Lainahinnasto:

 • Henkilökohtainen nimelliskorko: 7,79 % - 19,99 %
 • Todellinen vuosikorko: 8,26 % - 30,25 %
 • Perustamismaksu: 0 €/45 €/90 € lainasummasta riippuen
 • Tilinhoitomaksu 3 €/5 € lainasummasta riippuen

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)

Yhdistelylaina ilman vakuuksia - Näin haet sitä

Lainojen yhdistämisen ei tarvitse olla vaikeaa. Meillä lainojen yhdistämiseen ei vaadita pitkiä hakuprosesseja tai takauksia. Sen sijaan täytät hakemuksen nopeasti netissä, ja vanhat luotot maksetaan puolestasi pois, jos lainapäätöksesi on hyväksytty. Lainojen yhdistämisen jälkeen maksat vain yhden lainan kuukausierää.

Koska hakemuksen täyttämällä et sitoudu mihinkään, voit myös aina olla hyväksymättä lainatarjoustamme. Mikäli et saakaan yhdistelylainalla säästöjä, voi vanhojen lainojen maksaminen normaaliin tapaan olla järkevämpi vaihtoehto.

Tässä vielä ohjeet lainahakemuksen täyttämistä ja lainojen yhdistämistä varten.

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemuksesi vain muutamassa minuutissa sivuillamme. Hakemusta varten kysymme henkilötietoja ja tietoja taloudellisesta tilanteestasi. Hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua ottamaan lainaa.

Syötä tiedot veloista

Jotta vanhat lainat voidaan yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi, tarvitsemme tiedot veloistasi. Syötä siis vanhojen lainojesi tiedot ja maksutiedot, jotta voimme yhdistää ne yhdistelylainan avulla.

Me maksamme vanhat lainat pois

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen me maksamme vanhat lainasi pois. Mikäli käytit vain osan hakemastasi lainasta lainojen yhdistämiseen, loput rahat saat suoraan tilillesi.

Parhaat syyt valita yhdistelylaina meiltä

Yhdistelylainamme avulla yhdistät vanhat pikavippisi, kulutusluottosi ja muut velkasi yhdeksi isommaksi lainaksi – usein paremmalla korolla. Takaisinmaksettava summa voi olla kuukausittain selvästi alhaisempi.

Listasimme alle parhaat syyt, miksi kannattaa hakea yhdistelylainaa juuri meiltä.

Luotettava lainanmyöntäjä Suomen markkinoilla

Olemme Norjassa vuonna 2007 perustettu digipankki vankalla kokemuksella. Suomessa olemme toimineet aina vuodesta 2015 asti, joten tunnemme markkinat hyvin. Asiakaspalvelumme on auki joka arkipäivä klo 11-17, joten saat tarvittaessa aina apua lainoihin liittyen.

Helppoa lainanhoitoa

Lainanhoito onnistuu meillä suoraan netissä. Halusit sitten hakea uutta maksusuunnitelmaa, tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä lainaasi tai vain tarkastaa lainasi tilanteen, onnistuu se helposti mobiilisovelluksen tai nettisivujemme kautta. Voit kirjautua sisään kätevästi omilla pankkitunnuksillasi.

Yhdistelmälaina selkeällä ja edullisella hinnoittelulla

Arvostamme selkeyttä ja yksinkertaisuutta. Yhdistelmälainamme on simppelisti hinnoiteltu lainatuote. Saat alustavan lainapäätöksen heti saman päivän aikana, joten voit välittömästi tarkistaa, paljonko voisimme alentaa kuukausimaksujasi. Nimelliskoron ulkopuoliset kulut näet aina suoraan hinnastostamme.

Valitse talouteesi sopiva yhdistelylaina helposti

Paras yhdistelylaina on mahdollisimman edullinen, mutta ennen kaikkea omaan talouteen sopiva ja oikein mitoitettu.

Vinkit sopivan laina-ajan valitsemiseen:

 1. Käytä lainalaskuria laskeaksesi halutun laina-ajan kuukausierän.
 2. Laske kuukausittainen budjettisi, kun otat tuloistasi pois kaikki pakolliset kulut.
 3. Varmista, että laina ei vie koko budjettia, vaan talouteesi jää vielä liikkumavaraa.

Pidempi laina-aika tarkoittaa aina isompia kokonaiskustannuksia, mutta pienempää kuukausittaista lainaerää.

Kun yhdistät lainat, kannattaa valita halvin ja pienin korko, mutta ei välttämättä siis kaikista pisintä laina-aikaa. Muista kuitenkin, että voit myös aina tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ja maksaa lainan pois sovittua nopeammin.

Meillä voit maksaa lainaa takaisin kätevästi kiinteällä kuukausierällä. Näin lainakulut on helppo ennakoida ja omaa taloutta voi hoitaa järkevästi.

Hae yhdistelylainaa

Meiltä haet kätevästi yhdistelylainaa vanhojen lainojen poismaksamiseksi. Voit yhdistää lainat yhdeksi yhdistelylainaksi kätevästi yhdellä hakemuksella. Lainan tiedot räätälöit itsellesi sopivaksi.

Yhdistä lainat, ja voit säästää merkittäviä summia. Täytä hakemus, ja saat välittömästi alustavan lainapäätöksen ilman, että sitoudut mihinkään.

Tässä tärkeimmät kohdat, jotka kannattaa miettiä etukäteen.

 1. Paljonko lainaa haet?

Lainan hakeminen alkaa tietenkin sopivan lainasumman määrittämisestä. Valitse, paljonko haluat hakea lainaa. Lainojen yhdistämiseksi on mahdollista hakea kauttamme 1 000 euroa - 60 000 euroa. Näet heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, pystymmekö tarjota hakemaasi summaa.

 1. Millaisen laina-ajan haluat?

Laina-aika voi olla meillä jopa 15 vuotta. Huomaathan, että voit aina maksaa lainaasi pois myös nopeammin, joten laina-aika kannattaa valita pitäen tämän mielessä.

 1. Paljonko lainasta käytät lainojen yhdistämiseen?

Koko lainan voi halutessaan käyttää vanhojen luottojen yhdistämiseksi. Voit myös yhdistää lainoja vain osalla haetusta lainasummasta, jolloin loput maksetaan ilmoittamallesi tilille. Kaikki tiedot pääset valitsemaan lainahakemuksellasi.

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)

Usein kysytyt kysymykset

Meiltä voit hakea yhdistelylainaa ilman vakuuksia. Yhdistelylainalla voit maksaa kaikki vanhat luottosi pois ja usein säästää lainakuluissa. Hakemuksen täytät tältä sivulta ilmaiseksi.

Yhdistelylaina kannattaa silloin, jos saat lainoillesi alhaisemman yhteiskoron. Yhdistelylainasta on apua myös silloin, jos tarvitset pidempää laina-aikaa selviytyäksesi lainojen kuukausikuluista.

Yhdistelylainan hakeminen onnistuu kauttamme, kunhan täyttää seuraavat ehdot.

 • Luottotiedot kunnossa
 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Suomen väestörekisterissä vähintään viimeiset 36 kk

Huomaathan, että emme voi taata hyväksyttyä lainapäätöstä, vaikka ehdot täyttyisivätkin. Lainahakemuksesi arvioidaan aina kokonaisvaltaisesti ilmoitettujen tietojen perusteella.

Tarjottava laina-aika voi olla jopa 15 vuotta, jolloin voit räätälöidä lainan kuukausierän sinulle sopivaksi. Näet heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, voimmeko tarjota hakemaasi lainaa sinulle.

Meiltä voit hakea yhdistelylainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Täytä vain lainahakemuksen ensimmäiseltä sivulta myös rinnakkaishakijan tiedot hakeaksesi lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa.

Lainojen yhdistäminen tapahtuu niin, että ilmoitat vanhojen luottojesi maksutiedot ja me maksamme ne puolestasi pois. Mikäli käytät vain osan haetusta lainasta lainojen yhdistämiseen, saat loput rahat tilillesi.

Voit yhdistää yhdistelmälainalla periaatteessa kaikkia vanhoja lainojasi. Yleensä yhdistelylainaa kannattaa hakea kalliimpien pienlainojen, kuten luottokorttivelkojen, osamaksusopimusten, kulutusluottojen tai pikavippien yhdistämiseen. Voit itse päättää, mitkä lainat haluat yhdistää ilmoittaen niiden tiedot.