Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Lainaa ilman vakuuksia

Etiskö lainaa ilman vakuuksia? Meiltä voit hakea sinulle sopivaa vakuudetonta lainaa 1 000 eurosta 60 000 euroon. Tutustu lainaehtoihin ja täytä hakemus ilman sitoumuksia.

20 000

1 000
60 000
Hae lainaa

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 20 635 €, kuukausieräksi 215 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (joulukuu 2023)

Laina ilman vakuuksia

Lainamme ilman vakuuksia on kulutusluotto, jota voi hakea moniin arjen tarpeisiin. Niin lainasumma kuin laina-aikakin on räätälöitävissä täysin omien tarpeiden mukaan.

Et tarvitse lainaan takaajaa, mutta voit halutessasi ottaa mukaan rinnakkaishakijan. Näin mahdollisuutesi saada lainaa alhaisemmalla korolla voivat olla paremmat.

Koska kyseessä on vakuudeton laina, saat rahat suoraan tilillesi ja voit käyttää lainan haluamallasi tavalla. 

Lainan tiedot pähkinänkuoressa:

 • Lainaa 1 000 eurosta 60 000 euroon
 • Laina-aika jopa 15 vuotta
 • Ei vakuuksia
 • Hae yksin tai rinnakkaishakijan kanssa

Näin haet lainaa ilman vakuutta

Lainahakemuksen täyttäminen meillä on aina maksutonta, etkä myöskään sitoudu mihinkään. Voit hakea vakuudetonta lainaa suoraan netistä ja tunnistautua omilla pankkitunnuksillasi.

Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä lainahakemus sivullamme. Kysymme hakemuksessa tarpeellisia henkilö- ja yhteystietoja sekä taloustietojasi luottokelpoisuuden määrittämiseksi.

Voit valita hakemuksella, paljonko haet lainaa ilman vakuuksia sekä räätälöidä mahdolliset lisäpalvelut, kuten lainaturvan, kuntoon. Myös laina-aika on valittavissa.

Alustava lainapäätös

Lähetettyäsi lainahakemuksen, voit saada alustavan lainapäätöksen. Lainaa voidaan tarjota luottokelpoisuuden perusteella. Jos emme voi tarjota pyytämääsi summaa, voimme tehdä vastatarjouksen. 

Allekirjoita lainasopimus

Alustavan lainapäätöksen jälkeen pääset allekirjoittamaan lainasopimuksen. Vakuudeton laina voidaan allekirjoittaa ja hyväksyä kokonaisuudessaan netin kautta. Sopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla, ja mahdolliset vaadittavat dokumentit, kuten palkkakuitin, voit lähettää palvelussamme.

Lainaa ilman vakuutta eri tarkoituksiin

Meiltä voit hakea ilman vakuuksia haluamiisi tarkoituksiin. Vakuudettoman lainan käyttöä ei rajoiteta yksittäiseen tarkoitukseen, vaan se on monipuolinen vaihtoehto monenlaisiin tarpeisiin.

Keräsimme listaan muutamia esimerkkejä, joihin kulutusluotto ilman vakuuksia sopii.

 • Käyttölaina: Vakuudetonta lainaa voi hakea arjen erilaisiin nopeisiin rahantarpeisiin. Hyvä taloudenhallinta ja tarpeeksi iso rahapuskuri auttaa monesti, mutta kaikkiin yllättäviin kuluihin ei aina voi varautua. Meiltä voit hakea lainaa ilman takaajia tai vakuuksia arjen moniin tarpeisiin.
 • Lomalaina: Kaipaatko rahoitusta lomapäiville? Vakuudeton laina voi myös sopia kulujen jaottelemiseen pidemmälle ajanjaksolle. Voit itse valita, paljonko haet lainaa ja millaisen laina-ajan tarvitset.
 • Vakuudeton autolaina: Vakuudetonta lainaa voi käyttää myös auton rahoittamiseen. Vakuudeton autolaina voi olla vaihtoehto auton rahoittamiseen, sillä saat rahat suoraan tilillesi ja auton omiin nimiisi.
 • Remonttilaina: Oletko remontoimassa asuntoasi tai mökkiäsi? Vakuudettomalla remonttilainalla katat remontista aiheutuvat kulut joko osittain tai kokonaan. Voit hakea lainaa tarpeeseen ilman vakuuksia.
 • Yhdistelylaina: Voit käyttää lainaa vanhojen luottojen ja pikavippien pois maksamiseen. Hakemalla yhdistelylainaa voit selvittää, onko sinun mahdollista saada paremmat lainaehdot uuden lainan avulla.
 • Muut projektit: Laina ilman vakuuksia on aina hakijansa näköinen laina. Oli käyttötarpeesi sitten mikä tahansa, voit täyttää hakemuksen aina ilman sitoumuksia yksin tai rinnakkaishakijan kanssa.

Joustava lainasumma ja vapaasti valittava laina-aika tekevät erilaisten projektien ja hankintojen rahoittamisesta mahdollista. Voit päättää, kuinka nopeasti maksat lainan pois ja paljonko käytät omia säästöjäsi.

Milloin vakuudeton laina on vakuudellista parempi?

Pankit ja luotonmyöntäjät tarjoavat asiakkailleen monenlaisia lainoja. Lainamarkkinoilta löytyy vakuudettomien lainojen ohella myös vakuudellisia lainoja, jotka myönnetään tiettyyn käyttötarkoitukseen vakuutta vastaan.

Hyvä esimerkki tyypillisestä vakuudellisesta lainasta on asuntolaina tai vakuudellinen autolaina.

Nämä kaksi lainatyyppiä ovat erilaiset ja sopivat erilaisiin tilanteisiin. Tässä tiivistelmä lainatyyppien eroista.

Vakuudeton laina:

 • Täytä hakemus verkossa
 • Lainaa 1 000 - 60 000 euroa ilman vakuuksia
 • Vakuudetonta lainaa voi käyttää haluamaansa käyttötarkoitukseen ilman tarkkoja rajoitteita

Vakuudellinen laina:

 • Haetaan usein isompaa summaa
 • Korko voi olla alhaisempi
 • Vaatii usein pankissa käynnin

Räätälöi sinulle sopiva luotto ilman vakuuksia

Lainan on tärkeää sopia omaan käyttötarkoitukseen. Jos tarvitset pienempää lainaa, ei ole mitään järkeä ottaa turhaan isoa lainaa. Vastaavasti, jos kaipaat pidempää maksuaikaa, on tärkeää, että se on mahdollista.

Meiltä voit saada omannäköistä lainaa ilman vakuuksia edullisesti ja sinulle räätälöidysti. Lainahakemuksella voit päättää kaikki lainan ominaisuudet tarpeidesi mukaan - ja hakeminen onnistuu kokonaan verkossa.

1 000 - 60 000 euron laina

Meiltä voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroon saakka. Pienin haettava summa on 1 000 euroa, ja voit valita minkä tahansa summan tältä väliltä.

Voit hakea siis lainaa juuri sen verran kuin tarvitset. Lainapäätös perustuu aina kokonaisarvioon luottokelpoisuudesta. Emme siis voi taata, että saisit hakemaasi summaa.

Sinulle sopiva maksuaika

Maksuaika voi olla 1 vuodesta maksimissaan 15 vuoteen. Muista, että laina on aina myös mahdollista maksaa aikataulua nopeammin pois. Lainan hakeminen tietyllä laina-ajalla ei siis varsinaisesti vielä sido kyseiseen maksuaikaan. Jos maksat lainaa pois nopeammin, kokonaislaina-aika lyhenee automaattisesti.

Laina ilman takaajaa tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Vakuudetonta lainaa on aina mahdollista hakea ilman takaajia. Voit kuitenkin myös halutessasi ottaa mukaan rinnakkaishakijan. Tämä voi tietyissä tilanteissa parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa edullisemmilla kustannuksilla.

Yhdessä haettu laina sopii hyvin yhteisiin projekteihin tai hankintoihin. Yhdellä hakemuksella voitte hakea lainaa, josta molemmat ovat yhteisesti vastuussa.

Valinnainen lainaturva

Lainaturvan avulla voit turvata vakuudettoman lainan takaisinmaksun myös yllättävissä ja ikävissä tilanteissa. Lainaturva suojaa takaisinmaksun esimerkiksi sairastuessasi tai joutuessasi työttömäksi.

Lainaturva on valinnainen lisäturva, ja voit valita hakemuksella, otatko sen vai et.

Lainan hinnasto

Vakuudettomat lainat hinnoitellaan meillä henkilökohtaisen koron ja muiden lainakustannusten perusteella. Alustavasta lainapäätöksestä näet, millaisella korolla pystymme tarjoamaan lainaa.

Esittelemme eri lainakustannukset selkeästi, jotta tiedät tarkalleen, kuinka paljon maksat kuukausierää.

Todellinen vuosikorko kertoo aina kokonaiskustannukset vuositasolla. Sen avulla erilaisten lainatuotteiden vertailu käy helposti.

Lainaa ilman vakuuksia - hinnasto:

   • Perustamismaksu: 0-90 € lainasummasta riippuen
   • Tilinhoitomaksu: 3-5 € lainasummasta riippuen

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 20 635 €, kuukausieräksi 215 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (joulukuu 2023)

Hae laina ilman vakuuksia meiltä

Meiltä voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Päätät itse, paljonko haet lainaa - 1 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Laina-aikaa säätämällä voit mitoittaa kuukausierän omaan budjettiisi sopivaksi.

Hae lainaa ilman sitoumuksia näin:

  1. Täytä lainahakemuksesi sivuillamme, et tarvitse vakuuksia
  2. Tarkista mahdollinen tarjouksemme alustavasta lainapäätöksestä
  3. Hyväksy lainaehdot ja saat rahat ilmoittamallesi tilille

Kun tarvitset lainaa heti ilman vakuuksia, voi kulutusluottomme olla vaihtoehto sinulle. Täytä maksuton lainahakemos netissä.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 20 635 €, kuukausieräksi 215 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (joulukuu 2023)

Usein kysyttyä: laina ilman vakuuksia

Lainapäätös on aina henkilökohtainen, ja perustuu mm. taloudellisiin tietoihisi sekä kokonaisarvioon luottokelpoisuudesta. Meiltä on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa aina 1 000 eurosta 60 000 euroon, mutta emme voi taata hyväksyttyä lainapäätöstä.

Vakuudettoman lainan hakemiseen on seuraavat minimivaatimukset:

 • Olet vähintään 23-vuotias ja asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kuukautta
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Olet luottokelpoinen hakemaasi lainaan

Et tarvitse takaajia hakeaksesi lainaa meiltä. Lainaan on kuitenkin mahdollista halutessasi ottaa mukaan rinnakkaishakija. Tällöin lainan todellinen vuosikorko voi joissain tapauksissa olla alhaisempi, ja lainan saaminen voi olla helpompaa.

Lainaa voi hakea meiltä maksimissaan 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia. Lainapäätös perustuu aina henkilökohtaiseen kokonaisarvioon luottokelpoisuudesta, joten emme voi taata lainansaantia.

Vakuudetonta lainaa voi hakea kaikkiin arjen tarpeisiin, esimerkiksi käyttölainasta erilaisten projektien tai hankintojen rahoittamiseen. Lainan käyttöä ei samalla tavalla sidota mihinkään tiettyyn käyttötarkoitukseen kuin vakuudellisen lainan kohdalla.

Laina-aika voi lainassamme olla maksimissaan 15 vuotta. Maksuaika on määritettävissä 1 ja 15 vuoden välille, ja laina on myös aina mahdollista maksaa sovittua nopeammin pois.