Lainaa netistä

Hae vakuudetonta lainaa netistä Bank Norwegianin kautta ja rahoita auto, remontti tai vaikka lomamatka. Voit saada meiltä lainaa arjen tarpeisiin 1 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainahakemuksen voit täyttää ilman sitoumuksia vain minuuteissa.

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Bank Norwegianin nettilaina

Bank Norwegianin nettilaina on yksinkertainen laina, jota myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi käyttää kaikkiin arjen tarpeisiin ilman rajoituksia. Suunnittelit sitten keittiöremonttia tai uuden auton ostoa – vakuudeton laina on simppeli vaihtoehto.

Nettilainamme joustaa tarpeidesi mukaan. Voit itse valita haettavan lainasumman ja räätälöidä kuukausierän sinulle sopivaksi. Mobiilisovelluksen tai nettisivumme kautta lainanhoito onnistuu helposti.

Kulutusluottomme pähkinänkuoressa:

 • Lainasumma: 1 000 € - 60 000 €
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Korko määritetään henkilökohtaisesti
 • Ei vakuuksia
 • Käytettävissä kaikkiin arjen tarpeisiin

Lainaa netistä pankkitunnuksilla – vakuudeton laina

Bank Norwegianin vakuudetonta kulutusluottoa voi hakea netistä täyttämällä lainahakemuksen. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu kätevästi omilla pankkitunnuksilla. Sähköisen allekirjoituksen jälkeen saat rahat nopeasti tilille.

Saat alustavan lainapäätöksen heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen voit räätälöidä vielä ominaisuudet kuntoon nettisivumme tai Bank Norwegian -mobiilisovelluksen kautta.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu oman maksusuunnitelman mukaisesti. Tarjottava laina-aika on 1 vuodesta 15 vuoteen, joten voit maksaa takaisin talouteesi sopivissa erissä.

Näin haet lainaa netistä:

 1. Täytä lainahakemus
 2. Tarkasta alustava lainatarjous
 3. Saat rahat ilmoittamallesi tilille

Laina yhteishakijan kanssa

Kauttamme voit hakea lainaa myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Jos otat lainahakemukseen mukaan rinnakkaishakijan, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada hakemasi lainasumma. Rinnakkaishakijan kanssa haettuun lainaan voi myös joissain tilanteissa saada paremman koron.

Rinnakkaishakijaa kannattaa harkita erityisesti yhteisiä isompia projekteja tai hankintoja rahoittaessa. Remontti tai perheen yhteinen auto on helppo rahoittaa yhteislainalla.

Mihin tarkoitukseen voin hakea lainaa netistä?

Bank Norwegianin vakuudettoman lainan käyttökohdetta ei rajata mihinkään tiettyyn käyttötarkoitukseen. Netistä haettava kulutusluotto joustaa moneen.

Nettilaina yllättäviin kuluihin

Arjen yllättävät kulut voivat laittaa koko kuukauden budjetin sekaisin. Meiltä voit hakea nettilainaa nopealla aikataululla ja rahoittaa yllättävätkin kulut kätevästi ilman vakuuksia.

Netistä lainaa remonttiin

Olit sitten remontoimassa juuri ostamaasi asuntoa tai kunnostamassa mökkiä tulevaa kesää varten, meiltä saat remonttilainaa. Vakuudeton remonttilaina on yksinkertainen vaihtoehto, jota voit hakea omien tarpeidesi mukaan yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Autolaina verkosta

Vakuudeton netistä haettava laina toimii autolainana niin liikkeestä kuin yksityiseltäkin ostettaessa. Saat rahat heti tilille, ja voit ostaa auton kokonaan omiin nimiisi. Voit hakea lainaa ilman käsirahaa tai vakuuksia juuri tarpeidesi mukaan.

Edullinen lomalaina

Vakuudettomalla nettilainalla voit rahoittaa lomamatkasi kulut. Olit lähdössä sitten etelän lämpöön perheen kanssa tai seikkailemassa läpi Suomen, voit hakea meiltä tarpeisiisi ja talouteesi sopivaa edullista lainaa. Sinä päätät haettavan summan, ja voit valita laina-ajan joustavasti.

Vaatimukset lainan hakemiseen

Nettilainamme hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Toivotamme tervetulleeksi niin Bank Norwegianin aiemmat asiakkaat kuin uudetkin tulokkaat.

Lainan myöntämiseen on kuitenkin tietyt minimivaatimukset. Lainatarjous määritetään aina hakijan tietojen perusteella. Kuka tahansa vaatimukset täyttävä voi hakea lainaa meiltä!

Ikäraja

Kaikkiin Bank Norwegianin lainoihin on yhteinen 23 vuoden ikäraja – tätä nuoremmille emme lainaa voi tarjota. Huomaa, että tarkastamme hakijoiden henkilöllisyyden.

Taloudellinen tilanne

Lainan korko määritetään henkilökohtaisesti tietojen perusteella. Taloudellinen tilanne vaikuttaa myös siihen, paljonko lainaa voi saada. Kysymme lainahakemuksella tietoa mm. tuloistasi ja veloistasi antaaksemme lainatarjouksen.

Luottotiedot tarkastetaan - Ei luottotiedottomille

Tarkastamme hakijoiden luottotiedot, eikä lainaa voida tarjota luottotiedottomille. Tästä syystä lainanhakijan on täytynyt myös olla Suomen väestötietorekisterissä vähintään viimeiset 36 kuukautta.

Nettilaina – näin kustannukset jakautuvat

Bank Norwegianin kulutusluotto on yksinkertaisesti hinnoiteltu netistä haettava laina. Lainan nimelliskorko määritetään henkilökohtaisesti, ja muut kustannukset riippuvat haettavasta lainasummasta.

Lainan todellinen vuosikorko kertoo kaikki lainakustannukset vuositasolla. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tarjoaa helpon tavan eri lainavaihtoehtojen vertailuun.

Laina ilman vakuuksia on helppo vaihtoehto

Vakuudeton kulutusluotto on yksinkertainen lainatyyppi, jonka hakeminen on helppoa. Voit hakea lainaa kaikkiin arjen tarpeisiisi ilman pitkiä käsittelyaikoja.

Bank Norwegianin vakuudeton laina:

 • Helppo hakea suoraan netistä
 • Lainaa nopeasti
 • Hae omien tarpeiden mukaan
 • Joustava laina-aika

Rahat heti tilille

Vakuudettomaan lainaan saat lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Sen jälkeen vuorossa on enää lainahakemuksen allekirjoittaminen pankkitunnuksilla ja tarvittavien dokumenttien, kuten palkkakuitin ja tilinumeron lisääminen nettipalvelussa tai sovelluksessa.

Kun tarvitset lainaa heti, vakuudeton laina on paras vaihtoehto. Hyödynnämme automaattista päätöksentekoa käsitelläksemme lainahakemukset salamannopeasti.

Happy elderly woman drinking a cup of coffee in her kitchen

Miksi lainaa kannattaa hakea juuri netistä?

Lainan hakeminen netistä on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu vain muutamassa minuutissa ja vaihtoehtojen vertailu on helppoa. Rahat saat tilille vain muutamassa päivässä lainasopimuksen tekemisestä.

Bank Norwegianin laina on helppo räätälöidä omiin tarpeisiin sopivaksi. Lainanhallinta onnistuu suoraan netin kautta ja tukenasi on myös asiakaspalvelumme, joka on auki arkipäivisin klo 11:00 - 17:00.

Kun haluat lainaa ilman vakuuksia, nettilaina on yksinkertaisin vaihtoehto. Tutustu lainan tietoihin ja täytä hakemuksesi.

Hae lainaa netistä minuuteissa

Lainan hakeminen netistä onnistuu kätevästi yhdellä hakemuksella. Voit täyttää hakemuksen ilman sitoumuksia, ja saat alustavan lainatarjouksen heti.

1. Täytä lainahakemus

Hae lainaa netistä ilman vakuuksia yksinkertaisella nettihakemuksella. Kysymme mm. henkilötietojasi sekä talouttasi koskevia kysymyksiä.

2. Tarkasta lainatarjous

Alustavan lainatarjouksen saat heti. Valitse itsellesi sopiva laina-aika ja tunnistaudu pankkitunnuksilla hyväksyäksesi lainaehdot.

3. Lähetämme rahat tilillesi

Tämän jälkeen pyydämme vielä tilinumeroasi sekä kuvaa palkkatositteesta. Näin varmistamme tietosi ja voimme lähettää rahat suoraan tilillesi.

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Usein kysytyt kysymykset – lainaa netistä

 • Miten haen luottoa netistä?

  Voit hakea lainaa netistä Bank Norwegianin nettihakemuksen avulla. Täytä vain lainahakemus, ja saat alustavan lainatarjouksen heti. Voit itse valita haettavan summan 1 000 euron ja 60 000 euron väliltä.

 • Voiko lainaa hakea ilman pankkitunnuksia?

  Lainan hakeminen onnistuu myös ilman verkkopankkitunnuksia. Mikäli käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia, lähetämme sinulle sähköpostiin ohjeet tunnistautumista varten.

 • Kuinka helposti lainaa voi hakea?

  Lainan hakeminen onnistuu vain muutamassa minuutissa. Sen jälkeen pyydämme sinua vielä allekirjoittamaan lainasopimuksen ja lähettämään kuvan palkkatositteesta. Vakuudettoman lainan hakemiseen ei tarvita muuta.

 • Miten nettilainan korko määritetään?

  Lainan korko määritetään hakijan tietojen perusteella. Lainan nimelliskorkoon vaikuttavat mm. hakijan taloustiedot sekä haettava summa. Näet kaikki lainakustannukset hinnastostamme.

 • Voinko yhdistää vanhat netistä haetut lainat?

  Voit käyttää Bank Norwegianin lainaa myös vanhojen lainojen yhdistämiseen. Valitse hakemuksessa kohta "Yhdistä lainasi" syöttääksesi tiedot vanhoista lainoista. Me maksamme silloin vanhat lainat puolestasi pois.