Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Lainaa netistä

Hae vakuudetonta lainaa netistä kauttamme ja rahoita auto, remontti tai vaikka lomamatka. Voit saada meiltä lainaa arjen tarpeisiin 1 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lainahakemuksen voit täyttää ilman sitoumuksia ja koko hakuprosessi onnistuu digitaalisesti.

Hae lainaa

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Nettilaina meiltä

Nettilainamme myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Lainaa voi käyttää kaikkiin arjen tarpeisiin ilman rajoituksia. Suunnittelit sitten keittiöremonttia tai uuden auton ostoa – vakuudeton laina voi olla vaihtoehto.

Voit itse valita haettavan lainasumman ja räätälöidä kuukausierän sinulle sopivaksi. Voit hallita lainaasi mobiilisovelluksemme tai nettisivujemme kautta.

Kulutusluottomme pähkinänkuoressa:

 • Lainasumma: 1 000 € - 60 000 €
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Korko määritetään henkilökohtaisesti
 • Ei vakuuksia
 • Käytettävissä kaikkiin arjen tarpeisiin
 Nainen korkki päässään.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla – vakuudeton laina

Vakuudetonta kulutusluottoamme voi hakea netistä täyttämällä lainahakemuksen. Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu omilla pankkitunnuksilla. Sähköisen allekirjoituksen jälkeen laina maksetaan omalle tilillesi.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen voit saada alustavan lainapäätöksen. Sen jälkeen voit räätälöidä vielä ominaisuudet kuntoon nettisivumme tai mobiilisovelluksemme kautta.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu oman maksusuunnitelman mukaisesti. Tarjottava laina-aika on 1 vuodesta 15 vuoteen, joten voit maksaa takaisin talouteesi sopivissa erissä.

Näin haet lainaa netistä:

 1. Täytä lainahakemus
 2. Tarkasta alustava lainatarjous
 3. Saat rahat ilmoittamallesi tilille

Laina yhteishakijan kanssa

Kauttamme voit hakea lainaa myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Jos otat lainahakemukseen mukaan rinnakkaishakijan, saattaa sinulla olla paremmat mahdollisuudet saada hakemasi lainasumma. Rinnakkaishakijan kanssa haettuun lainaan voi myös joissain tilanteissa saada paremman koron.

Rinnakkaishakijaa kannattaa harkita erityisesti yhteisiä isompia projekteja tai hankintoja rahoittaessa. Remontti tai perheen yhteinen auto on helppo rahoittaa yhteislainalla.

Mihin tarkoitukseen voin hakea lainaa netistä?

Vakuudettoman lainan käyttökohdetta ei rajata mihinkään tiettyyn käyttötarkoitukseen. Netistä haettava kulutusluotto joustaa moneen.

Nettilaina yllättäviin kuluihin

Arjen yllättävät kulut voivat laittaa koko kuukauden budjetin sekaisin. Meiltä voit hakea nettilainaa ja rahoittaa yllättävätkin kulut kätevästi ilman vakuuksia.

Netistä lainaa remonttiin

Olit sitten remontoimassa juuri ostamaasi asuntoa tai kunnostamassa mökkiä tulevaa kesää varten, voit saada meiltä remonttilainaa. Vakuudeton remonttilaina voi olla vaihtoehto remontin rahoittamiseen, ja voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Autolaina verkosta

Vakuudeton netistä haettava laina toimii autolainana niin liikkeestä kuin yksityiseltäkin ostettaessa. Saat rahat omalle tilillesi, ja voit ostaa auton kokonaan omiin nimiisi. Voit hakea lainaa ilman käsirahaa tai vakuuksia juuri tarpeidesi mukaan.

Edullinen lomalaina

Vakuudettomalla nettilainalla voit rahoittaa lomamatkasi kulut. Olit lähdössä sitten etelän lämpöön perheen kanssa tai seikkailemassa läpi Suomen, voit hakea meiltä tarpeisiisi ja talouteesi sopivaalainaa. Sinä päätät haettavan summan, ja voit valita laina-ajan joustavasti.

Vaatimukset lainan hakemiseen

Nettilainamme hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia. Toivotamme tervetulleeksi niin aiemmat asiakkaat kuin uudetkin tulokkaat.

Lainan myöntämiseen on kuitenkin tietyt minimivaatimukset. Lainatarjous määritetään aina hakijan tietojen perusteella. Kuka tahansa vaatimukset täyttävä voi hakea lainaa meiltä!

Ikäraja

Kaikkiin lainoihimme on 23 vuoden ikäraja – tätä nuoremmille emme lainaa voi tarjota. Huomaa, että tarkastamme hakijoiden henkilöllisyyden.

Taloudellinen tilanne

Lainan korko määritetään henkilökohtaisesti tietojen perusteella. Taloudellinen tilanne vaikuttaa myös siihen, paljonko lainaa voi saada. Kysymme lainahakemuksella tietoa mm. tuloistasi ja veloistasi antaaksemme lainatarjouksen.

Luottotiedot tarkastetaan - Ei luottotiedottomille

Tarkastamme hakijoiden luottotiedot, eikä lainaa voida tarjota luottotiedottomille. Tästä syystä lainanhakijan on täytynyt myös olla Suomen väestötietorekisterissä vähintään viimeiset 36 kuukautta.

Nettilaina – näin kustannukset jakautuvat

Kulutusluotto meiltä on selkeästi hinnoiteltu netistä haettava laina. Lainan nimelliskorko määritetään henkilökohtaisesti, ja muut kustannukset riippuvat haettavasta lainasummasta.

Lainan todellinen vuosikorko kertoo kaikki lainakustannukset vuositasolla. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tarjoaa helpon tavan eri lainavaihtoehtojen vertailuun.

Laina ilman vakuuksia

Vakuudeton kulutusluotto on lainatyyppi, jonka voit hakea meiltä nettilomakkeella. Voit hakea lainaa kaikkiin arjen tarpeisiin.

Vakuudeton laina:

 • Hakemus netissä
 • Hae omien tarpeiden mukaan
 • Joustava laina-aika

Rahat omalle tilille

Vakuudetonta lainaa haettuasi voit saada alustavan lainapäätöksen. Sen jälkeen vuorossa on lainahakemuksen allekirjoittaminen pankkitunnuksilla ja tarvittavien dokumenttien, kuten palkkakuitin ja tilinumeron lisääminen nettipalvelussa tai sovelluksessa. Laina maksetaan ilmoittamallesi tilille.

Lainan hakeminen netistä

Kun haet lainaa netistä, voit toimittaa kaikki tarvittavat asiakirjat digitaalisesti suoraan hakemukseesi.

Pystyt myös seuraamaan lainahakemuksesi käsittelyä reaaliaikaisesti.

Lainamme voi räätälöidä omiin tarpeisiin sopivaksi. Lainanhallinta onnistuu sekä mobiilisovelluksen että selaimen kautta ja tukenasi on myös asiakaspalvelumme, joka on auki arkipäivisin klo 11:00 - 17:00.

Kun haluat lainaa ilman vakuuksia, voit hakea nettilainaa meiltä. Tutustu lainan tietoihin ja täytä hakemuksesi.

Hae lainaa netistä 

Lainan hakeminen netistä onnistuu yhdellä hakemuksella. Voit täyttää hakemuksen ilman sitoumuksia ja tarkistaa, paljonko voisit saada lainaa meiltä.

1. Täytä lainahakemus

Hae lainaa netistä ilman vakuuksia nettihakemuksella. Kysymme mm. henkilötietojasi sekä talouttasi koskevia kysymyksiä.

2. Tarkasta lainatarjous

Voit saada alustavan lainatarjouksen hakemuksen lähettämisen jälkeen. Valitse itsellesi sopiva laina-aika ja tunnistaudu pankkitunnuksilla hyväksyäksesi lainaehdot.

3. Lähetämme rahat tilillesi

Tämän jälkeen pyydämme vielä tilinumeroasi sekä kuvaa palkkatositteesta. Näin varmistamme tietosi ja voimme lähettää rahat suoraan tilillesi.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Usein kysytyt kysymykset – lainaa netistä

 • Miten haen luottoa netistä?

  Voit hakea lainaa nettihakemuksen avulla. Täytä vain lainahakemus ja selvitä, paljonko voit lainata meiltä. Voit itse valita haettavan summan 1 000 euron ja 60 000 euron väliltä.

 • Mitä lainanhakuun tarvitaan?

  Lainan hakeminen onnistuu kokonaan verkossa. Sen jälkeen pyydämme sinua vielä allekirjoittamaan lainasopimuksen ja lähettämään kuvan palkkatositteesta. Pyydämme myös ilmoittamaan tilinumeron lainanmaksua varten.

 • Miten nettilainan korko määritetään?

  Lainan korko määritetään hakijan tietojen perusteella. Lainan nimelliskorkoon vaikuttavat mm. hakijan taloustiedot sekä haettava summa. Näet kaikki lainakustannukset hinnastostamme.

 • Voinko yhdistää vanhat netistä haetut lainat?

  Voit käyttää lainaamme myös vanhojen lainojen yhdistämiseen. Valitse hakemuksessa kohta "Yhdistä lainasi" syöttääksesi tiedot vanhoista lainoista. Me maksamme silloin vanhat lainat puolestasi pois.