Bank Norwegianin vakuudeton kulutusluotto nyt uudistettuun hintaan

Nousiko lainasi korko 1.10.2021?

Jos sinulla on laina jostain toisesta pankista kuin Bank Norwegianista, kulutusluotostasi perittävä korko on saattanut nousta.

Bank Norwegianin tarjoamien uusien lainojen korko on tällä hetkellä 4,99 %-14,99 %. Pyydä tarjous Bank Norwegianista vanhojen kalliimpien lainojen uudelleen rahoittamiseen tai uuteen lainaan. Lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään eikä se sido sinua ottamaan lainaa.

Kulutusluottojen väliaikainen korkokatto on päättynyt

Kulutusluottoja on säädelty viimeisen vuoden ajan väliaikaisella korkokatolla. Korkokatto päättyi 30.9.2021. Korkokaton voimassaoloaikana kulutusluottojen sopimusehtoinen korko on saattanut olla korkokattoa korkeampi. Tämä tarkoittaa sitä, että lainastasi perittävä korko on saattanut nousta 1.10.2021. Bank Norwegian ei ole nostanut korkokaton aikana nostetuista lainoista perittävää korkoa.

Korko 4,99 % - 14,99 %

Laina

Laina

Bank Norwegianin laina on kulutusluotto, jonka käyttötarkoituksen voit itse päättää. Tarjoamamme laina on edullinen vaihtoehto moneen eri elämäntilanteeseen.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen

Onko sinulla luottokorttivelkaa, osamaksuja, pikavippejä tai muita lainoja? Lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi saattaa olla erityisen kannattavaa tällä hetkellä.

Person surfing the Bank Norwegian webpage with a laptop

Kuka voi saada lainan?

  • Ei maksuhäiriöitä
  • Vähintään 23-vuotias
  • Suomen väestötietojärjestelmässä viimeiset 36 kuukautta

Teemme aina ensin henkilökohtainsen luottokartoituksen ennen tarjouksen antamista.

Lainojemme korko on henkilökohtainen 4,99 %-14,99 %. Suurin mahdollinen todellinen vuosikorko on 18,19 %. Takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta.

Esimerkiksi 8,77 % korolla (todellinen vuosikorko 10,98 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 669 € ja kuukausieräksi 324 €. Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. Kulujen osuus yhteensä 1 669 €.

Bank Norwegian app on an iPhone

Lataa mobiilisovellus

Hallitset kaikkia Bank Norwegianin tuotteita helposti mobiilisovelluksella

  • Tarkasta lainan tiedot
  • Seuraa luottokortin tapahtumia
  • Hallitse vakuutuksia
  • Seuraa säästötilin korkokertymää

Download from Apple App Store

Donwlod from Google Play Store