Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Verkko-ostosten vahvistaminen on nyt nopeampaa ja helpompaa

Julkaistu: 1.11.2021

Tammikuusta 2021 alkaen verkko-ostoksiin on vaadittu vahva tunnistaminen, ja pankkien ja verkkokauppojen on noudatettava tätä vaatimusta. Muutoksen myötä kaikki verkko-ostokset on vahvistettava niin kutsutulla kaksivaiheisella tunnistautumisella.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että oston vahvistamiseksi sinun on kertakäyttökoodin lisäksi käytettävä omaa salasanaa tai jotain muuta uuden vaatimuksen mukaista tunnistautumismenetelmää.

Turvallisuuden parantumisen lisäksi ostosten tekemisen tulee edelleen olla helppoa ja sujuvaa. Siksi olemme luoneet uuden ratkaisun, jonka ansiosta voit hyväksyä verkko-ostokset Bank Norwegian -sovelluksellasi.

Näin se toimii

Vie haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle. Valitse Bank Norwegian -kortti ja paina jatka. Kun sinua pyydetään vahvistamaan henkilöllisyytesi, valitse ‘Bank Norwegian -sovellus’, jolloin sovellus aukeaa automaattisesti. Jos summa täsmää, paina ‘hyväksy’ ja maksu vahvistetaan kasvojentunnistuksella tai sormenjäljellä.

Onko sovelluksen käyttäminen turvallista?

Kyllä. Verkko-ostosten hyväksyminen Bank Norwegian -sovelluksella on yhtä turvallista kuin muillakin tavoilla ja kaiken lisäksi helpompaa ja kätevämpää sinulle. Ja koska maksun vahvistamiseen käytetään biometristä tunnistamista, kuten sormenjälkeä tai kasvojentunnistusta, jolloin käsillä tulee korttitietojen lisäksi olla myös puhelin,

tämä tuo sinulle lisäturvaa maksaessasi verkko-ostoksia luottokortilla. Luottokortilla maksaessasi sinulla on myös monia oikeuksia Visa-järjestelmän kautta, jos et esimerkiksi jostain syystä saisi tilaamaasi tuotetta, tuote olisi väärä tai veloitettu summa olisi virheellinen. Reklamaatio on helppo tehdä sovelluksen kautta, ja me autamme sinut eteenpäin.

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää, miten toimia, jos huomaat tuntemattomia maksutapahtumia kortillasi.