Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Luottokortilla maksat turvallisesti

Bank Norwegianin luottokortilla voit maksaa ostoksesi turvallisin mielin. Luottokortti on useimmiten turvallisin maksuväline petoksia ja epärehellisiä myyjiä vastaan.

Maksaessasi Bank Norwegianin luottokortilla voit nauttia jopa 45 päivän korottomasta maksuajasta ja luottaa siihen, että huolehdimme turvallisuudestasi. Jos joudut huijatuksi tai ostoksessasi on jotain vikaa, pankki voi usein auttaa sinua saamaan rahasi takaisin.

Reklamaatio, konkurssi tai petos – me autamme

Eivätkö verkkokaupasta ostamasi kengät saapuneet perille? Huomasitko ostamassasi tuotteessa merkittäviä virheitä tai puutteita? Jos maksoit ostoksesi Bank Norwegianin luottokortilla, Bank Norwegian voi monissa tapauksissa auttaa sinua tekemään reklamaation myyjän vastustuksesta huolimatta.

Verkossa ostettu tuote ei aina vastaa odotuksia. Tilaamasi merkkitakki voi olla väärennös, tai ostamasi kello voi olla laadultaan merkittävästi huonompi kuin verkkokaupassa annettiin ymmärtää. Jos joudut petoksen kohteeksi, Bank Norwegian voi usein auttaa sinua saamaan rahasi takaisin.

Kolme vinkkiä turvalliseen shoppailuun verkossa

  • Maksa ostoksesi luottokortilla.
  • Jos hinta vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se tuskin onkaan.
  • Tarkista Googlesta, millaisia kokemuksia muilla on kyseisestä verkkokaupasta.

Me huolehdimme kortistasi

Jos luottokortin tiedot joutuvat vääriin käsiin, joku voi käyttää niitä rikollisiin tarkoituksiin. Bank Norwegianin turvajärjestelmät ehkäisevät petoksia ja valvovat luottokorttisi tapahtumia kellon ympäri. Mikäli havaitsemme epäilyttäviä tapahtumia, otamme sinuun yhteyttä välittömästi.