Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Näin pääset alkuun kellomaksamisessa

En arm med en Garmin-klokke på som betaler med klokkebetaling

Jos sinulla on Bank Norwegian -luottokortti, voit maksaa ostokset myös älykellolla. Katso, miten pääset alkuun turvallisten ja kätevien kellomaksujen kanssa.

Maksaminen on nykyään helpompaa kuin koskaan, etkä enää tarvitse siihen edes fyysistä korttia. Kun sinulla on Bank Norwegian -luottokortti, voit käyttää maksamiseen myös monia Fitbit- ja Garmin-kelloja.

Kellomaksamiseen tarvitset älykellon, joka tukee Garmin Pay- tai Fitbit Pay ‑sovellusta. Lisäksi tarvitset näiden sovellusten kanssa yhteensopivan luottokortin – kuten Bank Norwegian -luottokortin.

Lähimaksaminen on nykyään mahdollista lähes kaikilla maksupäätteillä. Voit käyttää kelloasi maksamiseen kaikkialla, missä luottokortit kelpaavat maksuvälineinä, joten voit huoletta jättää lompakkosi kotiin. Älykellolla voit maksaa ostoksesi niin jäätelökioskilla kuin kodinkoneliikkeessäkin. Kun olet liittänyt luottokortin älykelloosi, maksaminen tapahtuu kätevästi vain parilla kosketuksella!

Miten turvallista on maksaa älykellolla?

Garmin- tai Fitbit-älykellolla maksaminen on yhtä turvallista kuin luottokortillakin, ellei jopa turvallisempaa. Korttitietojasi ei koskaan tallenneta itse älykelloon. Jos et ole viimeksi kuluneen vuorokauden aikana käyttänyt kelloasi maksamiseen, sinun on syötettävä PIN-koodisi. PIN-koodi vaaditaan myös siinä tapauksessa, että olet riisunut kellosi edellisen käyttökerran jälkeen. Tämä tarkoittaa, että kukaan muu ei voi käyttää kelloasi maksamiseen, jos se varastetaan tai katoaa.

Kellomaksaminen edellyttää PIN-koodin syöttämistä huomattavasti harvemmin kuin tavallinen sirukortti. Maksaminen on turvallisempaa, koska ulkopuolisilla on vähemmän tilaisuuksia nähdä PIN-koodisi. 

Näin liität korttisi kelloon

Lähimaksujen lisäksi voit käyttää Bank Norwegian -luottokorttiasi mobiili- ja kellomaksuihin. Kortti voidaan liittää Google Pay-Garmin Pay- ja Fitbit Pay -sovelluksiin. Korttisi on automaattisesti valmis liitettäväksi maksusovelluksiin, joten sinun tarvitsee vain rekisteröidä kortin numero, voimassaoloaika ja CVC-koodi mobiililaitteen tai älykellon Google-, Garmin- tai Fitbit-sovellukseen. Mobiili- ja kellomaksua voidaan käyttää kaikissa maksupäätteissä, joissa on lähimaksuominaisuus, ja se tarjoaa luonnollisesti kaikki samat edut kuin tavallinen muovikorttikin.

Google Pay med Bank Norwegian