Käyttölaina

0

0
0

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Käyttölaina arjen tarpeisiin

Käyttölainalla voit rahoittaa monet arjen hankinnat ja kulut. Bank Norwegianin käyttölaina on vakuudeton kulutusluotto, jota voit hakea 1 000 eurosta 60 000 euroon. Tutustu lainatietoihin ja hae lainaa kätevällä nettihakemuksella.

Käyttölaina on nopea vakuudeton laina, jota voi hakea itselle sopivalla kuukausierällä. Sen hakemiseksi ei tarvita takaajia, ja hakemuksen täyttäminen onnistuu suoraan netin kautta.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen jo samana päivänä. Pääset räätälöimään sen jälkeen lainasumman, laina-ajan ja kaikki muut ominaisuudet itsellesi sopivaksi. 

Käyttöluotto on aina omannäköisesi laina. Sinä päätät, paljonko haet lainaa ja millaisella laina-ajalla. Lainahakemuksella näet nopeasti saman päivän aikana, paljonko pystymme tarjoamaan sinulle lainaa.

Bank Norwegianin vakuudeton käyttölaina

Bank Norwegianin vakuudeton käyttölaina on 1 000 euron - 60 000 euron suuruinen kulutusluotto. Todellinen vuosikorko määräytyy henkilökohtaisen nimelliskoron ja lainahinnaston perusteella.

Tiedot lainasta:

 • Lainasumma: 1 000 - 60 000 euroa
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ei vakuuksia
 • Hae yksin tai rinnakkaishakijan kanssa
 • Nopea nettihakemus

Lainanhallinta onnistuu kätevän mobiilisovelluksen tai selaimen kautta. Voit määrittää hakemasi lainan takaisinmaksuajan ennen lainan maksua suoraan itse.

Vakuudeton laina soveltuu moneen

Vakuudettoman lainan käyttöä ei rajoiteta vain tiettyyn käyttötarkoitukseen. Voit valita lainahakemuksella, haetko lainaa vaikka remonttia, autoa tai arjen kuluja varten. Käyttölaina sopii hyvin myös lainojen yhdistämiseen.

Avullamme voit hakea lainaa yhdellä hakemuksella useita käyttökohteita varten. Joustavan laina-aikataulun ansiosta maksat lainan takaisin sinulle sopivalla aikataululla.

Rahoita yllättävät menot

Aina kaikkiin arjen tapahtumiin ja menoihin ei ole mahdollista varautua. Kun elämä yllättää, voit hakea Bank Norwegianilta käyttölainaa sinulle sopivalla summalla.

Lainaa arjen hankintoihin

Vakuudeton käyttölaina soveltuu niin autolainaksi, venelainaksi kuin vaikka remonttilainaksi. Isommat ja pienemmät hankinnat on mahdollista jakaa maksettavaksi näin useammalle kuukaudelle.

Luotettava ja helppo laina

Bank Norwegianin käyttölainaa on helppo hakea, ja se maksetaan nopeasti suoraan tilille. Voit ottaa käyttöön myös lainaturvan - sen avulla voit turvata lainanmaksun myös sairastumisen tai työttömyyden yllättäessä.

Käyttölainat ja hinnoittelu

Käyttölainan hinnoittelu koostuu lainasta maksettavasta korosta sekä muista lainakuluista. Bank Norwegianin lainat hinnoitellaan aina selkeästi ilman piilokuluja.

Käyttölainan korko määritetään aina hakijan antamien tietojen perusteella. Tähän vaikuttaa arvioitu luottoluokitus. Lainan muut kulut puolestaan määräytyvät puhtaasti hinnastomme perusteella.

Todellinen vuosikorko kertoo kaikki lainakulut yhdessä. Sen avulla voit siis helposti vertailla eri rahoitusratkaisuja ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Happy elderly woman drinking a cup of coffee in her kitchen

Sopiva käyttölaina löytyy vertailemalla – tutustu lainalaskuriin

Sinulle sopivan käyttölainan löydät vertailemalla eri lainavaihtoehtoja. Ensin sinun on päätettävä, kuinka paljon haluat hakea lainaa, ja sen jälkeen valittava sopiva takaisinmaksuaika.

Voit hyödyntää Bank Norwegianin lainalaskuria löytääksesi sinulle sopivan lainan sinulle sopivalla kuukausierällä. Kuukausierässä on otettu huomioon luoton ja luottokustannusten yhteismäärä, jotta voit helposti verrata eri lainavaihtoehtoja.

Valitse talouteesi sopiva vakuudeton luotto

Lainaa kannattaa hakea vain tarpeen mukaan - turhan isosta lainasta maksat vain turhaan ylimääräisiä kuluja. Meillä voit joustavasti valita sopivan haettavan lainasumman aina 1 000 euron ja 60 000 euron väliltä.

Ennen lainan hakemista on tärkeää kartoittaa oman talouden tilanne. Varmista, että pystyt maksamaan lainan kuukausierän helposti. Omien kuukausittaisten kulujen ja budjetin läpikäynti on aina hyvä idea.

Laina-ajan valitset joustavasti

Laina-aika voi olla 1-15 vuotta. Takaisinmaksu tehdään yleisesti tasaerinä, mutta sinulla on myös mahdollisuus lyhentää lainaa sopimusta nopeammin.

Pääset räätälöimään kaikki lainan tiedot kuntoon kätevän mobiilisovelluksen tai selainversion kautta. Tarvittaessa voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi lainan takaisinmaksusta.

Näin haet Bank Norwegianin käyttöluottoa

Meiltä voit hakea käyttöluottoa tarpeisiisi nopealla nettihakemuksella. Automaattisen päätöksenteon ansiosta prosessi lainanhausta mahdolliseen lainatarjoukseen on nopea. 

Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit rauhassa vertailla lainan ehtoja ja hintaa. Todellinen vuosikorko ilmoitetaan alustavan lainapäätöksen yhteydessä.

Bank Norwegian on tarjonnut suomalaisille lainoja jo vuodesta 2015 asti. Käyttölaina ilman vakuuksia on helppo ja luotettava laina, jonka voit saada tilille jopa muutamassa päivässä.

Käyttölainan hakeminen kolmessa vaiheessa:

1. Täytä lainahakemus Bank Norwegianin sivulta

Täytä lainahakemuksesi ja hae sinulle sopivaa käyttölainaa. Kysymme henkilötietojasi sekä taloustietojasi määrittääksemme henkilökohtaisen koron tietojesi perusteella.

2. Tarkista alustava lainapäätös

Alustavan lainapäätöksen saat heti saman päivän aikana. Voit allekirjoittaa lainaehdot suoraan omilla pankkitunnuksillasi.

3. Rahat tilille muutamassa päivässä

Rahat saat suoraan ilmoittamallesi tilille muutamassa päivässä. Voimme pyytää myös vahvistuksena palkkakuittiasi.

Usein kysytyt kysymykset - Yksityislainat

 • Miten vakuudeton luotto toimii?

  Vakuudeton luotto maksetaan puhtaasti lainanhakijan tietojen perusteella. Vakuuksia ei tarvita, ja lainaa voi hakea suoraan netin kautta yhdellä hakemuksella. 

 • Kuka voi saada lainaa?

  Bank Norwegianilta voi hakea lainaa kaikki, jotka täyttävät minimivaatimuksemme.

  • Sinulla on oltava säännölliset palkka tai eläketulot
  • Olet vähintään 23-vuotias
  • Luottotietosi ovat kunnossa, ja olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kk

  Bank Norwegian tarkistaa aina lainanhakijan luottokelpoisuuden lainaa varten. Näet, paljonko voimme tarjota lainaa lainahakemuksen jälkeen.

 • Voinko hakea lainaa ilman takaajaa?

  Lainaa on mahdollista hakea meiltä ilman takaajaa. Lainaa on kuitenkin mahdollista hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tällöin lainalle on joissain tilanteissa mahdollista saada alhaisempi korko.

 • Millainen laina-aika käyttölainalla on?

  Käyttölainan laina-aika on valittavissa 1 vuoden ja 15 vuoden väliltä. Voit halutessasi aina maksaa lainaa myös sovittua aikataulua nopeammin ilman lisäkustannuksia. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos haluat tehdä muutoksia maksusuunnitelmaan.

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.