Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Käyttölaina

15 000

1 000
60 000
Hae lainaa

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

 Onnellinen nainen metsässä.

Käyttölaina arjen tarpeisiin

Käyttölainalla voit rahoittaa monet arjen hankinnat ja kulut. Käyttölaina meiltä on vakuudeton kulutusluotto, jota voit hakea 1 000 eurosta 60 000 euroon. Tutustu lainatietoihin ja hae lainaa nettihakemuksella.

Käyttölaina on vakuudeton laina, jota voi hakea itselle sopivalla kuukausierällä. Sen hakemiseksi ei tarvita takaajia, ja hakemuksen täyttäminen onnistuu suoraan netin kautta.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen voit saada alustavan lainapäätöksen. Pääset räätälöimään sen jälkeen lainasumman, laina-ajan ja kaikki muut ominaisuudet itsellesi sopivaksi. 

Käyttöluotto on aina omannäköisesi laina. Sinä päätät, paljonko haet lainaa ja millaisella laina-ajalla. Alustavasta lainpäätöksestä näet, paljonko pystymme tarjoamaan sinulle lainaa.

Vakuudeton käyttölaina meiltä

Vakuudeton käyttölainamme on 1 000 euron - 60 000 euron suuruinen kulutusluotto. Todellinen vuosikorko määräytyy henkilökohtaisen nimelliskoron ja lainahinnaston perusteella.

Tiedot lainasta:

 • Lainasumma: 1 000 - 60 000 euroa
 • Laina-aika: 1 - 15 vuotta
 • Ei vakuuksia
 • Hae yksin tai rinnakkaishakijan kanssa
 • Täytä hakemus netissä

Lainanhallinta onnistuu mobiilisovelluksen tai selaimen kautta. Voit määrittää hakemasi lainan takaisinmaksuajan ennen lainan maksua suoraan itse.

Mies onki katsomassa vasemmalle.

Vakuudeton laina soveltuu moneen

Vakuudettoman lainan käyttöä ei rajoiteta vain tiettyyn käyttötarkoitukseen. Voit valita lainahakemuksella, haetko lainaa vaikka remonttia, autoa tai arjen kuluja varten. Käyttölaina sopii hyvin myös lainojen yhdistämiseen.

Avullamme voit hakea lainaa yhdellä hakemuksella useita käyttökohteita varten. Joustavan laina-aikataulun ansiosta maksat lainan takaisin sinulle sopivalla aikataululla.

Rahoita yllättävät menot

Aina kaikkiin arjen tapahtumiin ja menoihin ei ole mahdollista varautua. Kun elämä yllättää, voit hakea meiltä käyttölainaa sinulle sopivalla summalla.

Lainaa arjen hankintoihin

Vakuudeton käyttölaina soveltuu niin autolainaksi, venelainaksi kuin vaikka remonttilainaksi. Isommat ja pienemmät hankinnat on mahdollista jakaa maksettavaksi näin useammalle kuukaudelle.

Luotettava laina

Voit lainanhaun yhteydessä ottaa käyttöön lainaturvan - sen avulla voit turvata lainanmaksun myös sairastumisen tai työttömyyden yllättäessä.

Mies ja nainen kivellä.

Käyttölainat ja hinnoittelu

Käyttölainan hinnoittelu koostuu lainasta maksettavasta korosta sekä muista lainakuluista. Lainamme hinnoitellaan aina selkeästi ilman piilokuluja.

Käyttölainan korko määritetään aina hakijan antamien tietojen perusteella. Tähän vaikuttaa arvioitu luottoluokitus. Lainan muut kulut puolestaan määräytyvät puhtaasti hinnastomme perusteella.

Todellinen vuosikorko kertoo kaikki lainakulut yhdessä. Sen avulla voit siis helposti vertailla eri rahoitusratkaisuja ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Sopiva käyttölaina löytyy vertailemalla – tutustu lainalaskuriin

Sinulle sopivan käyttölainan löydät vertailemalla eri lainavaihtoehtoja. Ensin sinun on päätettävä, kuinka paljon haluat hakea lainaa, ja sen jälkeen valittava sopiva takaisinmaksuaika.

Voit hyödyntää lainalaskuria löytääksesi sinulle sopivan lainan sinulle sopivalla kuukausierällä. Kuukausierässä on otettu huomioon luoton ja luottokustannusten yhteismäärä, jotta voit helposti verrata eri lainavaihtoehtoja.

Valitse talouteesi sopiva vakuudeton luotto

Lainaa kannattaa hakea vain tarpeen mukaan - turhan isosta lainasta maksat vain turhaan ylimääräisiä kuluja. Meillä voit joustavasti valita sopivan haettavan lainasumman aina 1 000 euron ja 60 000 euron väliltä.

Ennen lainan hakemista on tärkeää kartoittaa oman talouden tilanne. Varmista, että pystyt maksamaan lainan kuukausierän helposti. Omien kuukausittaisten kulujen ja budjetin läpikäynti on aina hyvä idea.

Laina-ajan valitset joustavasti

Laina-aika voi olla 1-15 vuotta. Takaisinmaksu tehdään yleisesti tasaerinä, mutta sinulla on myös mahdollisuus lyhentää lainaa sopimusta nopeammin.

Pääset räätälöimään kaikki lainan tiedot kuntoon kätevän mobiilisovelluksen tai selainversion kautta. Tarvittaessa voit olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi lainan takaisinmaksusta.

Näin haet käyttöluottoa

Meiltä voit hakea käyttöluottoa tarpeisiisi täyttämällä nettihakemuksen kotisivuillamme tai mobiilisovelluksessa. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit rauhassa vertailla lainan ehtoja ja hintaa. Todellinen vuosikorko ilmoitetaan alustavan lainapäätöksen yhteydessä.

Käyttölainan hakeminen kolmessa vaiheessa:

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemuksesi ja hae sinulle sopivaa käyttölainaa. Kysymme henkilötietojasi sekä taloustietojasi määrittääksemme henkilökohtaisen koron tietojesi perusteella.

2. Tarkista alustava lainapäätös

Voit saada alustavan lainapäätöksen, mikäli voimme tarjota sinulle lainaa. Lainaehdot allekirjoitetaan omilla pankkitunnuksilla.

3. Rahat omalle tilille

Rahat maksetaan suoraan ilmoittamallesi tilille. Ennen maksua voimme pyytää myös vahvistuksena esimerkiksi palkkakuittiasi.

Usein kysytyt kysymykset - Yksityislainat

 • Miten vakuudeton luotto toimii?

  Vakuudeton luotto maksetaan puhtaasti lainanhakijan tietojen perusteella. Vakuuksia ei tarvita, ja lainaa voi hakea suoraan netin kautta yhdellä hakemuksella. 

 • Kuka voi saada lainaa?

  Meiltä voi hakea lainaa kaikki, jotka täyttävät minimivaatimuksemme.

  • Sinulla on oltava säännölliset palkka tai eläketulot
  • Olet vähintään 23-vuotias
  • Luottotietosi ovat kunnossa, ja olet asunut Suomessa vähintään viimeiset 36 kk

  Tarkistamme aina lainanhakijan luottokelpoisuuden lainaa varten. Näet, paljonko voimme tarjota lainaa lainahakemuksen jälkeen.

 • Voinko hakea lainaa ilman takaajaa?

  Lainaa on mahdollista hakea meiltä ilman takaajaa. Lainaa on kuitenkin mahdollista hakea myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Tällöin lainalle on joissain tilanteissa mahdollista saada alhaisempi korko.

 • Millainen laina-aika käyttölainalla on?

  Käyttölainan laina-aika on valittavissa 1 vuoden ja 15 vuoden väliltä. Voit halutessasi aina maksaa lainaa myös sovittua aikataulua nopeammin ilman lisäkustannuksia. Ota yhteyttä asiakaspalveluun, jos haluat tehdä muutoksia maksusuunnitelmaan.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)