Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Kertalaina ilman vakuuksia

Kertalaina on vakuudeton laina, jota voit hakea 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Sinä päätät, mihin käytät kertalainan.

Hae lainaa tästä

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Mikä on kertalaina?

Kertalainalla tarkoitetaan kertaluonteista vakuudetonta kulutusluottoa, jota voi hakea omiin tarpeisiin ilman takaajia.

Kertalainan summa voi olla 1 000 euron ja 60 000 euron väliltä, joten se sopii niin pienempien kuin isompienkin projektien rahoittamiseen.

Voit tehdä kauttamme lainahakemuksen, joka ei sido sinua mihinkään. 

 • Kertalaina on 1 000 euron - 60 000 euron suuruinen vakuudeton laina
 • Laina-aika on 1 vuosi - 15 vuotta
 • Lainaan ei tarvita takaajia, ja sitä haetaan henkilökohtaisesti

Näin toimii lyhytaikainen kertaluotto

Kertaluotto on lyhytaikainen ja kertaluonteinen laina, jota haetaan omien tarpeiden mukaan. Lainahakemuksen tekeminen onnistuu suoraan netissä.

Takaisinmaksettava summa riippuu hakijalle tarjotusta korosta, lainan muista kustannuksista sekä laina-ajasta.

Ei vakuuksia

Et tarvitse kertalainan hakemiseen vakuuksia. Voit hakea lainaa esimerkiksi remonttia tai autoa varten ilman, että omaisuuttasi käytetään vakuutena.

Lainan myöntäminen perustuu puhtaasti lainanhakijan tietoihin ja luottopäätökseen. Korko määräytyy aina henkilökohtaisesti.

Lainaa tarpeidesi mukaan

Kertalaina on joustava laina, jota voi hakea täysin haluamillaan parametreillä. Lainasumma ja -aika ovat vapaasti valittavissa.

Kertalaina joustaa taloutesi mukaan, sillä laina-aika voi olla aina 1 vuodesta 15 vuoteen. Lisäksi kertalainan voi aina maksaa takaisin myös nopeammin.

Kaksi ihmistä kävelyllä metsässä katsovat kaunista, metsän peittämää laaksoa.

Ei piilokuluja

Lainat ja luotot sisältävät aina koron sekä lainanhoitokustannuksia. Nämä yhdessä määrittävät lainan todellisen vuosikoron.

Kertalainamme on hinnoiteltu selkeästi ilman piilokuluja. Näet kaikki lainakustannukset heti lainapäätöksen yhteydessä.

Kertalainan korko

Kertalainan korko määräytyy hakijan tietojen sekä haettavan summan mukaan. Lainalle on joissain tapauksissa mahdollista saada edullisempi korko ottamalla lainaan mukaan rinnakkaishakijan.

Täytä lainahakemus nähdäksesi, millaista korkoa voimme tarjota juuri sinulle.

Muut lyhytaikaisen lainan kustannukset

Muita lainaan liittyviä kustannuksia ovat lainan tilinhoitomaksu sekä perustamismaksu. Muut lainaan liittyvät kustannukset määräytyvät hinnaston mukaisesti lainasummaan pohjautuen.

Laina omaan talouteen sopivalla tavalla

Valittu laina-aika vaikuttaa aina lainan lopullisiin kokonaiskustannuksiin. Sopiva laina-aika kannattaa valita omaan talouteen sopivaksi.

Kertalainaa on mahdollista maksaa myös etukäteen pois. Näin voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa, jos pystytkin maksamaan lainaa nopeammin pois.

Mies ja nainen kivellä.

Vakuudettoman kertalainan käyttökohteet

Vakuudetonta kertaluottoa voi käyttää lukuisiin tarpeisiin. Lainaa varten ei tarvita vakuuksia, ja sitä voi hakea suoraan netistä – voit rahoittaa sillä niin remontin, auton kuin yllättävät kulutkin.

Saat vakuudettoman kertaluoton suoraan tilille, joten voit käyttää sitä haluamallasi tavalla. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Tässä muutamia esimerkkejä kertalainan käytöstä:

 • Autolaina – vakuudetonta kertalainaa voi käyttää auton rahoittamiseen. Saat auton heti omiin nimiisi, ja voit maksaa sen suoraan käteiskauppana.
 • Lainaa yllättäviin kuluihin – kun rahantarve yllättää, voit käyttää kertalainaamme apuna. Se sopii niin auton huoltokulujen kuin muidenkin kertaluonteisten lisäkulujen rahoittamiseen.
 • Lainaa remonttiin – keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai mökkiremontti voivat olla kalliita projekteja. Kertalainan avulla voit rahoittaa remontin ja maksaa joustavasti sinulle sopivissa erissä.
 • Yhdistä vanhat lainat – kertalainalla voit maksaa vanhat kalliit lainat ja luotot pois. Valitse lainahakemusvaiheessa, kuinka paljon haluat käyttää lainasta muiden lainojen maksamiseen.

Kertalainat on suunniteltu kertaluonteisten kulujen ja ostosten kattamiseen. Jos tarvitset jatkuvaa luottoa, tutustu meidän luottokorttiimme.

Kertaluotto meiltä

Kertaluottomme avulla voit rahoittaa erilaisia arjen kuluja. Voit hakea kertaluottoa 1 000 - 60 000 euroa. Rahat maksetaan omalle tilillesi.

 • Hae lainaa turvallisesti. Olemme luotettava täysin digitaalisesti toimiva pankki. Olemme tarjonneet lainoja suomalaisille aina vuodesta 2015 asti.
 • Mukauta laina sinun näköiseksesi. Voit saada lainalle maksuaikaa jopa 15 vuoteen asti. Mobiilisovelluksellamme lainan hallinnointi on helppoa.
 • Lainaa ilman vakuuksia. Kertalaina on vakuudeton luotto, jota voi käyttää haluamiinsa tarpeisiin. Omaisuuttasi ei laiteta pantiksi, ja voit täyttää hakemuksen verkossa.
 • Asiakaspalvelu aina tukenasi. Ystävällinen asiakastukemme on valmiina auttamaan. Jos tarvitset lisäaikaa lainan maksamiseen, voit hakea laina-ajan pidennystä tai vaikka lyhennysvapaata tukemme kautta.

Hae kertalainaa suoraan netistä

Voit hakea kertalainaamme suoraan netin kautta. Voit saada alustavan lainapäätöksen täytettyäsi hakemuksen.

1. Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemuksesi vain minuuteissa. Tässä vaiheessa kysymme henkilötietojasi, talouteen liittyviä tietojasi sekä tietoa mahdollisista veloista. Voit hakea myös yhdistelylainaa vanhojen lainojen poismaksamiseksi.

2. Alustava lainapäätös

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen voit saada alustavan lainapäätöksen. Tässä vaiheessa voit myös tarkistaa lainan todellisen vuosikoron ja muut tiedot.

3. Hyväksy lainaehdot ja lähetä tarvittavat dokumentit

Saatuasi alustavan lainapäätöksen voit räätälöidä vielä lainan takaisinmaksuajan sinulle sopivaksi. Sen jälkeen pyydämme sinua hyväksymään lainaehdot omilla pankkitunnuksilla tunnistautuen.

Tämän jälkeen pyydämme vielä muutamia dokumentteja, kuten tilinumeroa, jotta saisit rahat heti tilille, kun mahdollista.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Usein kysytyt kysymykset kertalainasta

 • Miten voin hakea kertalainaa?

  Kertalainaa voi hakea nettihakemuksella. Lainaa voi hakea 1 000 eurosta 60 000 euroon, ja laina-aika voi olla 1 vuodesta 15 vuoteen.

 • Miten vakuudeton kertavippi ja vakuudellinen laina eroavat toisistaan?

  Vakuudeton kertalaina voidaan maksaa suoraan ilman vakuuksia. Vakuudellinen laina taas on tyypillisesti isomman summan laina, johon tarvitaan vakuuksia. Esimerkiksi tavallinen asuntolaina on vakuudellinen laina, jossa ostettavaa asuntoa käytetään vakuutena.

 • Voinko maksaa otettua kertalainaa nopeammin pois?

  Kyllä voit. Lainaa voi aina maksaa sovittua nopeammin pois.

 • Mitkä ovat vaatimukset kertalainan hakemiseen?

  Voit hakea meiltä vakuudetonta lainaa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  • Olet vähintään 23-vuotias
  • Olet ollut Suomen väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta
 • Kuinka nopeasti kertaluoton voi saada?

  Lähetettyäsi kertaluottohakemuksen, voit saada alustavan lainapäätöksen. Rahat maksetaan tilille, kun tarvittavat dokumentit on tarkistettu ja olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

 • Mitä eroa on kertaluotolla ja jatkuvalla luotolla?

  Kertaluotto on nimensä mukaisesti kertaluonteinen laina. Jatkuva luotto taas perustuu pitkäkestoiseen luottosopimukseen, jossa voit aina nostaa lainaa tarpeidesi mukaan tietyn luottolimiitin mukaan. Luottokortti on tyypillinen jatkuva luotto.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)