Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Lainaa heti

Hae meiltä lainaa heti, ja saat alustavan lainapäätöksen vain minuuteissa. Vakuudetonta kulutusluottoa voit käyttää kaikkiin arjen hankintoihin ja kuluihin – 1 000 eurosta 60 000 euroon. Tutustu tarkemmin ja hae nopealla nettihakemuksella.

15 000

1 000
60 000
Hae lainaa

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Lainaa heti

Meiltä voit hakea lainaa nopeallakin aikataululla, jos tarvitset lainaa heti arjen tarpeisiin. Lainahakemus on auki aina, joten lainan hakeminen onnistuu päivästä ja ajasta riippumatta.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Hyödynnämme automaattista lainahakemusten käsittelyä tarkastaaksemme luottokelpoisuuden lainoja varten. Jos sait hyväksytyn lainapäätöksen, rahat maksetaan tilille muutamassa arkipäivässä. 

Tarvitsit lainaa sitten auton korjaamokuluihin, hajonneen pesukoneen korvaamiseen tai mihin tahansa muuhun yllättävään tarpeeseen, meiltä voit hakea sinulle sopivaa lainaa. Lainasumman ja laina-ajan päätät joustavasti itse.

 • Vakuudeton laina: 1 000 euroa - 60 000 euroa
 • Laina-aika: valittavissa 1 vuosi - 15 vuotta
 • Nopea lainahakemus ilman sitoumuksia
 • Alustava lainapäätös heti ja rahat tilille nopeasti
 • Tarjolla myös valinnainen lainaturva

Vaikka tavoitteenasi olisi saada nopea laina ja rahaa heti tilille, ei lainaa kannata hakea hätiköidysti. Tutustu aina huolella lainaehtoihin ja eri lainatuotteisiin harkitessasi lainaa.

Pieni tai iso laina tarpeisiisi

Meiltä voit hakea lainaa niin pieniin kuin isompiinkin hankintoihin. Lainaa voit saada joustavasti 1 000 eurosta aina 60 000 euroon – täysin omien tarpeidesi mukaan. Nettihakemuksen täyttämisen jälkeen näet heti, paljonko voimme tarjota lainaa.

Meiltä voit saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Voit itse räätälöidä laina-ajan talouteesi sopivaksi, 1 vuodesta 15 vuoteen. Laina on aina mahdollista maksaa pois myös etukäteen ilman ylimääräisiä kuluja.

Pieni tai iso laina – meiltä voit hakea lainaa heti tilille tarpeidesi mukaan. Täytä lainahakemuksesi hetkessä, ja näet, millaista korkoa tarjoamme tietojesi perusteella.

 

Näin haet lainaa netistä

Lainan hakeminen tapahtuu nopean nettihakemuksen täyttämällä. Se ei sido sinua mihinkään, joten voit hakea lainaa heti ja tutustua rauhassa tarjotun lainan tietoihin. Lainahakemuksen täytät vain minuuteissa, ja mahdollisen lainatarjouksen jälkeen voit saada rahat tilille parissa päivässä.

Lainahakemuksen voi täyttää vuorokaudenajasta ja päivästä riippumatta. Hakemus käsitellään yleensä seuraavan arkipäivän aikana. 

Täytä hakemuksesi

Täytä lainahakemus suoraan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Hakemuksessa kysytään mm. henkilötietojasi ja talouden tietoja. Näin voimme tarjota henkilökohtaisen lainatarjouksen sinulle nopeasti.

Allekirjoita lainasopimus

Kun olet tutustunut lainan tietoihin ja lainaehtoihin, allekirjoita lainasopimus omilla verkkopankkitunnuksillasi. Lähetä myös mahdolliset pyydetyt dokumentit, kuten palkkakuittisi sekä tilinumerosi, jotta voimme maksaa lainan heti tilillesi.

Saat lainaa heti tilille

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen tarkastamme vielä lainasi tiedot ja mahdolliset liitteet. Kun ne on hyväksytty, maksetaan laina heti tilille ilmoittamasi tilinumeron perusteella. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisin lyhennyserin sopimuksen mukaan.

Vakuudeton laina - rahat heti tilille

Laina ilman vakuuksia on helppo, nopea ja vaivaton ratkaisu lainatarpeeseen. Kun haluat saada lainaa heti, voit hakea meiltä lainaa ilman ylimääräistä säätöä. Automaattisen lainakäsittelyn ansiosta voimme tarjota alustavan lainapäätöksen heti.

Lainapäätös perustuu puhtaasti hakijan tietoihin. Halutessasi voit hakea lainaa myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa ja parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa. 

Lainan saa tilille hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Rahat voit saada jopa seuraavana päivänä, tai viimeistään muutaman arkipäivän kuluttua.

 

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Pikalaina tarpeisiisi

Meiltä voi saada lainaa kaikkiin arjen pieniin ja isoihin tarpeisiin. Vakuudettoman lainan voit käyttää haluamallasi tavalla, sillä saat rahat suoraan omalle tilillesi. Tässä muutamia esimerkkitilanteita, joihin voit hakea lainaa kauttamme.

Luottoa heti yllättäviin kuluihin

Arjessa voi tulla eteen yllättäviä kuluja. Kun lainan tarve yllättää, meiltä voit hakea lainaa nopeasti omilla ehdoillasi. Lainaa on mahdollista saada 1 000 eurosta ylöspäin kaikkiin arjen yllättäviin kuluihin. Laina-ajan voit valita joustavasti ja maksaa sinulle sopivissa kuukausierissä.

Lainaa remonttia varten

Vakuudeton laina on yksinkertainen remonttilaina, joka voidaan myöntää nopealla aikataululla. Jos tarvitset lainaa asuntosi keittiöremonttia tai piharemonttia varten, voit nostaa meiltä lainaa tarpeisiisi.

Rahoita uudet ostokset

Vakuudetonta kulutusluottoa voi käyttää niin pienempien kuin isompienkin hankintojen rahoittamiseen. Kaupan kanssa tehtävän osamaksusopimuksen sijaan voit hakea meiltä lainaa ja saada mahdollisesti edullisemman koron.

Näin saat lainaa mahdollisimman nopeasti

Lainanhakuprosessia on mahdollista nopeuttaa olemalla tarkka ja noudattamalla kaikkia ohjeita säntillisesti. Huomaa myös, että päivä ja kellonaika voivat vaikuttaa siihen, miten nopealla aikataululla lainaa saa.

 • Täytä kaikki lainahakemuksen tiedot oikein ja tarkasti
 • Lähetä kaikki pyydetyt dokumentit nopeasti
 • Varmista, että syötät tilinumeron oikein
 • Käytä verkkopankkitunnuksia lainaehtojen allekirjoittamiseen
 • Hae lainaa tarvittaessa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Noudata näitä ohjeita, jos haluat saada lainaa heti, kun mahdollista:

Voimme pyytää tulojesi todistukseksi esimerkiksi palkkakuittia. Lainan saamista voi nopeuttaa pitämällä tarvittavat dokumentit nopeasti saatavilla ja lataamalla dokumentit jopa saman päivän aikana. Dokumentin lähettäminen onnistuu suoraan nettipalvelumme kautta.

Lainan hakemiseen on myös tietyt minimivaatimukset. Tarkistamme aina hakijoiden luottotiedot, ja lisäksi lainoillamme on 23 vuoden ikäraja. Varmista ennen hakemista, että täytät nämä ehdot.

Lainan kulut - Valitse edullinen laina netistä

Lainoihin liittyy aina korkoja ja kuluja. Kaikki lainaehdot ja -tiedot kannattaa tarkastaa huolella, jotta tiedät, paljonko maksat. Vaikka tavoitteenasi olisi saada laina heti, kannattaa lainan tietoihin tutustua huolellisesti. Varmista, että selviydyt lainan kuukausierästä ongelmitta.

Lainamme on selkeästi hinnoiteltu laina, jonka kulut esitellään läpinäkyvästi. Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko kertoo kaikki lainaan liittyvät korot ja kulut vuositasolla.

Takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Tiedätkö, mitä eri lainakulut tarkoittavat?

 • Nimelliskorko: Henkilökohtaisesti määritettävä vuosikorko lainalle.
 • Perustamismaksu: Kertaluonteinen kulu luoton perustamisesta.
 • Tilinhoitomaksu: Kuukausittain lainasumman perusteella veloitettava lainanhoitokulu.
 • Todellinen vuosikorko: Kaikki korot ja kulut yhteenlaskettuna kertova vuositason korko.

Parhaat syyt valita laina meiltä

Olemme digipankki, joka tarjoaa lainaa nopeasti ja helposti. Luottoa voit hakea täysin omilla ehdoillasi - haluamasi summan verran sinulle sopivalla kuukausierällä. Olemme tarjonneet lainoja suomalaisille luotettavasti jo vuodesta 2015 asti.

Lainapäätös nopeasti

Meiltä saat alustavan lainapäätöksen heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Näet, paljonko voit saada lainaa, ja pääset itse räätälöimään laina-ajan sinulle sopivaksi. Lainahakemuksen täyttäminen ei myöskään sido sinua mihinkään.

Selkeä ja edullinen hinnoittelu

Lainamme on selkeästi ja edullisesti hinnoiteltu. Lainan nimelliskorko määritetään henkilökohtaisesti hakijan tietojen perusteella. Saat heti alustavan lainapäätöksen, josta näet lainakulut jaoteltuna. Todellisen vuosikoron avulla erilaisia lainatuotteita on helppo vertailla.

Rahaa arjen kaikkiin tilanteisiin

Vakuudetonta lainaa voit käyttää vapaasti haluamiisi asioihin. Saat lainaa vaikka remonttia, autoa tai hankintoja varten. Voit valita vapaasti itse, mihin käytät lainan, eikä omaisuuttasi tai uutta hankintaa käytetä lainan vakuutena.

Helppo lainanhaku ja takaisinmaksu

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Laina-ajan voi valita joustavasti, ja tarvittaessa lainan voi maksaa pois nopeammallakin aikataululla. Asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa, jos haluat lisäaikaa tai haluat neuvotella esimerkiksi lyhennysvapaasta kuukaudesta.

Hae lainaa

Meiltä voit hakea lainaa nopealla nettihakemuksella. Kun tarvitset heti lainaa, täytä hakemuksesi saadaksesi alustavan lainapäätöksen välittömästi. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu vain 3 vaiheessa.

1. Syötä haettava lainasumma ja henkilötiedot

Valitse haettava lainasumma ja syötä pyydetyt henkilötiedot. Voit tässä vaiheessa valita myös, käytätkö lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseen tai otatko lainalle rinnakkaishakijan.

2. Ilmoita taloutta koskevat tiedot

Täytä taloutta koskevat tiedot. Kysymme esimerkiksi tietoa tuloistasi sekä työtilanteestasi. Näiden tietojen perusteella voimme tehdä luottokartoituksen automatiikkaa hyödyntäen.

3. Täytä tiedot veloista

Lopuksi kysymme vielä veloistasi. Voit syöttää omiin kenttiin tiedot asuntolainasta, opintolainasta ja muista lainatyypeistä. Näiden tietojen täyttämisen jälkeen saat heti alustavan lainapäätöksen.

 

Usein kysytyt kysymykset - lainaa heti

 

Meidän lainaa haetaan suoraan netistä nopealla hakemuksella. Haettava lainasumma voi olla 1 000 - 60 000 euroa. Laina-aika on valittavissa 1 vuoden ja 15 vuoden väliltä. Lainan käsittelyä voi nopeuttaa täyttämällä kaikki hakemuksen tiedot täsmällisesti ja oikein.

Lainapäätös perustuu aina kokonaisarvioon hakijan luottokelpoisuudesta. Lisäksi käytössä on seuraavat minimivaatimukset:

 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Alustavan lainapäätöksen saat heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Lainan käsittely kestää tämän jälkeen 0-2 pankkipäivää. Lainan käsittelyn jälkeen lähetämme rahat tilillesi tilisiirtona.

Lainan voi maksaa halutessaan aikataulua nopeammin pois. Lainan maksaminen nopeammassa aikataulussa onnistuu ilman kuluja, ja tällöin lainan takaisinmaksuaika lyhentyy automaattisesti. Jos haluat muutoksia kuukausierään, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.