Siirry pääsisältöön

Säästötili


Halusimme tehdä säästämisestä mahdollisimman helppoa ja kannattavaa, joten säästötilissämme yhdistyy joustavuus ja hyvä tuotto.

  • 2,50 % vuosikorko ensimmäisestä eurosta lähtien kaikille talletuksille.
  • Ei minimitalletusta. Pääset siis alkuun vaikka 10 euron kuukausittaisella säästösummalla.
  • Ei nostorajoitteita – rahat ovat käytettävissäsi kun tarvitset, ilman kustannuksia.
  • Ei vuosimaksua.
  • Täysin verkkopohjainen tili, jonka tapahtumat ovat aina saatavilla mobiilisovelluksessamme ja OmatSivuni-palvelussa.

Säästötilin avaaminen ja hallinnointi tapahtuu helposti verkossa. Tarvitset vain suomalaiset pankkitunnukset tunnistautumista varten. Sinun ei tarvitse olla Bank Norwegianin asiakas entuudestaan avataksesi tilin, vaan voit käyttää tunnistautumiseen oman pankkisi pankkitunnuksia. Jatkossa löydät tilisi tapahtumat kätevästi mobiilisovelluksessa tai kirjautumalla OmatSivuni-palveluun.

Avaa säästötili

Bank Norwegian ja talletussuoja

Bank Norwegian on vuonna 2007 perustettu vakavarainen pankki, jonka toimintaa valvoo Norjan Finanssivalvonta (Finanstilsynet). Pankki on noteerattu Oslon pörssin päälistalla, minkä johdosta pankin omistajarakenne ja taloudelliset luvut ovat julkisesti saatavilla. Voit tutustua lisää Bank Norwegianiin sijoittajasuhdesivuillamme (englanniksi).

Talletukset ovat Norjan pankkien talletussuojan piirissä. Tämä tarkoittaa, että rahasi on turvattu aina sen hetken talletussuojan rajojen puitteissa. Talletussuojan rajojen asettamisesta vastaa Norjan viranomaiset. Lue lisää talletussuojasta Bankenes Sikringsfondin kotisivuilta (englannniksi).