Siirry pääsisältöön

Bank Norwegian

  • Sivu 1 / 4>

Lainatieto

Henkilötiedot

+358 (0)
Ottamalla rinnakkaishakijan mukaan hakemukseesi sinulla on suurempi mahdollisuus saada hakemasi laina.Tulet myös mahdollisesti saamaan paremman koron.

Elderly couple making supper wogether in the kitchen

Lainojen yhdisteleminen kannattaa

Pienistä puroista kasvaa suuri joki.

Usean pienen lainan ja pikavipin kuukausittaiset kustannukset voivat kasvaa yllättävän suuriksi, ja laskupinon hallitseminen voi olla hankalaa.

Lainojen uudelleenrahoitus tarkoittaa, että otat uuden lainan, jolla maksat kaikki muut kulutusluottosi pois. Sinulla on siis jatkossa vain yksi laina, ja säästät rahaa kun sinun ei tarvitse maksaa useita tilinhoito- tai laskutuspalkkioita.

Hae verkossa – saat vastauksen saman tien

Hae lainojen jälleenrahoitusta Bank Norwegianilta. Palvelumme sisältää lainojen pois maksamisen puolestasi. Kun haet lainaa verkkopankkitunnuksilla, saat vastauksen heti.

Kuka voi saada lainaa?

Lainamme ovat vakuudettomia, joten edellytämme että sinulla ei ole maksuhäiriöitä, olet vähintään 23-vuotias ja olet ollut Suomen väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta. Näiden vaatimusten lisäksi teemme yksilöllisen luottokelpoisuuskartoituksen ennen kuin voimme antaa lainatarjouksen.

Esim. 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.