Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Edullinen laina

Hae edullinen laina ilman vakuuksia meiltä. Täytä lainahakemuksesi halutulle summalle, ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

20 000

1 000
60 000
Hae lainaa

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Edullinen laina

Meiltä voit hakea edullista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua mihinkään.

Edullinen laina on myös räätälöitävissä omaan talouteesi sopivaksi. Voit nimittäin valita joustavasti sinulle sopivan laina-ajan ja kuukausierän.

 • Laina on 1 000 eurosta 60 000 euroon
 • Laina-aika jopa 15 vuotta
 • Voit hakea edullista lainaa yksin tai rinnakkaishakijan kanssa

Hait sitten lainaa lyhyellä tai pitkällä maksuajalla, voit tehdä sen meidän kauttamme. Jos otat lainallesi mukaan rinnakkaishakijan, voit joissain tapauksissa saada lainaa edullisemmalla korolla.

Laina voi hakea kaikkiin käyttötarkoituksiin. Alustavan päätöksen saat jo samana päivänä, joten näet nopeasti, kuinka edullisen lainan voit saada.

Lainahinnasto

Bank Norwegianin laina on selkeästi ja edullisesti hinnoiteltu laina. Nimelliskorko määritetään henkilökohtaisesti, ja lainan muut kustannukset, kuten perustamismaksu ja tilinhoitomaksu menevät lainasumman mukaan.

Kulutusluottomme hinnasto:

 • Perustamismaksu (1 000 € - 2 999 €): 0 €

 • Perustamismaksu (3 000 € - 2 999 €): 45 €

 • Perustamismaksu (4 100 € - 60 000 €): 90 €

 • Tilinhoitomaksu per kk (1 000 € - 1 699 €): 3 €

 • Tilinhoitomaksu per kk (1 700 € - 60 000 €): 5 €

 • Saldoilmoitus: 0 €

 • Viivästyskorko: 7 %

 • Huomautusmaksu: 5 €

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Halpaa lainaa heti tilille – Näin haet lainaa edullisesti

Edullisen lainan hakeminen ei ole vaikeaa. Voit hakea lainaa meiltä vain muutamassa minuutissa – ja aina ilman sitoumuksia. Jos täytät lainakelpoisuusvaatimukset, voi edullinen laina olla tililläsi jo parissa päivässä.

Muista kuitenkin pitää mielessäsi oma talous: kuinka paljon voit ottaa lainaa, ja paljonko olet valmis maksamaaan kuukaudessa. Kun nämä on mietitty etukäteen, on myös helpompi valita lainalle sopiva maksuaika.

Lainaprosessi koostuu kolmesta osasta, lainahakemuksesta, alustavasta lainapäätöksestä sekä lopullisesta lainan maksusta.

Täytä lainahakemus

Lainan hakeminen alkaa hakemuksen täyttämisellä. Koska tarjoamme ainoastaan lainaa ilman vakuuksia, perustuu lainapäätös puhtaasti henkilökohtaisiin taloustietoihin ja kokonaisarvioon.

Valmistaudu täyttämään tiedot mm. tuloistasi, mahdollisista muista veloistasi sekä työtilanteestasi. Jos mukana on yhteishakija, näitä kysytään myös häneltä.

Kaksi ihmistä kävelyllä metsässä katsovat kaunista, metsän peittämää laaksoa.

Saat heti alustavan lainapäätöksen

Alustavan lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen. Näet siis heti, kuinka edullista lainaa voisit saada meiltä. Alustava lainapäätös ei vielä ole sitova, ja voit rauhassa valita, haluatko allekirjoittaa lainasopimuksen.

Mahdollisen lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu kätevästi omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Laina maksetaan tilillesi parissa päivässä

Kysymme vielä tarvittaessa dokumentteja tulotasosi vahvistamiseksi ja valmistelemme lainan maksuun. Lainarahat ovat perillä tililläsi yleensä parissa arkipäivässä.

Lyhennykset teet sovitun maksuaikataulun mukaisesti. Lisäksi voit aina tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä lainaan halutessasi.

Lainan kustannuksiin vaikuttaa moni asia

Halvin laina on mahdollista saada, kun lainan korko on mahdollisimman pieni ja takaisinmaksuaika lyhyt. Tärkeintä on kuitenkin aina sovittaa laina omaan talouteen sopivaksi.

Keräsimme listaan eri asioita, jotka vaikuttavat lainan kustannuksiin. Nämä asiat vaikuttavat siihen, kuinka edullisen lainan voit saada.

 • Arvio luottokelpoisuudestasi: Mitä paremmin olet hoitanut talousasioitasi, ja mitä paremmat säännölliset tulot sinulla on, sitä edullisempaa lainaa voi usein saada. Kyse on lopulta luottokelpoisuuden kokonaisarviosta.

 • Mahdollinen yhteishakija: Jos lainassa on mukana yhteishakija, voi korko joskus olla edullisempi. Erityisesti yhteiseen käyttöön tulevat lainat, vaikkapa vakuudeton autolaina, on usein järkevää ottaa yhteisenä.

 • Lainan takaisinmaksuaika: Mitä pidempään maksat lainaa takaisin, sitä isommiksi lainan kokonaiskustannukset tulevat. Edullisin laina onkin laina lyhyemmällä maksuajalla.

 • Vähintään minimivaatimusten täyttäminen: Jotta voisit saada edullista lainaa, on sinun täytettävä myös minimivaatimukset. Vaadimme puhtaita luottotietoja, vähintään 23 vuoden ikää sekä sitä, että on asunut viimeiset 3 vuotta Suomessa.

 • Lainan summa: Yleisesti isommissa lainoissa korko voi olla suhteessa edullisempi. Tämä ei kuitenkaan ole tae, ja toisaalta isossa lainassa lainakustannukset kasvavat kokonaisuudessaan suuremmiksi.

Todellisen vuosikoron avulla näet aina eri lainojen tarkat kustannukset. Eri vaihtoehtojen ja lainojen vertailu voi auttaa löytämään kaikkein edullisimman lainan.

Omaan talouteen sopiva edullinen laina

Ennen kaikkea lainaa valitessa on tärkeää kiinnittää huomiota omaan talouteen. Vaikka voisit saada todella edullisen lainan tietyillä kriteereillä, ei siitä ole hyötyä, jos se ei sovellu käyttöösi. Paras edullinen laina on talouteesi sopiva laina.

Laina-aika on yksi tärkeimmistä kriteereistä. Jos tavoitteenasi on saada laina pitkällä maksuajalla, ei auta vaikka saisit lyhyen maksuajan lainan todella pienellä korolla.

Omaan talouteen sopiva edullinen laina löytyy, kun oman talouden tuntee hyvin. Ennen lainan hakemista kannattaakin tutustua oman talouden tilanteeseen niin tulojen, menojen kuin vanhojen lainojenkin osalta.

Meidän lainahakemuksella voit valita kaikki lainan ominaisuudet vapaasti. Summa voi olla 1 000 eurosta 60 000 euroon, ja laina-aika voi olla 1 vuodesta jopa 15 vuoteen. Tarvittaessa käytössäsi on myös lainaturva, joka turvaa takaisinmaksun yllättävissä tilanteissa.

Edullinen laina kaikkiin arjen tarpeisiin

Meiltä voit hakea edullista lainaa ilman vakuuksia kaikkiin arjen tarpeisiin. Yhdellä hakemuksella voi hakea lainaa monenlaisiin tarpeisiin.

Vakuudettoman lainan käyttökohteita ei rajata, mutta listasimme oheen muutamia esimerkkejä. Kun vakuudellinen laina sidotaan usein vain tiettyyn käyttökohteeseen, soveltuu vakuudeton laina melkein mihin tahansa.

Pieni edullinen kulutusluotto

Kun etsit pientä edullista kulutusluottoa, ei kannata lainata ihan mistä tahansa. Meiltä voit hakea minimissään 1 000 euron lainaa edullisesti, mutta voit vapaasti päättää tarkan haettavan summan. Samalla myös laina-aika on täysin räätälöitävissä 1 vuodesta jopa 15 vuoteen.

Kulutusluottoa voi käyttää kaikkiin arjen pieniin tarpeisiin. Hajonnut pesukone, autokorjaamon lasku tai vakuutuksen omavastuu on mahdollista kattaa lainalla yllättävässä tilanteessa.

Halpa yhdistelylaina

Jos sinulla on entuudestaan kalliita pikavippejä, kulutusluottoja tai vaikka erääntynyttä luottokorttivelkaa, voi yhdistelylaina tuoda helpotusta. Yhdistelylaina on usein edullisempi vaihtoehto usealle pienemmälle velalle.

Meiltä voit hakea lainojen yhdistämistä usein edullisemmalla korolla. Yhdistämme lainat jopa 60 000 euroon saakka, ja maksamme ne automaattisesti pois ilmoittamiesi tietojen perusteella. Sen jälkeen voit keskittyä vain yhden edullisemman lainan maksamiseen.

Remonttilaina

Halpa laina ilman vakuuksia voi sopia hyvin myös remonttilainaksi. Etsit sitten sopivaa lainaa pientä pintaremonttia varten, tai vähän isompaa lainaa koko kylppärin remontoimiseksi, voit hakea sitä meiltä.

Autolaina

Lainaamme voi käyttää myös auton rahoittamiseen. Jos haluat vakuudettoman vaihtoehdon autolainalle, on lainamme hyvä idea. Sitä voit käyttää vapaasti ostaaksesi auton suoraan omiin nimiisi, olit sitten ostamassa autokaupasta tai yksityiseltä.

Hae edullista lainaa meiltä

Hae lainaa edullisella korolla meiltä. Meiltä saat alustavan päätöksen jo saman päivän aikana heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen, joten voit helposti vertailla lainavaihtoehtoja.

Saat yhdellä hakemuksella haettua lainaa mihin tahansa tarpeeseen. Jos haluat samalla maksaa vanhoja kalliita lainoja pois, onnistuu sekin.

Tässä vielä tiivistelmä lainastamme:

 • Lainaa voi hakea 1 000 eurosta 60 000 euroon saakka
 • Laina-aika jopa 15 vuotta
 • Voit ottaa halutessasi mukaan rinnakkaishakijan
 • Tarjolla on myös valinnainen lainaturva

Usein kysytyt kysymykset

Meiltä voit hakea edullista lainaa, johon saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Lainan nimelliskorko määräytyy aina henkilökohtaisen kokonaisarvion perusteella. Todellisen vuosikoron avulla eri lainavaihtoehtoja on mahdollista vertailla keskenään.

Lainan korkoon vaikuttavat mm. hakijan tiedot, lainan summa sekä muut luottokelpoisuuden arviointiin liittyvät tekijät. Vakuudettomassa lainassa korko määritetään henkilökohtaisesti, tiettyjen ala- ja ylärajojen väliltä.

Yhdistelylaina voi alentaa lainakustannuksiasi. Jos sinulla on useita vanhoja lainoja korkealla korolla, maksamalla ne pois yhdistelylainalla voit säästää. Yhden isomman lainan kustannukset ovat usein useaa pienempää edullisemmat.

Edullisen lainan saamista helpottavat hyvä taloudenhoito, säännölliset hyvät tulot, oman talouden tunteminen sekä tietenkin kunnossa olevat luottotiedot. Ei ole kuitenkaan mitään varmaa yksittäistä tapaa, jolla voisi taata edullisen lainan, sillä lainan saaminen perustuu aina kokonaisarvioon.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)