Pikavippi heti

Pikavippi maksettuna heti tilille voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta lainakustannukset nousevat nopeasti. Hae pikavipin sijaan mieluummin Bank Norwegianin kulutusluottoa. Täytä lainahakemus, ja hae lainaa 1 000 € - 60 000 € ilman vakuuksia. Alustavan lainapäätöksen saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

15 000

1 000
60 000

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Pikavippi heti tilille on usein kallis

Rahantarve voi joskus yllättää, ja pikavippi heti tilille tarjoaa siihen laastarin. Lainakustannukset voivat kuitenkin olla suhteessa todella kalliit. Meiltä voit hakea pikavippiä parempaa kulutusluottoa 1 000 eurosta 60 000 euroon.

Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi lainahakemuksen jälkeen, ja yleensä käsittelemme lainahakemuksesi seuraavan arkipäivän aikana.

 1. Täytä lainahakemus minuuteissa
 2. Saat heti alustavan lainapäätöksen
 3. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat tilille nopeasti

Lainan tietoihin on aina tärkeää tutustua tarkoin. Todellinen vuosikorko tekee eri lainavaihtoehtojen vertailusta helppoa.

Bank Norwegianin vakuudeton laina pähkinänkuoressa

Bank Norwegianilta voit hakea vakuudetonta lainaa moneen tilanteeseen. Sekä haettava lainasumma että laina-aika ovat hakijan räätälöitävissä - lainaa voi siis hakea täysin oman tarpeen mukaan.

  • Lainasumma: 1 000 - 60 000 €
  • Laina-aika jopa 15 vuotta
  • Henkilökohtainen korkotarjous
  • Lainakulut hinnaston mukaan
  • Ei vakuuksia
  • Hae yksin tai rinnakkaishakijan kanssa

Erilaiset lainat eri tilanteisiin

Meiltä löydät monipuoliset lainavaihtoehdot eri tilanteisiin. Vakuudettoman lainan voit käyttää haluamallasi tavalla, sillä rahat saat suoraan ilmoittamallesi tilille. Kaikki lainaominaisuudet voit määrittää sinulle sopiviksi.

Etsit sitten tarpeisiisi sopivaa käyttölainaa, remonttilainaa tai vaikka vakuudetonta autolainaa, voit hakea sitä meiltä. Lainamme mukautuu sinun tarpeidesi mukaan.

Jos tavoitteenasi on saada pikavippi heti tilille, suosittelemme mieluummin vakuudetonta kulutusluottoamme tai arjen pienkuluihin sopivaa luottokorttiamme.

Pientä tai isompaa lainaa

Hait sitten pientä lainaa heti tilille tai isompaa lainaa vaikka auton tai keittiöremontin rahoitukseen, voit tehdä sen meillä. Valitse lainahakemuksella haluamasi summa 1 000 ja 60 000 euron väliltä.

Laina-aika omien tarpeiden mukaan

Laina-aika määrittää lainan kuukausierän ja takaisinmaksuajana. Voit valita maksuajakasi jopa 15 vuotta omien tarpeiden mukaan. Jos maksat takaisin aikataulua nopeammin, ei tästä koidu mitään lisäkustannuksia.

Lisäominaisuudet lainaan

Tarjoamme lainoille myös halutessasi lainaturvaa. Kyseessä on lisäominaisuus, jonka avulla voit turvata lainan takaisinmaksun yllättävien tilanteiden varalta. Lainaturvan avulla takaisinmaksu on turvattu myös työttömyyden tai sairastumisen yllättäessä.

Kuinka nopeasti lainan voi saada?

Pikavippiä haetaan, kun lainaa halutaan heti tilille. Se ei kuitenkaan ole ainut vaihtoehto nopeaksi lainaksi. Bank Norwegianin lainan voit saada nopeimmillaan parissa arkipäivässä. Lainahakemukset käsitellään tyypillisesti lainahakemusta seuraavana arkipäivänä.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat heti alustavan lainapäätöksen. Sen jälkeen voimme pyytää todistusta tuloistasi esimerkiksi palkkakuitin muodossa. Lainan käsittelyn jälkeen lähetämme rahat heti tilille tavallisena tilisiirtona.

Voit myös itse vaikuttaa lainan käsittelynopeuteen:

 • Täytä kaikki lainahakemuksen tiedot oikein ja täsmällisesti
 • Lähetä pyydetyt dokumentit mahdollisimman nopeasti
 • Lainahakemuksen voit tehdä milloin tahansa, mutta hakemusten käsittely ja lainanmaksu tapahtuu vain arkipäivisin

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Yhdistä vanhat pikavipit - Yhdistelylaina

Useat pienet pikavipit ja kulutusluotot voivat rasittaa talouttasi täysin turhaan. Jos todellinen vuosikorko on vanhoissa lainoissasi korkea, voit hakea meiltä edullisempaa yhdistelylainaa.

Lainat yhdistämällä on mahdollista saada selvää säästöä kuukausikustannuksiin. Samalla lainanhoito on helpompaa, kun maksat takaisin vain yhtä lainaa useiden pienempien luottojen sijaan.

 1. Hae kauttamme haluamaasi lainasummaa
 2. Syötä vanhojen poismaksettavien pikavippien ja lainojen tiedot
 3. Me maksamme vanhat luottosi pois

Voit täyttää lainahakemuksen täysin maksutta ja ilman sitoumuksia. Näet heti alustavasta lainatarjouksesta, paljonko voisit mahdollisesti säästää

Valitse omaan talouteesi sopiva kulutusluotto

Pikavippi ilman vakuuksia on nopea, mutta usein kallis laina. Ennen lainan ottamista kannattaa omaa taloustilannetta tarkastella eri kanteilta.

Laske kuukausitulosi verojen jälkeen ja vähennä kaikki pakolliset menot. Ota huomioon ainakin asumiskustannukset, ruokakulut ja kaikki kuukausittaiset laskut. Valitse sellainen laina ja kuukausierä, että talouteen jää vielä liikkumavaraa.

Meillä voit hakea kulutusluottoa heti omien tarpeidesi mukaan. Lainasumma voi olla 1 000 eurosta 60 000 euroon, ja myös laina-aika on valittavissa vapaasti aina 15 vuoteen asti.

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Lainahinnasto

Bank Norwegianin laina hinnoitellaan lainahinnaston ja henkilökohtaisen nimelliskoron perusteella. Tässä vakuudettoman lainan hinnasto.

 • Henkilökohtainen nimelliskorko: 6,99 % - 19,99 %
 • Todellinen vuosikorko: 7,40 % - 30,25 %
 • Perustamismaksu: 0 €/45 €/90 € lainasummasta riippuen
 • Tilinhoitomaksu 3 €/5 € lainasummasta riippuen

Esim. maksulykkäyksen yhteydessä korko 19,99 % ja tod. vuosikorko 21,92 % 1500 € luotolle. Takaisinmaksu 12 erässä (139 €) kuukauden välein. Kulujen osuus on 168 €, yhteensä 1668 €. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Lainan henkilökohtainen nimelliskorko määritellään lainahakemuksen tietojen perusteella. Lainatarjous perustuu aina tekemäämme luottotarjoukseen.

Todellinen vuosikorko - vertaile erilaiset nopeat lainat helposti

Todellinen vuosikorko tekee eri lainavaihtoehtojen vertailusta helppoa. Hae meiltä kulutusluottoa heti ilman sitoumuksia, niin näet juuri sinulle tarjoamamme korkotason ja todellisen vuosikoron.

Parhaat syyt valita Bank Norwegianin laina

Bank Norwegianin laina on monipuolinen vaihtoehto eri tilanteisiin. Toisin kuin monissa pikavipeissä, voit itse räätälöidä kulutusluottomme tiedot sinulle sopiviksi. Niin lainasumma kuin laina-aikakin on valittavissa joustavasti.

On monta hyvää syytä, miksi vakuudetonta lainaa kannattaa hakea juuri meiltä. Tässä lista tärkeimmistä eduista.

Fiksu hinnoittelu

Lainamme on selkeästi ja fiksusti hinnoiteltu. Korkoa maksat henkilökohtaisen luottoarvion perusteella, ja lainan muut kulut määräytyvät haetun lainasumman perusteella.

Lainapäätös nopeasti

Saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen alustavan lainapäätöksen. Käsittelemme lainahakemuksesi nopeasti, ja voit vahvistaa lainatarjouksen kätevästi omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Luotettava ja vastuullinen lainanmyöntäjä

Bank Norwegian on digitaalinen pankki, joka on tarjonnut palveluitaan suomalaisille jo vuodesta 2015. Tarkastamme aina hakijoiden luottotiedot,ja myönnämme lainoja vain luottokelpoisuuden arvioimisen jälkeen.

Asiakaspalvelu tukenasi

Asiakaspalvelu on tarvittaessa aina valmiina auttamaan. Puhelinpalvelumme on auki arkisin klo 11-17 välisenä aikana. Voit käyttää myös live chat -asiakaspalveluamme, tai ottaa yhteyttä viestillä mobiilisovelluksen tai oman sivusi kautta.

Hae tarpeisiisi sopivaa lainaa ilman vakuuksia

Olemme monipuolinen lainantarjoaja. Voit nostaa lainaa 1 000 eurosta aina 60 000 euroon - sinä päätät, paljonko haet lainaa. Kaikki lainamme ovat vakuudettomia, joten sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan pantiksi.

Lainanhakijan muistilista

Jos tarvitset pientä lainaa, on tärkeää tehdä lainanhakuprosessi huolella. Ennen lainan hakemista on tärkeä kartoittaa oma lainantarve ja taloustilanne. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu meillä ilman sitoumuksia.

Pienen kulutusluoton hakijan muistilista:

   1. Varmista lainan sopivuus talouteesi

Hae vain sellaista lainaa ja laina-aikaa, että pystyt helposti maksamaan kuukausierän. Varmista, että budjettiin jää liikkumavaraa. Lainaa voit hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

   1. Täytä lainahakemuksen tiedot täsmällisesti

Täyttämällä kaikki tiedot lainahakemuksella oikein varmistat, että kaikki sujuu sulavasti. Valmistaudu myös lähettämään palkkakuittisi tai veropäätöksesi tulojen todisteeksi.

   1. Voit maksaa lainaa halutessasi nopeammin

Haetun lainan voi maksaa pois ilman lisäkuluja myös aikataulua nopeammin. Voit myös tehdä muutoksia lainaan mobiilisovelluksen tai nettisivujemme kautta.

Hae lainaa 24h nettihakemuksella

Meillä lainaa voi hakea milloin tahansa. Käsittelemme lainahakemukset tyypillisesti seuraavana arkipäivänä, ja alustavan lainapäätöksen sekä -tarjouksen näet jo heti hakemuksesi jälkeen.

Voimme pyytää sinulta myös dokumentteja tulojesi vahvistukseksi. Varaudu siis lähettämään palkkakuitti tai verotuspäätös portaalimme kautta lainanhaun jälkeen.

Hae lainaa ympäri vuorokauden:

 1. Täytä lainahakemuksesi sitoumuksetta, ja saat heti alustavan lainapäätöksen
 2. Käsittelemme lainahakemuksesi yleensä seuraavana arkipäivänä
 3. Saat rahat ilmoittamallesi tilille

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Usein kysytyt kysymykset

Meiltä voit saada lainaa muutamassa arkipäivässä. Alustavan lainapäätöksen saat heti hakemuksesi jälkeen, ja lainan käsittely tapahtuu yleensä parissa päivässä. Voit nostaa rahat haluamallesi ja ilmoittamallesi pankkitilille.

Bank Norwegianin kulutusluottoa voi hakea, jos:

 • On hoitanut raha-asiansa mallikkaasti
 • Luottotiedot ovat kunnossa
 • On vähintään 23-vuotias
 • On ollut Suomen väestörekisterissä väh. viimeiset 36 kk

Kaikkein pienimmissä pikavipeissä korkokulut voivat kasvaa suhteessa isoiksi, jos laina-aika on pitkä. Usein muunlaiset kulutusluotot ovat pikavippiä edullisempi rahoitusvaihtoehto. Meiltä voit hakea haluamaasi lainasummaa 1 000 eurosta 60 000 euroon. Tarjolla on myös mahdollisuus yhdistää vanhat pienet lainat yhdeksi isommaksi, ja usein edullisemmaksi lainaksi.

Lainahakemusta varten tarvitaan vain puhelin, tabletti tai tietokone nettiyhteydellä. Lainahakemuksen allekirjoittaminen onnistuu helpoiten sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Pikavippi on monesti kallis laina, jossa korkokulut ovat suhteessa lainasummaan ja laina-aikaan isot. Jos lainaa ei pysty maksamaan takaisin, voi seurauksena olla luottotietomerkintä. Bank Norwegianilta voit hakea usein edullisempaa kulutusluottoa, jonka voi maksaa takaisin sovitussa laina-ajassa.