Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Pikavippi heti

Pikavippi maksettuna heti tilille voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta lainakustannukset nousevat nopeasti. Hae pikavipin sijaan mieluummin vakuudeton kulutusluotto meiltä. Täytä lainahakemus netissä ja hae lainaa 1 000 € - 60 000 €.

15 000

1 000
60 000
Hae lainaa

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Pikavippi heti tilille on usein kallis

Rahantarve voi joskus yllättää, ja pikavippi heti tilille tarjoaa siihen laastarin. Lainakustannukset voivat kuitenkin olla suhteessa todella kalliit.

Lainan tietoihin on aina tärkeää tutustua tarkoin. Todellinen vuosikorko tekee eri lainavaihtoehtojen vertailusta helppoa. Meiltä voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 1 000 eurosta 60 000 euroon.

Näin haet kulutusluottoa: 

 1. Täytä lainahakemus netissä
 2. Tarkista mahdollinen alustava lainatarjous
 3. Hyväksy lainaehdot ja rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään.

Vakuudeton laina pähkinänkuoressa

Meiltä voit hakea vakuudetonta lainaa moneen tilanteeseen. Sekä haettava lainasumma että laina-aika ovat hakijan räätälöitävissä - lainaa voi siis hakea täysin oman tarpeen mukaan.

  • Lainasumma: 1 000 - 60 000 €
  • Laina-aika jopa 15 vuotta
  • Henkilökohtainen korkotarjous
  • Lainakulut hinnaston mukaan
  • Ei vakuuksia
  • Hae yksin tai rinnakkaishakijan kanssa

Erilaiset lainat eri tilanteisiin

Meiltä löydät monipuoliset lainavaihtoehdot eri tilanteisiin. Vakuudettoman lainan voit käyttää haluamallasi tavalla, sillä rahat saat suoraan ilmoittamallesi tilille. Kaikki lainaominaisuudet voit määrittää sinulle sopiviksi.

Etsit sitten tarpeisiisi sopivaa käyttölainaa, remonttilainaa tai vaikka vakuudetonta autolainaa, voit hakea sitä meiltä. Lainamme mukautuu sinun tarpeidesi mukaan.

Jos tavoitteenasi on saada pikavippi heti tilille, suosittelemme mieluummin vakuudetonta kulutusluottoamme tai arjen pienkuluihin sopivaa luottokorttiamme.

Pientä tai isompaa lainaa

Hait sitten pientä lainaa heti tilille tai isompaa lainaa vaikka auton tai keittiöremontin rahoitukseen, voit tehdä sen meillä. Valitse lainahakemuksella haluamasi summa 1 000 ja 60 000 euron väliltä.

Laina-aika omien tarpeiden mukaan

Laina-aika määrittää lainan kuukausierän ja takaisinmaksuajana. Voit valita maksuajakasi jopa 15 vuotta omien tarpeiden mukaan. Jos maksat takaisin aikataulua nopeammin, ei tästä koidu mitään lisäkustannuksia.

Lisäominaisuudet lainaan

Tarjoamme lainoille myös halutessasi lainaturvaa. Kyseessä on lisäominaisuus, jonka avulla voit turvata lainan takaisinmaksun yllättävien tilanteiden varalta. Lainaturvan avulla takaisinmaksu on turvattu myös työttömyyden tai sairastumisen yllättäessä.

Miten lainanmaksu tapahtuu?

Vastaanotettuamme lainahakemuksen, voit saada alustavan lainapäätöksen. Sen jälkeen voimme pyytää todistusta tuloistasi esimerkiksi palkkakuitin muodossa. Lainan käsittelyn jälkeen lähetämme rahat ilmoittamallesi tilille tavallisena tilisiirtona.

Voit myös itse vaikuttaa lainan käsittelyyn:

 • Täytä kaikki lainahakemuksen tiedot oikein ja täsmällisesti
 • Lähetä pyydetyt dokumentit mahdollisimman nopeasti
 • Lainahakemuksen voit tehdä milloin tahansa, mutta hakemusten käsittely ja lainanmaksu tapahtuu vain arkipäivisin

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Kaksi ihmistä kävelyllä metsässä katsovat kaunista, metsän peittämää laaksoa.

Yhdistä vanhat pikavipit - Yhdistelylaina

Useat pienet pikavipit ja kulutusluotot voivat rasittaa talouttasi täysin turhaan. Jos todellinen vuosikorko vanhoissa lainoissasi on korkea, voit tehdä lainahakemuksen selvittääksesi, onko sinun mahdollista saada paremmat lainaehdot yhdistelylainan avulla.

Samalla lainanhoidosta saattaa tulla helpompaa, kun maksat takaisin vain yhtä lainaa useiden pienempien luottojen sijaan.

 1. Hae kauttamme haluamaasi lainasummaa
 2. Syötä vanhojen poismaksettavien pikavippien ja lainojen tiedot
 3. Me maksamme vanhat luottosi pois

Voit täyttää lainahakemuksen täysin maksutta ja ilman sitoumuksia. Mikäli saat alustavan lainatarjouksen voit tarkistaa, pystytkö säästämään kuluissa yhdistelylainallamme.

Valitse omaan talouteesi sopiva kulutusluotto

Pikavippi ilman vakuuksia on nopea, mutta usein kallis laina. Ennen lainan ottamista kannattaa omaa taloustilannetta tarkastella eri kanteilta.

Laske kuukausitulosi verojen jälkeen ja vähennä kaikki pakolliset menot. Ota huomioon ainakin asumiskustannukset, ruokakulut ja kaikki kuukausittaiset laskut. Valitse sellainen laina ja kuukausierä, että talouteen jää vielä liikkumavaraa.

Meillä voit hakea kulutusluottoa omien tarpeidesi mukaan. Lainasumma voi olla 1 000 eurosta 60 000 euroon, ja myös laina-aika on valittavissa vapaasti aina 15 vuoteen asti.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Lainahinnasto

Lainamme hinnoitellaan lainahinnaston ja henkilökohtaisen nimelliskoron perusteella. Tässä vakuudettoman lainan hinnasto.

 • Henkilökohtainen nimelliskorko: 7,79 % - 19,99 %
 • Todellinen vuosikorko: 8,26 % - 30,25 %
 • Perustamismaksu: 0 €/45 €/90 € lainasummasta riippuen
 • Tilinhoitomaksu 3 €/5 € lainasummasta riippuen

Esim. 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Lainan henkilökohtainen nimelliskorko määritellään lainahakemuksen tietojen perusteella. Lainatarjous perustuu aina tekemäämme luottotarjoukseen.

Todellinen vuosikorko - vertaile erilaiset nopeat lainat helposti

Todellinen vuosikorko tekee eri lainavaihtoehtojen vertailusta helppoa. Hae meiltä kulutusluottoa ilman sitoumuksia, niin näet juuri sinulle tarjoamamme korkotason ja todellisen vuosikoron.

Parhaat syyt valita laina meiltä

Lainamme on monipuolinen vaihtoehto eri tilanteisiin. Toisin kuin monissa pikavipeissä, voit itse räätälöidä kulutusluottomme tiedot sinulle sopiviksi. Niin lainasumma kuin laina-aikakin on valittavissa joustavasti.

On monta hyvää syytä, miksi vakuudetonta lainaa kannattaa hakea juuri meiltä. Tässä lista tärkeimmistä eduista.

Fiksu hinnoittelu

Lainamme on selkeästi ja fiksusti hinnoiteltu. Korkoa maksat henkilökohtaisen luottoarvion perusteella, ja lainan muut kulut määräytyvät haetun lainasumman perusteella.

Alustava lainapäätös

Lähetettyäsi lainahakemuksen, voit saada alustavan lainapäätöksen. Alustavasta lainapäätöksestä näet lainan koron ja muut tiedot. Jos haluat hyväksyä tarjouksen, voit tehdä sen omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Luotettava ja vastuullinen lainanmyöntäjä

Olemme digitaalinen pankki, joka on tarjonnut palveluitaan suomalaisille jo vuodesta 2015. Tarkastamme aina hakijoiden luottotiedot, ja myönnämme lainoja vain luottokelpoisuuden arvioimisen jälkeen.

Asiakaspalvelu tukenasi

Asiakaspalvelu on tarvittaessa aina valmiina auttamaan. Puhelinpalvelumme on auki arkisin klo 11-17 välisenä aikana. Voit käyttää myös live chat-asiakaspalveluamme, tai ottaa yhteyttä viestillä mobiilisovelluksen tai Omien sivujen kautta.

Hae tarpeisiisi sopivaa lainaa ilman vakuuksia

Olemme monipuolinen lainantarjoaja. Voit nostaa lainaa 1 000 eurosta aina 60 000 euroon - sinä päätät, paljonko haet lainaa. Kaikki lainamme ovat vakuudettomia, joten sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi lainan pantiksi.

Lainanhakijan muistilista

Jos tarvitset pientä lainaa, on tärkeää tehdä lainanhakuprosessi huolella. Ennen lainan hakemista on tärkeä kartoittaa oma lainantarve ja taloustilanne. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu meillä ilman sitoumuksia.

Pienen kulutusluoton hakijan muistilista:

   1. Varmista lainan sopivuus talouteesi

Hae vain sellaista lainaa ja laina-aikaa, että pystyt helposti maksamaan kuukausierän. Varmista, että budjettiin jää liikkumavaraa. Lainaa voit hakea yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

   1. Täytä lainahakemuksen tiedot täsmällisesti

Täyttämällä kaikki tiedot lainahakemuksella oikein varmistat, että kaikki sujuu sulavasti. Valmistaudu myös lähettämään palkkakuittisi tai veropäätöksesi tulojen todisteeksi.

   1. Voit maksaa lainaa halutessasi nopeammin

Haetun lainan voi maksaa pois ilman lisäkuluja myös aikataulua nopeammin. Voit myös tehdä muutoksia lainaan mobiilisovelluksen tai nettisivujemme kautta.

Hae lainaa nettihakemuksella

Meillä lainaa voi hakea milloin tahansa suoraan verkossa. Jos voimme tarjota sinulle lainaa, vastaanotat alustavan lainapäätöksen. Voit hyväksyä tarjouksen omilla pankkitunnuksillasi.

Voimme pyytää sinulta dokumentteja tulojesi vahvistukseksi. Varaudu siis lähettämään palkkakuitti tai verotuspäätös portaalimme kautta lainanhaun jälkeen.

Hae lainaa netissä:

 1. Täytä lainahakemuksesi sitoumuksetta
 2. Tarkista mahdollinen lainatarjous ja toimita pyytämämme asiakirjat
 3. Saat rahat ilmoittamallesi tilille

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Usein kysytyt kysymykset

Meiltä voit saada lainaa muutamassa arkipäivässä. Alustavan lainapäätöksen saat heti hakemuksesi jälkeen, ja lainan käsittely tapahtuu yleensä parissa päivässä. Voit nostaa rahat haluamallesi ja ilmoittamallesi pankkitilille.

Meiltä voi hakea kulutusluoton, jos:

 • On hoitanut raha-asiansa mallikkaasti
 • Luottotiedot ovat kunnossa
 • On vähintään 23-vuotias
 • On ollut Suomen väestörekisterissä väh. viimeiset 36 kk

Kaikkein pienimmissä pikavipeissä korkokulut voivat kasvaa suhteessa isoiksi, jos laina-aika on pitkä. Usein muunlaiset kulutusluotot ovat pikavippiä edullisempi rahoitusvaihtoehto. Meiltä voit hakea haluamaasi lainasummaa 1 000 eurosta 60 000 euroon. Tarjolla on myös mahdollisuus yhdistää vanhat pienet lainat yhdeksi isommaksi, ja usein edullisemmaksi lainaksi.

Lainahakemusta varten tarvitaan vain puhelin, tabletti tai tietokone nettiyhteydellä. Lainahakemuksen allekirjoittaminen onnistuu helpoiten sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Pikavippi on monesti kallis laina, jossa korkokulut ovat suhteessa lainasummaan ja laina-aikaan isot. Jos lainaa ei pysty maksamaan takaisin, voi seurauksena olla luottotietomerkintä. Meiltä voit hakea usein edullisempaa kulutusluottoa, jonka voi maksaa takaisin sovitussa laina-ajassa.