Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Lainaa 500

Oletko hakemassa lainaa 500 euroa? Harkitse vielä kalliin pienlainan ottamista, ja tutustu mieluummin Bank Norwegianin vakuudettomaan lainaan. Meiltä voit hakea lainaa 1 000 eurosta ylöspäin.

Hae lainaa

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

 Onnellinen nainen metsässä.

Lainaa 500 euroa - kannattaako ihan pieni laina?

500 euron laina on nykyään melko harvinainen laina. Kovin pienen lainan korko on korkea ja kulut suhteessa isot.

Pieniäkin lainoja koskee nykyään lakisääteinen korkokatto, mutta kulut saattavat silti suhteessa nousta isommiksi.

Ennen kuin otat pientä lainaa:

 • Varmista, että otat vain harkittua lainaa
 • Tarkasta lainavaihtoehtojen korot ja vältä liian kalliita pienlainoja
 • Ole tarkkana mahdollisen perustamismaksun kanssa
 • Pohdi myös, voisitko säästää halutun pienen summan lainaamisen sijaan

Meiltä voit hakea lainaa henkilökohtaisella korolla. Pienin haettava summa on 1 000 euroa, jotta voimme pitää lainaan liittyvät korot ja kulut järkevinä.

Meillä et maksa perustamismaksua alle 3 000 euron lainasummista. Kaikki lainaan liittyvät kulut näet aina selvästi alustavasta lainapäätöksestä.

500 euron lainan voit rahoittaa myös luottokortilla

Jos tarvitset välttämättä pientä lainaa, voi luottokorttimme olla sinulle fiksu vaihtoehto.

Luottokortilla voit rahoittaa pienet yllättävät arjen kulut joustavasti. Korottoman maksuajan ansiosta et maksa turhasta, jos pystyt lyhentämään lainan nopeasti.

Jos siis välttämättä tarvitset lainaa 500 euroa, suosittelemme valitsemaan luottokortin. Voit myös hakea meiltä hieman isompaa, vähintään 1 000 euron lainaa.

Hae meiltä lainaa 1 000 - 60 000 euroa

Lainaamme voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Lainamme myönnetään aina henkilökohtaisella korolla.

Lainamme edut:

 • Hakeminen netissä: Koko hakuprosessin voi suorittaa netissä. Hakemus allekirjoitetaan pankkitunnuksin ja voit seurata lainasi käsittelyä reaaliaikaisesti. Mahdolliset lisätiedot ja asiakirjat voi lisätä suoraan hakemukseen joko mobiilisovelluksen tai nettiselaimen kautta. 

 • Luotettavaa lainaamista: Olemme toimineet netissä jo vuodesta 2007 asti, ja Suomessa aloitimme 2015. Asiakaspalvelumme palvelee suomenkielellä.

 • Selkeät ehdot: Meiltä saat lainaa selkeillä ehdoilla. Näet aina kaikki lainaan liittyvät kulut selkeästi eroteltuina. Todellisen vuosikoron avulla voit helposti verrata kustannuksia.

Lainaa yhdellä hakemuksella

Voit saada lainaa kaikkiin arjen tarpeisiin yhdellä hakemuksella. Jos tarvitset vaikka lainaa 500 euroa puhelimen hankintaan ja toiset 500 euroa sohvan hankintaan, voit hyvin hakea näitä lainoja yhdessä.

Vakuudetonta lainaa ei sidota vain tiettyyn käyttötarkoitukseen, vaan voit käyttää sitä vapaasti arjen kuluihin.

Muista myös, että hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Voit siis hakea lainatarjousta ja päättää rauhassa, suostutko siihen.

Laina-aika

Laina-aika on valittavissa joustavasti oman tilanteen mukaan. Pienimmillään lainan takaisinmaksuaika on 1 vuosi, mutta voit hakea jopa 15 vuoden maksuaikaa lainallesi.

Laina-aika kannattaa valita niin, että lainan kuukausierä ei vie liian isoa osaa kuukausittaisesta budjetista. Liian pitkääkään takaisinmaksuaikaa ei kuitenkaan kannata turhaan ottaa, jotta et maksa ylimääräistä.

Muista myös, että voit lyhentää kaikkia lainojamme myös sovittua nopeammassa tahdissa ilman lisämaksua.

Yhdistä pienet lainat

Useat pienet lainat nostavat nopeasti kokonaiskustannuksia, ja saatat turhaan maksaa ylimääräistä. Tilinhoitomaksut, korot ja muut lainakulut myös vaikeuttavat kokonaistilanteen hahmottamista, etkä välttämättä huomaa, kuinka paljon lainoihin lopulta kuluu rahaa.

Yhdistämällä lainat yhdeksi isommaksi lainaksi voit usein säästää lainakustannuksissa. Hakemalla yhdistelylainaa meiltä voit selvittää, voitko saada alhaisemmat lainakustannukset kauttamme. Hakeminen ei sido sinua mihinkään.

Lainojen yhdistäminen saattaa myös pienentää lainan kuukausierää. Takaisinmaksettava summa voi olla pienempi, jos saat paremmat lainaehdot.

100, 200 tai 500 euron lainat yhdeksi isommaksi

Yhdistelylainalla yhdistät kaikki lainasi yhdeksi, olivat ne sitten isoja tai pieniä. Jos sinulla on lainaa 500 euroa yhdellä luotonmyöntäjällä, ja 5 000 euroa vaikka pankissa, voi yhdistelylainalla yhdistää nämä molemmat.

Voit hakea yhdistelylainaa meiltä ja selvittää, onnistuuko vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi. Saat lainallesi samalla uuden laina-ajan 1 vuodesta 15 vuoteen.

Pienten kalliskorkoisten pikavippien tai muiden lainojen yhdistäminen voi tuoda parhaimmillaan isoa säästöä. Tarkista siis, millaisella korolla ja kustannuksilla voisit yhdistää pienlainasi.

Kaksi ihmistä kävelyllä metsässä katsovat kaunista, metsän peittämää laaksoa.

Kannattaako hakea lainaa 500 euroa?

500 euron lainan kustannukset ovat usein summaan suhteutettuna isot. Varsinkin, jos pienen lainan takaisinmaksuaika on pitkä, saattavat summat kasvaa lopulta alkuperäiseen lainasummaan verrattuna kestämättömiksi.

Meiltä voit hakea kerralla lainaa vähintään 1 000 euron verran. Näin voimme varmistaa, että lainakustannukset pysyvät järkevinä.

Mikäli taas tarvitset pienempää lainaa, on luottokortti fiksumpi ratkaisu. Luottokortillamme voit rahoittaa arjen pienkuluja ja saada korotonta maksuaikaa.

Pienen lainan korko voi olla kallis

Jos lainaa hakee vain 500 euron verran, on korko usein suhteessa todella korkea. Tällöin joudut maksamaan kohtuuttoman paljon takaisin.

Tarjoamme lainaa henkilökohtaisella korolla, 1 000 eurosta ylöspäin.

Käteispuskuri auttaa pieneen rahantarpeeseen

Pieni 500 euron laina on aina riski. Pikavippien sijaan pientä yllättävää rahan tarvetta varten kannattaa ylläpitää käteispuskuria.

Ymmärrämme kuitenkin, että aina tämä ei ole mahdollista. Silloin voit hakea meiltä lainaa ilman vakuuksia tai luottokorttia.

Lainahinnasto

Kulutusluottomme on selkeästi hinnoiteltu. Emme piilota kuluja tai tee niistä vaikeaselkoisia. Meiltä lainaa saa aina henkilökohtaisella korolla.

Mahdollisen alustavan lainapäätöksen saa hakemuksen täyttämisen jälkeen. Voit siis helposti tutustua lainatarjoukseemme omalla henkilökohtaisella korollasi.

Näin muodostuu lainan hinnasto:

 • Perustamismaksu: 0 euroa / 45 euroa / 90 euroa lainasummasta riippuen

 • Tilinhoitomaksu: 3 euroa / 5 euroa lainasummasta riippuen

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Henkilökohtaisesta lainatarjouksesta näet aina tarkalleen kaikki lainaan liittyvät kulut yhdestä paikasta.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko

Lainan todellinen vuosikorko kertoo, paljonko lainasta on vuosittain maksettava korkoja tai kuluja. Luku siis kertoo suoraan kaikki lainaan liittyvät kulut vuositasolla.

Huomaa kuitenkin, että myös laina-aika vaikuttaa lopullisiin kustannuksiin. Jos takaisinmaksuaika on 5 vuotta, kasvavat kokonaiskustannukset luonnollisesti isommiksi kuin vaikka 1 vuoden maksuajalla.

Hae lainaa meiltä

Voit hakea tarpeisiisi sopivaa lainaa, isoa tai pientä, 1 000 eurosta 60 000 euroon saakka. Voit valita maksuajaksi jopa 15 vuotta oman taloutesi mukaan.

Lainahakemuksen voit täyttää netissä. Voit käyttää vakuudettoman lainan haluamaasi kohteeseen, emmekä rajoita käyttöä.

Näin haet lainaa ilman vakuuksia:

 1. Täytä lainahakemus haluamallesi lainasummalle

 2. Tarkista mahdollinen alustava lainapäätös

 3. Saat rahat ilmoittamallesi tilille

Usein kysytyt kysymykset

Pienet lainat saattavat sisältää korkean koron ja kulut. Meiltä voi hakea minimissään 1 000 euron lainaa, jotta korkotaso pysyy edullisena ja järkevänä.

Mistä löytyy 500 € heti lainattavaksi?

Tarjoamme nopeaan lainatarpeeseen kaksi vaihtoehtoa. Vakuudetonta lainaa voi hakea 1 000 eurosta 60 000 euroon, ja luottokorttia jopa 15 000 euron luottorajalla ja 45 päivän korottomalla maksuajalla.

Lainapäätös perustuu aina kokonaisarvioon hakijan luottokelpoisuudesta. Lisäksi käytössä on seuraavat minimivaatimukset:

 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Alustavan lainapäätöksen saa heti hakemuksen täyttämisen jälkeen, mutta rahojen siirto tilille tapahtuu yleensä kahden arkipäivän sisällä.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)