Lainaa 500

Oletko hakemassa lainaa 500 euroa? Harkitse vielä kalliin pienlainan ottamista, ja tutustu mieluummin Bank Norwegianin vakuudettomaan lainaan fiksulla korolla. Meiltä voit hakea lainaa 1 000 eurosta ylöspäin.

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Lainaa 500 euroa - kannattaako ihan pieni laina?

500 euron laina on nykyään melko harvinainen laina. Kovin pienen lainan korko on korkea ja kulut suhteessa isot.

Pieniäkin lainoja koskee nykyään lakisääteinen korkokatto, mutta kulut saattavat silti suhteessa nousta isommiksi.

Ennen kuin otat pientä lainaa:

 • Varmista, että otat vain harkittua lainaa
 • Tarkasta lainavaihtoehtojen korot ja vältä liian kalliita pienlainoja
 • Ole tarkkana mahdollisen perustamismaksun kanssa
 • Pohdi myös, voisitko säästää halutun pienen summan lainaamisen sijaan

Bank Norwegianilta voit hakea edullista lainaa henkilökohtaisella korolla. Pienin haettava summa on 1 000 euroa, jotta voimme pitää lainaan liittyvät korot ja kulut järkevinä.

Meillä et maksa perustamismaksua alle 3 000 euron lainasummista. Kaikki lainaan liittyvät kulut näet aina selvästi alustavasta lainapäätöksestä.

500 euron lainan voit rahoittaa myös luottokortilla

Jos tarvitset välttämättä pientä lainaa, voi Bank Norwegianin luottokortti olla sinulle fiksu vaihtoehto.

Luottokortilla voit rahoittaa pienet yllättävät arjen kulut joustavasti. Korottoman maksuajan ansiosta et maksa turhasta, jos pystyt lyhentämään lainan nopeasti.

Jos siis välttämättä tarvitset lainaa 500 euroa, suosittelemme valitsemaan luottokortin. Voit myös hakea meiltä hieman isompaa, vähintään 1 000 euron lainaa.

Hae Bank Norwegianilta lainaa 1 000 - 60 000 euroa

Bank Norwegianin lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia 1 000 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Lainamme myönnetään aina henkilökohtaisella korolla, ja saat mahdollisen tarjouksen nopeasti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen.

Bank Norwegianin lainan edut:

 • Nopea lainanhaku: Hyödynnämme automaattista lainahakemusten käsittelyä tarjotaksemme lainaa nopeasti. Saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen, ja mahdollisen lainan tilille yleensä parissa päivässä.

 • Luotettavaa lainaamista: Bank Norwegian on toiminut netissä jo vuodesta 2007 asti, ja Suomessa aloitimme 2015. Asiakaspalvelumme palvelee suomen kielellä.

Järkevät ehdot: Meiltä saat lainaa järkevillä ja selkeillä ehdoilla. Näet aina kaikki lainaan liittyvät kulut selkeästi eroteltuina. Todellisen vuosikoron avulla voit helposti verrata kustannuksia.

Lainaa yhdellä hakemuksella

Voit saada lainaa kaikkiin arjen tarpeisiin yhdellä hakemuksella. Jos tarvitset vaikka lainaa 500 euroa puhelimen hankintaan ja toiset 500 euroa sohvan hankintaan, voit hyvin hakea näitä lainoja yhdessä.

Vakuudetonta lainaa ei sidota vain tiettyyn käyttötarkoitukseen, vaan voit käyttää sitä vapaasti arjen kuluihin.

Muista myös, että hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Voit siis hakea lainatarjousta ja päättää rauhassa, suostutko siihen.

Laina-aika

Laina-aika on valittavissa joustavasti oman tilanteen mukaan. Pienimmillään lainan takaisinmaksuaika on 1 vuosi, mutta voit hakea jopa 15 vuoden maksuaikaa lainallesi.

Laina-aika kannattaa valita niin, että lainan kuukausierä ei vie liian isoa osaa kuukausittaisesta budjetista. Liian pitkääkään takaisinmaksuaikaa ei kuitenkaan kannata turhaan ottaa, jotta et maksa ylimääräistä.

Muista myös, että voit lyhentää kaikkia Bank Norwegianin lainoja myös sovittua nopeammassa tahdissa ilman lisämaksua.

Yhdistä pienet lainasi edullisemmaksi

Useat pienet lainat nostavat nopeasti kokonaiskustannuksia, ja saatat turhaan maksaa ylimääräistä. Tilinhoitomaksut, korot ja muut lainakulut myös vaikeuttavat kokonaistilanteen hahmottamista, etkä välttämättä huomaa, kuinka paljon lainoihin lopulta kuluu rahaa.

Yhdistämällä lainat yhdeksi isommaksi lainaksi voit usein säästää lainakustannuksissa selvää rahaa. Bank Norwegianilta voit hakea yhdistelylainaa, jolla maksat vanhat lainat pois.

Lainojen yhdistäminen voi auttaa pienentämään kuukausierää selvästi. Takaisinmaksettava summa on tällöin jopa huomattavasti pienempi, jos saat edullisemman koron.

100, 200 tai 500 euron lainat yhdeksi isommaksi

Yhdistelylainalle yhdistät kaikki lainasi yhdeksi, olivat ne sitten isoja tai pieniä. Jos sinulla on lainaa 500 euroa yhdellä luotonmyöntäjällä, ja 5 000 euroa vaikka pankissa, voi yhdistelylainalla yhdistää nämä molemmat.

Lainapäätöksen saat meiltä nopeasti, joten tiedät heti, onnistuuko lainojen yhdistäminen. Saat lainallesi samalla uuden laina-ajan 1 vuodesta 15 vuoteen.

Pienten kalliskorkoisten pikavippien tai muiden lainojen yhdistäminen voi tuoda parhaimmillaan isoa säästöä. Tarkista siis, millaisella korolla voisit yhdistää pienlainasi.

Kannattaako hakea lainaa 500 euroa?

500 euron lainan kustannukset ovat usein summaan suhteutettuna isot. Varsinkin, jos pienen lainan takaisinmaksuaika on pitkä, saattavat summat kasvaa lopulta alkuperäiseen lainasummaan verrattuna kestämättömiksi.

Bank Norwegianilta voit hakea kerralla lainaa vähintään 1 000 euron verran. Näin voimme varmistaa, että lainakustannukset pysyvät järkevinä.

Mikäli taas tarvitset pienempää lainaa, on luottokortti fiksumpi ratkaisu. Bank Norwegianin luottokortilla voit rahoittaa arjen pienkuluja ja saada korotonta maksuaikaa.

Pienen lainan korko voi olla kallis

Jos lainaa hakee vain 500 euron verran, on korko usein suhteessa todella korkea. Tällöin joudut maksamaan kohtuuttoman paljon takaisin.

Bank Norwegian tarjoaa lainaa edullisella henkilökohtaisella korolla, 1 000 eurosta ylöspäin.

Käteispuskuri auttaa pieneen rahantarpeeseen

Pieni 500 euron laina on aina riski. Pikavippien sijaan pientä yllättävää rahan tarvetta varten kannattaa ylläpitää käteispuskuria.

Ymmärrämme kuitenkin, että aina tämä ei ole mahdollista. Silloin voit hakea meiltä lainaa ilman vakuuksia tai luottokorttia.

Lainahinnasto

Bank Norwegianin kulutusluotto on yksinkertaisesti ja selkeästi hinnoiteltu laina. Emme piilota kuluja tai tee niistä vaikeaselkoisia. Meiltä lainaa saa aina henkilökohtaisella korolla.

Alustavan lainapäätöksen saa heti hakemuksen täyttämisen jälkeen. Voit siis helposti tutustua lainatarjoukseemme omalla henkilökohtaisella korollasi.

Näin muodostuu lainan hinnasto:

 • Lainan nimelliskorko: Henkilökohtainen korko 6,99 % - 19,99 %

 • Perustamismaksu: 0 euroa / 45 euroa / 90 euroa lainasummasta riippuen

 • Tilinhoitomaksu: 3 euroa / 5 euroa lainasummasta riippuen

 • Todellinen vuosikorko: Yhteensä 7,40 % - 30,25 %

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Henkilökohtaisesta lainatarjouksesta näet aina tarkalleen kaikki lainaan liittyvät kulut yhdestä paikasta.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko

Lainan todellinen vuosikorko kertoo, paljonko lainasta on vuosittain maksettava korkoja tai kuluja. Luku siis kertoo suoraan kaikki lainaan liittyvät kulut vuositasolla.

Huomaa kuitenkin, että myös laina-aika vaikuttaa lopullisiin kustannuksiin. Jos takaisinmaksuaika on 5 vuotta, kasvavat kokonaiskustannukset luonnollisesti isommiksi kuin vaikka 1 vuoden maksuajalla.

Hae lainaa Bank Norwegianilta

Bank Norwegianilta voit hakea tarpeisiisi sopivaa lainaa, isoa tai pientä, 1 000 eurosta 60 000 euroon saakka. Voit valita maksuajaksi jopa 15 vuotta oman taloutesi mukaan.

Lainahakemus on helppo ja nopea täyttää. Voit käyttää vakuudettoman lainan haluamaasi kohteeseen, emmekä rajoita käyttöä.

Näin haet lainaa ilman vakuuksia:

 1. Täytä lainahakemus haluamallesi lainasummalle

 2. Alustavan lainapäätöksen saat välittömästi

 3. Saat rahat tilillesi lainasopimuksen jälkeen muutamassa arkipäivässä

Usein kysytyt kysymykset

Pienet lainat saattavat sisältää korkean koron ja kulut. Bank Norwegianilta voi hakea minimissään 1 000 euron lainaa, jotta korkotaso pysyy edullisena ja järkevänä.

Mistä löytyy 500 € heti lainattavaksi?

Bank Norwegian tarjoaa nopeaan lainatarpeeseen kaksi vaihtoehtoa. Vakuudetonta lainaa voi hakea 1 000 eurosta 60 000 euroon, ja luottokorttia jopa 10 000 euron luottorajalla ja 45 päivän korottomalla maksuajalla.

Lainapäätös perustuu aina kokonaisarvioon hakijan luottokelpoisuudesta. Lisäksi käytössä on seuraavat minimivaatimukset:

 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Alustavan lainapäätöksen saa heti hakemuksen täyttämisen jälkeen, mutta rahojen siirto tilille tapahtuu yleensä kahden arkipäivän sisällä.

Esimerkkinä, 11,49 % korolla (todellinen vuosikorko 13,48 %) 10 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 15 152 €, kuukausieräksi 180 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.