Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Säästäminen

Haluatko joustavan säästötilin ilman rajoituksia, vai haluatko jättää rahasi jonkin aikaa kasvamaan tilille? Lue lisää säästötileistämme alla ja valitse tili, joka sopii parhaiten sinulle ja säästötavoitteillesi.

Turvallista säästämistä

Talletussuoja turvaa talletukset, jos talletuspankillesi sattuu jotain odottamatonta. Bank Norwegian on osa ruotsalaista NOBA Bank Groupia, ja talletukset ovat Ruotsin talletussuojan piirissä.

Mikäli sinulla on myös talletuksia Nordax Bankin, suosittelemme lukemaan lisää talletussuojasta täältä.

 

Säästötili

Joustavimmalla säästötilillämme saat hyvän koron rahoillesi ja käytät tiliä vapaasti. Tilin avaaminen ei maksa mitään, ja sinulla on rajoittamaton määrä maksuttomia nostoja.

Vuosikorko 3,25 %
Avausmaksu 0 €
Maksutonta nostoa kalenterivuodessa (kpl) Rajattomasti
Avaa säästötili

Säästötili plus

Uutuus

Säästötili plus on täydellinen tuote sinulle, joka haluaa parhaan mahdollisen koron talletuksellesi ja suunnittelet pitävän talletuksen tilillä jonkin aikaa. Tilin avaaminen ei maksa mitään ja voit lopettaa tilin milloin haluat - mutta maksuttomia nostoja kalenterivuoden aikana on rajoitettu määrä.

Vuosikorko 3,35 %
Avausmaksu 0 €
Maksutonta nostoa kalenterivuodessa (kpl) 2
Nostopalkkio seuraavista nostoista 0,5 % nostosummasta*

*Kaksi maksutonta nostoa kalenterivuodessa, sen jälkeen 0,5 % nostosummasta.

Vuosikorko

Vuosikorko säästötili3,25 %
Vuosikorko säästötili plus**3,75 %

Kysymyksiä säästötilistä

Säästötili plus tarjoaa parhaan mahdollisen koron talletuksellesi ja sopii parhaiten pitkäaikaisemmille talletuksille - saat lisäksi kuusi maksutona nostoa tililtä kalenterivuodessa, sen jälkeen nostoista veloitetaan palkkio.

Joustavalla säästötilillämme saat hyvän koron rahoillesi ja sinulla on rajoittamaton määrä maksuttomia nostoja.

Tutustu säästötilien ehtoihin ja hinnastoon sivuillamme.

Kyllä, sinulla voi olla sekä säästötili ja säästötili plus.

Hae säästötili plussaa täältä.

Asiakas voi omistaa yhden säästötilin ja yhden säästötili plussan.

Säästötilejä voi avata vain yksityishenkilö. Emme valitettavasti tarjoa säästötiliä yrityksille, eikä tilin käyttöoikeuksia voi jakaa.

Tink palvelun kautta voit helposti ja turvallisesti tallettaa rahaa säästötilillesi suoraan Omilta sivuilta.
Voit myös siirtää rahaa säästötilillesi miltä tahansa toiselta suomalaiselta pankkitililtä.

Löydät säästötilisi maksutiedot Omilta sivuilta ja mobiilisovelluksesta. Jokaisella asiakkaalla on henkilökohtainen viitenumero, joka ohjaa talletukset omalle tilille. Muistathan siksi käyttää myös oikeaa viitenumeroa tilisiirtoa tehdessäsi, ellet käytä Tink-palvelua.

Säästötiliin ei ole yhdistetty korttia, mutta rahan siirtäminen säästötililtä onnistuu helposti. Ennen ensimmäistä siirtoa säästötilillesi tulee asettaa vastatili. Tämä helpottaa asiointiasi ja tilisiirrot ovat jatkossa vaivattomia. Tilisiirto kestää keskimäärin 1-2 pankkipäivää. Säästötililläsi ei ole säästösummaan tai nostoon liittyviä rajoituksia. 

Kyllä, voit siirtää talletuksia tilien välillä. Huomioithan, että säästötili plussalla on kuusi maksutonta nostokertaa vuodessa ja tilisiirto on nosto.

Voit tehdä säästötili plussalta kuusi maksutonta nostoa kalenterivuodessa. Seuraavista nostoista veloitetaan hinnaston mukainen nostopalkkio. Voit tarkistaa voimassa olevan hinnaston täältä.

Säästötileillämme ei ole sitoutumisaikaa, voit lopettaa tilin milloin haluat. Jos haluat lopettaa säästötilin, pitää talletukset ensin siirtää tililtä. Muistathan, että säästötili plussalla on rajoitettu määrä maksuttomia nostoja kalenterivuodessa.