Vippi

Vippi on usein kallis tapa rahoittaa omaa elämää. Älä hae perinteistä vippiä, vaan tutustu mieluummin kulutusluottoomme. Tarjoamme kulutusluottoa 1 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lue lainaehdot ja hae nopeasti netissä.

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)

Vippi vai kulutusluotto?

Vippi on netin kautta myönnettävä vakuudeton pienlaina, jota voi saada yleensä vain muutamia satasia. Kulutusluotto meiltä on yhtä lailla vakuudeton laina, jota voi hakea 1 000 eurosta 60 000 euroon usein paremmin ehdoin.

Kaikki lainamme myönnetään puhtaasti hakijan tietojen perusteella - ilman vakuuksia tai pantattavaa omaisuutta. Tarkastamme hakijoiden tiedot ja teemme henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Kun tarvitset lainaa heti tilille, vakuudeton kulutusluotto on vippiä parempi vaihtoehto. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa, ja näet heti alustavasta lainapäätöksestä, voimmeko tarjota sinulle lainaa. Lainan saat tilillesi viimeistään muutamassa arkipäivässä.

Lainahakemuksella pääset valitsemaan hakemasi lainasumman, halutun laina-ajan, käyttökohteen ja räätälöimään kaikki ominaisuudet sinulle sopivaksi. Tarvittaessa turvaat lainan takaisinmaksun lainaturvalla.

 • Lainasumma: 1 000 - 60 000 €
 • Takaisinmaksuaika jopa 15 vuotta

Hae lainaa 1 000 - 60 000 €

Meiltä voit hakea lainaa juuri sen verran kuin tarvitset. Kulutusluotto voi olla pienimmillään vain 1 000 euroa, mutta samalla hakemuksella voit saada lainaa jopa 60 000 euroon saakka.

Monipuolisen lainamme avulla voit siis rahoittaa niin isommat kuin pienemmätkin hankinnat. Lainaa voi käyttää myös vanhojen pikavippien ja yhdistämiseen. Lainaa maksetaan takaisin itselle sopivassa aikataulussa.

Lainamme on kertaluonteinen laina kaikkiin kuluihin ja tarpeisiin. Vakuudettoman lainan käyttöä ei rajoiteta mihinkään tiettyyn kohteeseen. Se sopii siis niin autolainaksi, remonttilainaksi kuin arjen yleislainaksikin.

Meiltä voit hakea myös luottokorttia, jos kaipaat joustavaa ja jatkuvaa luottoratkaisua arjen tarpeisiin. Luottokorttimme avulla rahoitat arjen pienempiäkin kuluja aina joustavasti tarpeen mukaan.

Omaan talouteen sopiva maksuaika

Laina meiltä joustaa taloutesi mukaan. Voit hakea maksuaikaa 1 vuodesta jopa 15 vuoteen saakka ja räätälöidä kuukausierän näin sinulle sopivaksi.

Laina-aika vaikuttaa suoraan lainan kuukausierään. Pidemmällä laina-ajalla kuukausikustannukset ovat alhaisemmat, mutta koron vaikutuksen takia kokonaiskustannukset kasvavat. Muista, että voit aina maksaa takaisin lainaa myös maksuaikataulua nopeammin.

Takaisinmaksettava summa on tärkeää räätälöidä omaan talouteen sopivaksi. Varmista, että selviydyt lainakustannuksista ja kuukausibudjettiin jää vielä tarpeeksi liikkumavaraa. Voit muokata lainatietoja helposti alustavan lainapäätöksen ja lainan maksun välisenä aikana mobiilisovelluksemme tai nettisivujemme kautta.

Meillä voit aina räätälöidä laina-ajan omanlaiseksesi. Toisin kuin vipin kohdalla, laina-aika voi olla jopa 15 vuotta.

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)

Luotettava laina nopeasti - alustava lainapäätös heti

Kulutusluottomme on nopea ja helppo lainatuote. Voit valita, paljonko haet lainaa ja räätälöidä myös maksuajan sinulle sopivaksi. Lainan hakeminen onnistuu kätevästi yhdellä nettihakemuksella. Näin haet kulutusluottoa tarpeisiisi.

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemuksesi sivuillamme. Pyydämme hakemaasi lainasummaa sekä henkilö- ja taloustietojasi, jotta voimme arvioida luottokelpoisuutesi lainaa varten.

Alustava lainapäätös heti

Alustavan lainapäätöksen saat heti. Sen jälkeen voimme pyytää vielä vahvistusta tuloistasi esimerkiksi palkkakuitin tai veroilmoituksen muodossa.

Nosta rahat heti tilille

Kun laina on hyväksytty ja dokumenttisi tarkastettu, lähetämme rahat ilmoittamallesi tilille. Saat rahat muutaman arkipäivän sisällä.

Lainahinnasto

Lainamme on läpinäkyvästi hinnoiteltu laina. Korko määritetään henkilökohtaisen luottoluokituksen perusteella.

 • Henkilökohtainen nimelliskorko: 7,79 % - 19,99 %
 • Todellinen vuosikorko: 8,26 % - 30,25 %
 • Perustamismaksu: 0 €/45 €/90 € lainasummasta riippuen
 • Tilinhoitomaksu 3 €/5 € lainasummasta riippuen

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Todellinen vuosikorko kertoo kaikki lainaan liittyvät kustannukset vuositasolla. Sen avulla on helppo vertailla erilaisia rahoitusratkaisuja. Näet alustavan lainatarjouksen yhteydessä kaikki lainaan liittyvät kulut heti.

Kulutusluotot ja lainat moniin tilanteisiin meiltä

Meiltä löydät monipuolisesti erilaiset kulutusluotot kaikkiin tarpeisiin. Voit hakea yhdellä hakemuksella juuri sellaista lainaa, kun sinä tarvitset. Lainasumma ja laina-aika on aina haettavissa omiin tarpeisiin sopivaksi.

Vaikka vippi heti tilille voisi kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, kannattaa mieluummin hakea paremmin ehdoin varustettua lainaa. Pikavippi voi tulla kalliiksi, vaikka summat olisivatkin pieniä.

Oli tavoitteenasi sitten saada nopea pienempi laina tai isompi laina vaikka vanhojen luottojen yhdistämiseen, on Bank Norwegianin kulutusluotto sinulle sopiva.

Pieni tai isompi laina arjen kuluihin

Hajosiko pesukone, kaipaako terassi päivitystä tai siintääkö lomamatka horisontissa? Meiltä haet pientä kulutusluottoa tai isompaa lainaa kaikkiin arjen kuluihin. Maksuttoman lainahakemuksen perusteella saat heti alustavan lainapäätöksen.

Rahoitus monenlaisille hankinnoill

Lainamme sopii myös erilaisten hankintojen rahoittamiseen. Vakuudeton auto- tai venelaina on helppo räätälöidä omaan talouteen sopivaksi - laina-aika on valittavissa joustavasti jopa 15 vuoteen asti.

Ota kulutusluotto, älä vippiä yllättäviä tilanteita varten

Kaikkiin yllätyksiin ei aina ole mahdollista varautua. Jos tarvitset äkillisesti lainaa, voi meiltä hakea talouteen sopivaa lainaa nettihakemuksella. Täytä hakemus ilman sitoumuksia niin näet, paljonko lainaa voi saada.

Hae vippiä parempaa lainaa arjen tarpeisiin

Hae meiltä sinulle sopivaa lainaa arjen tarpeisiin. Täytä hakemuksesi ilman sitoumuksia, ja saat heti alustavan lainapäätöksen.

Hae kulutusluottoa heti tilille kauttamme:

 1. Täytä lainahakemus ilman sitoumuksia
 2. Alustavan lainapäätöksen saat välittömästi
 3. Lainasi käsitellään yleensä seuraavana arkipäivänä

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (heinäkuu 2023)

Usein kysytyt kysymykset

Emme suosittele perinteistä kallista pikavippiä tai vippiä lainatarpeeseen. Meiltä löydät sen sijaan kulutusluoton, jota voit hakea tarpeidesi mukaan 1 000 eurosta 60 000 euroon saakka.

Lainapäätös perustuu aina kokonaisarvioon hakijan luottokelpoisuudesta. Lisäksi käytössä on seuraavat minimivaatimukset:

 • Vähintään 23 vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Laina voi olla pienimmillään 1 000 euroa ja maksimissaan 60 000 euroa. Laina-aika on 1 vuosi - 15 vuotta hakemuksen mukaan.

Kyllä on. Olemme vuonna 2007 perustettu digitaalinen pankki, jonka toimintaa valvoo Norjan finanssivalvonta. Suomen markkinoilla olemme tarjonneet lainoja aina vuodesta 2015 asti. Meillä on yhteensä yli 1,5 miljoonaa asiakasta.