Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Vippi

Vippi on usein kallis tapa rahoittaa omaa elämää. Älä hae perinteistä vippiä, vaan tutustu mieluummin kulutusluottoomme. Tarjoamme kulutusluottoa 1 000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Lue lainaehdot ja täytä hakemus netissä.

Hae lainaa

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Vippi vai kulutusluotto?

Vippi on netin kautta myönnettävä vakuudeton pienlaina, jota voi saada yleensä vain muutamia satasia. On kuitenkin tärkeää tutustua luoton tietoihin tarkoin, sillä lainakustannukset voivat olla suhteessa todella kalliit.

Kulutusluotto meiltä on yhtä lailla vakuudeton laina, jota voi hakea 1 000 eurosta 60 000 euroon. Kaikki lainamme myönnetään puhtaasti hakijan tietojen perusteella - ilman vakuuksia tai pantattavaa omaisuutta. Tarkastamme hakijoiden tiedot ja teemme henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu nettilomakkeella ja näet mahdollisesta alustavasta lainapäätöksestä, voimmeko tarjota sinulle lainaa. Lainan saat suoraan omalle tilillesi.

Lainahakemuksella pääset valitsemaan hakemasi lainasumman, halutun laina-ajan, käyttökohteen ja räätälöimään kaikki ominaisuudet sinulle sopivaksi. Tarvittaessa turvaat lainan takaisinmaksun lainaturvalla.

  • Lainasumma: 1 000 - 60 000 €
  • Takaisinmaksuaika jopa 15 vuotta

Hae lainaa 1 000 - 60 000 €

Meiltä voit hakea lainaa juuri sen verran kuin tarvitset. Kulutusluotto voi olla pienimmillään vain 1 000 euroa, mutta samalla hakemuksella voit saada lainaa jopa 60 000 euroon saakka.

Monipuolisen lainamme avulla voit siis rahoittaa niin isommat kuin pienemmätkin hankinnat. Lainaa voi käyttää myös vanhojen pikavippien ja yhdistämiseen. Lainaa maksetaan takaisin itselle sopivassa aikataulussa.

Lainamme on kertaluonteinen laina kaikkiin kuluihin ja tarpeisiin. Vakuudettoman lainan käyttöä ei rajoiteta mihinkään tiettyyn kohteeseen. Se sopii siis niin autolainaksi, remonttilainaksi kuin arjen yleislainaksikin.

Meiltä voit hakea myös luottokorttia, jos kaipaat joustavaa ja jatkuvaa luottoratkaisua arjen tarpeisiin. Luottokorttimme avulla rahoitat arjen pienempiäkin kuluja aina joustavasti tarpeen mukaan.

Omaan talouteen sopiva maksuaika

Laina meiltä joustaa taloutesi mukaan. Voit hakea maksuaikaa 1 vuodesta jopa 15 vuoteen saakka ja räätälöidä kuukausierän näin sinulle sopivaksi.

Laina-aika vaikuttaa suoraan lainan kuukausierään. Pidemmällä laina-ajalla kuukausikustannukset ovat alhaisemmat, mutta koron vaikutuksen takia kokonaiskustannukset kasvavat. Muista, että voit aina maksaa takaisin lainaa myös maksuaikataulua nopeammin.

Takaisinmaksettava summa on tärkeää räätälöidä omaan talouteen sopivaksi. Varmista, että selviydyt lainakustannuksista ja kuukausibudjettiin jää vielä tarpeeksi liikkumavaraa. Voit muokata lainatietoja mahdollisen alustavan lainapäätöksen ja lainan maksun välisenä aikana mobiilisovelluksemme tai nettisivujemme kautta.

Meillä voit aina räätälöidä laina-ajan omanlaiseksesi. Toisin kuin vipin kohdalla, laina-aika voi olla jopa 15 vuotta.

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Luotettava laina nettihakemuksella

Kulutusluottomme sopii kaikkiin arjen tarpeisiin. Voit valita, paljonko haet lainaa ja räätälöidä myös maksuajan sinulle sopivaksi. Lainan hakeminen onnistuu yhdellä nettihakemuksella.

Näin haet kulutusluottoa tarpeisiisi:

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemuksesi sivuillamme. Pyydämme hakemaasi lainasummaa sekä henkilö- ja taloustietojasi, jotta voimme arvioida luottokelpoisuutesi lainaa varten.

Alustava lainapäätös

Voit saada alustavan lainapäätöksen hakemuksen täyttämisen jälkeen. Voimme lisäksi pyytää vielä vahvistusta tuloistasi esimerkiksi palkkakuitin tai veroilmoituksen muodossa.

Nosta rahat omalle tilille

Kun laina on hyväksytty ja dokumenttisi tarkastettu, lähetämme rahat ilmoittamallesi tilille. Saat rahat muutaman arkipäivän sisällä.

Lainahinnasto

Lainamme on läpinäkyvästi hinnoiteltu laina. Korko määritetään henkilökohtaisen luottoluokituksen perusteella.

  • Perustamismaksu: 0 €/45 €/90 € lainasummasta riippuen
  • Tilinhoitomaksu 3 €/5 € lainasummasta riippuen

Esimerkkinä, 12,99 % korolla (todellinen vuosikorko 14,93 %) 12 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee seitsemän vuoden maksuajalla 18 890 €, kuukausieräksi 225 € (84 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Todellinen vuosikorko kertoo kaikki lainaan liittyvät kustannukset vuositasolla. Sen avulla on helppo vertailla erilaisia rahoitusratkaisuja. Näet alustavan lainatarjouksen yhteydessä kaikki lainaan liittyvät kulut heti.

Kulutusluotot ja lainat moniin tilanteisiin meiltä

Meiltä löydät monipuolisesti erilaiset kulutusluotot kaikkiin tarpeisiin. Voit hakea yhdellä hakemuksella juuri sellaista lainaa, kun sinä tarvitset. Lainasumma ja laina-aika on aina haettavissa omiin tarpeisiin sopivaksi.

Vaikka vippi heti tilille voisi kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, kannattaa mieluummin hakea paremmin ehdoin varustettua lainaa. Pikavippi voi tulla kalliiksi, vaikka summat olisivatkin pieniä.

Oli tavoitteenasi sitten saada nopea pienempi laina tai isompi laina vaikka vanhojen luottojen yhdistämiseen, voit hakea lainaa meiltä.

Pieni tai isompi laina arjen kuluihin

Hajosiko pesukone, kaipaako terassi päivitystä tai siintääkö lomamatka horisontissa? Meiltä haet pientä kulutusluottoa tai isompaa lainaa kaikkiin arjen kuluihin. Maksuttoman lainahakemuksen voit täyttää netissä.

Rahoitus monenlaisille hankinnoille

Lainamme sopii myös erilaisten hankintojen rahoittamiseen. Vakuudeton auto- tai venelaina on räätälöitävissä omaan talouteen sopivaksi - laina-aika on valittavissa joustavasti jopa 15 vuoteen asti.

Kulutusluotto yllättäviä tilanteita varten

Kaikkiin yllätyksiin ei aina ole mahdollista varautua. Voit hakea meiltä talouteen sopivaa lainaa nettihakemuksella. Täytä hakemus ilman sitoumuksia niin näet, paljonko lainaa voi saada.

Hae vippiä parempaa lainaa arjen tarpeisiin

Hae meiltä sinulle sopivaa lainaa arjen tarpeisiin. Täytä hakemuksesi ilman sitoumuksia, koko hakuprosessin voit tehdä digitaalisesti.

Hae kulutusluottoa kauttamme:

  1. Täytä lainahakemus ilman sitoumuksia
  2. Tarkista mahdollinen alustava lainapäätös
  3. Laina maksetaan ilmoittamallesi tilille

Esimerkkinä, 13,99 % korolla (todellinen vuosikorko 16,01 %) 14 000 € laina, kokonaishinnaksi tulee kahdeksan vuoden maksuajalla 23 970 €, kuukausieräksi 250 € (96 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €. (toukokuu 2024)

Usein kysytyt kysymykset

Emme suosittele perinteistä kallista pikavippiä tai vippiä lainatarpeeseen. Meiltä löydät sen sijaan kulutusluoton, jota voit hakea tarpeidesi mukaan 1 000 eurosta 60 000 euroon saakka.

Lainapäätös perustuu aina kokonaisarvioon hakijan luottokelpoisuudesta. Lisäksi käytössä on seuraavat minimivaatimukset:

  • Vähintään 23 vuoden ikä
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Suomen väestörekisterissä viimeiset 36 kuukautta

Laina voi olla pienimmillään 1 000 euroa ja maksimissaan 60 000 euroa. Laina-aika on 1 vuosi - 15 vuotta hakemuksen mukaan.

Kyllä on. Olemme vuonna 2007 perustettu digitaalinen pankki, jonka toimintaa valvoo Norjan finanssivalvonta. Suomen markkinoilla olemme tarjonneet lainoja aina vuodesta 2015 asti. Meillä on yhteensä yli 1,5 miljoonaa asiakasta.