Lainaa jopa 60 000 euroon asti

Lainaa kaikkiin tarpeisiin

Toteuta suunnitelmasi Bank Norwegianin lainan avulla. Voit hakea lainaa juuri siihen käyttötarkoitukseen, mihin itse haluat. Voit hakea lainaa helposti vaikkapa omalta kotisohvaltasi. Annamme vastuksen saman tien, eikä hakemuksen täyttäminen sido sinua lainan ottamiseen.

  • Lainaa 1 000-60 000 euroa
  • Allekirjoitus pankkitunnuksilla
  • Vastaus heti

Laina

Bank Norwegianin laina on kulutusluotto, jonka käyttötarkoituksen voit itse päättää. Tarjoamamme laina on edullinen vaihtoehto moneen eri elämäntilanteeseen. 

Lainojen yhdistäminen

Vähennä kuukausittaisia kuluja yhdistämällä kalliit pikavipit ja muut luotot yhdeksi lainaksi. Täytä hakemus selvittääksesi, kuinka paljon voit säästää. 

Oliko korjaamolasku odotettua suurempi? Vai onko toiveissa sittenkin uusi auto?

Pyydä tarjous rahoituksesta. Saat vastauksen heti! 

Kuka voi saada lainan?

  • Ei maksuhäiriöitä
  • Vähintään 23-vuotias
  • Suomen väestötietojärjestelmässä viimeiset 36 kuukautta

Teemme aina ensin henkilökohtainsen luottokartoituksen ennen tarjouksen antamista. 

Lainojemme korko on henkilökohtainen 4,99 %-14,99 %. Suurin todellinen vuosikorko on 24,19 %. Takaisinmaksuajaksi voi valita 1-15 vuotta.

Esimerkiksi 9,89 % korolla (todellinen vuosikorko 12,21 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kolmessa vuodessa 11 861 € ja kuukausieräksi 328 € (36 erää). Lainan perustamismaksu on 90 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

Vähennä kuukausittaisia kuluja

Onko sinulla useita lainoja ja luottoja, jotka haluaisit maksaa pois? Kuukausittainen kulujen seuranta ja laskujen tulva voivat pitkällä tähtäimellä tehdä kulujen seuraamisesta haastavaa. Usein päädyt maksamaan enemmän kuin sinun olisi tarvinnut, kun lyhennät montaa eri lainaa samanaikaisesti. Voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa yhdistämällä lainasi. Tämä helpottaa samalla taloutesi suunnittelua, sillä saat jatkossa vain yhden laskun ja pienemmät kuukausimenot.

Suunnitteletko remonttia?

Teetkö remonttia ennen asunnon myymistä? Eikö vakuutus kattanutkaan kodille sattunutta vahinkoa? Remontointi voi olla kallista. Pyydä tarjous Bank Norwegianilta remontin rahoittamiseksi.