Turvaviesti sähköpostin alatunnisteeseen

Liitämme tähän turvaviestiin nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voit helpommin erotta Bank Norwegianin aidot sähköpostit niin sanotuista tietojenkalasteluista (phishing). Usein tietojenkalasteluviesti näyttää oikealta sähköpostiviestiltä, mutta sisältää harvemmin henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi. Tietojenkalasteluviestit voivat myös sisältää linkin haitalliselle verkkosivulle tai väärennetylle verkkosivulle, jossa käyttäjältä pyritään saamaan arkaluonteisia tietoja.

Alatunnisteessa oleva turvaviesti ei ole tae viestin aitoudesta, mutta se antaa sinulle lisäturvan, että sähköpostiviesti tulee Bank Norwegianilta. Tietojenkalasteluviestit useimmiten lähetetään kerralla moneen sähköpostiosoitteeseen eikä sisällä henkilökohtaisia tietoja kuten nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi. Huijarit käyttävät myös kalasteluviestejä kerätäkseen henkilökohtaisia tietoja kuten käyttäjänimiä, korttitietoja ja salasanoja. Voit lukea lisää tietojenkalastelusta ja miten tunnistat sen täältä

Jos epäilet saaneesi Bankg Norwegianin nimissä lähetetyn tietojenkalasteluviestin, ilmoita siitä asiakaspalveluumme heti.