Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Lainahakemuksen täydentäminen

Voit muuttaa tai viimeistellä hyväksyttyä lainahakemustasi Omilla sivuilla tai mobiilisovelluksesta. Täältä voit ladata tarvittavat asiakirjat hakemukseesi, muuttaa lainasummaa, lisätä maksutiedot ja allekirjoittaa velkakirjan.

1.
Suurenna
Suurenna

Sisäänkirjautuminen tapahtuu pankkitunnuksillasi. Kun olet kirjautunut sisään, valitse "Täydennä lainahakemus". Näet yleiskatsauksen tarvittavista toimenpiteistä, jotta hakemus voidaan käsitellä loppuun. Näet myös yhteisvedon lainahakemuksestasi.

Aloita täyttämällä maksutiedot.

2.
Suurenna
Suurenna

Mikäli olet hakenut rahoitusta muiden velkojen ja luottojen maksuun, tarvitsemme velkojen maksutiedot. Mikäli haluat lisätä useamman velan, valitse "Lisää velkoja" kunnes kaikki on lisätty.

3.
Suurenna
Suurenna

Täytä jälleenrahoitettavan lainan maksutiedot.

Muista lopuksi tallentaa tiedot.

4.
Suurenna
Suurenna

Lisää myös oma tilinumeron, johon jäljelle jäävä lainsumma voidaan maksaa.

Valitse lopuksi "Vahvista ja lähetä", jolloin maksutiedot tallentuvat hakemukseen.

5.
Suurenna
Suurenna

Mikäli tarvitsemme kopion palkkalaskelmasta tai verotiedoista, voit lisätä ne suoraan hakemukseen. Jos olet yrittäjä tulee sinun toimittaa tulos- ja taselaskelmat.

6.
Suurenna
Suurenna

Voit valita jos haluat vahvistaa tulosi automaattisesti valitsemalla Vaihtoehdon 1, tai liittää tiedostoja valitsemalla Vaihtoehdon 2.

7.
Suurenna
Suurenna

Velkakirja tulee lopuksi lukea ja allekirjoittaa verkkopankkitunnuksillasi.

8.
Suurenna
Suurenna

Jokainen tehtävä muuttuu vihreäksi kun olet sen suorittanut. Kun kaikki kohdat ovat vihreät, voimme käsitellä lainahakemuksi. Jos haet lainaa yhdessä toisen kanssa, näet yleiskatsauksessa myös toisen hakijan tehtävien tilan.