Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SuomiLogga in
KreditkortLånaSparkontoFörsäkringarKundserviceOm oss

Fullfölj låneansökan

När låneansökan är beviljad, kan den administreras via Min Sida. Här kan du ladda upp dokument, ändra lånebelopp, ange betalningsinformation för utbetalning och signera låneavtalet.

1.
Förstora
Förstora

Du loggar in på Min Sida med dina nätbankskoder från din vanliga bank. När du har loggat in klickar du på ”Fullfölj låneansökan”.

2.
Förstora
Förstora

När du navigerat dig in på din låneansökan, ser du en översikt över vad som måste göras för att vi ska kunna färdigbehandla din ansökan. Varje steg som är slutförd vill markeras med en grön bock.

Om vi kräver en lönespecifikation vill detta framkomma i översikten.

3.
Förstora
Förstora

Om vi kan erbjuda dig ett högre lånebelopp än vad du har valt, kan du klicka på ”Ändra lånebeloppet”. Välj därefter önskat lånebelopp och klicka på ”Bekräfta och spara”.

4.
Förstora
Förstora

Ange kontonummer för utbetalning.

5.
Förstora
Förstora

Om du har sökt om ett refinansieringslån, behöver du ange detaljer om de lån och skulder du önskar att lösa in. Här anger du bankens namn, belopp, kontonummer och referensnummer eller lånenummer. 

6.
Förstora
Förstora

Väljer du att klicka på ”Lägg till flera” vill följande bild visas. Här har du möjlighet att registrera betalningsinformationen till långivarna.