Mikä on Norwegian Reward?


Bank Norwegian luottokortti

Norwegian Reward on Norwegian-lentoyhtiön maksuton etuohjelma. Asiakkaana saat pisteitä (CashPoints) erilaisista ostoksista ja palveluista, kuten lentolipuista ja päivittäisistä ostoksista, ja pisteet voi käyttää Norwegianin lentolippujen maksamiseen osittain tai kokonaan. Pisteet ovat siis käypää valuuttaa Norwegianin lentolippuja tai esimerkiksi aterioita ostettaessa.

Bank Norwegianin luottokortti on kätevä tapa ansaita CashPoints-pisteitä. Saat pisteitä seuraavasti:

  • 10 % CashPoints-pisteitä Norwegianin Flex-lentolipuista*
  • 4 % CashPoints-pisteitä Norwegianin LowFare-lentolipuista*
  • 1 % CashPoints-pisteitä muista kortilla maksamistasi ostoksista 10.000 euroon asti (kalenterivuosittain)
  • 0,5 % CashPoints-pisteitä ostoksista, jotka ylittävät 10.000 euron rajan (kalenterivuosittain)

*CashPoints-pisteet lasketaan lentolippujen nettohinnasta, eli kun lipun hinnasta on vähennetty verot ja muut maksut. Saat CashPoints-pisteitä vain omista lipuistasi, et muille ostamistasi lipuista.

Muut Reward-edut

CashPoints-pisteiden lisäksi voit saada käyttöösi muitakin Norwegian Reward -ohjelman etuja, jotka tekevät matkustamisesta joustavampaa.

Mitä useammin lennät Norwegianilla, sitä enemmän etuja saat käyttöösi. Voit valita vaikkapa 2 % enemmän CashPoints-pisteitä, ilmaisen fast trackin, ilmaisen istumapaikan valinnan tai ilmaisen lähtöselvitettävän matkatavaran.

Missä CashPoints-saldo on nähtävillä?

Pistesaldo on saatavilla Omat Sivuni-palvelussa, mobiilipankissa tai Norwegian Rewardin kotisivuilla norwegianreward.com. Jos et ole vielä liittänyt Norwegian-korttiasi Reward-profiiliin, löydät ohjeet sen tekemiseksi käyttöoppaastamme.

Maksa matkasi CashPoints-pisteillä

Ansaitsemasi CashPoints-pisteet on helppo käyttää lentolippujen maksamiseen. 1 CashPoint vastaa 1 Norjan kruunua, joka on noin 0,10 euroa. Sinun ei tarvitse kerätä tiettyä määrää pisteitä voidaksesi käyttää niitä, vaan ne ovat käypää valuuttaa lentolippuja ostaessasi, olipa sinulla 10 tai 1000 CashPoints-pistettä. Pisteet vähennetään ostamiesi lippujen hinnasta, joten jos pisteesi riittävät lippujen osittaiseen maksamiseen, maksat itse vain erotuksen.

CashPoints-pistetilannetta on helppo seurata OmatSivuni-palvelussa, mobiilipankissa tai tai Norwegian Rewardin kotisivuilla osoitteessa norwegianreward.com.

Jo yli miljoona Norwegian-korttia

Norwegian-kortti on käytössä jo 100.000 suomalaisella, ja Pohjoismaissa yli miljoonalla ihmisellä. Kortti on joustava ja päivittäisten ostosten lisäksi voit siirtää siltä rahaa pankkitilillesi tai maksaa siltä laskuja luottorajasi puitteissa. Ostoksistasi saamiesi CashPoints-pisteiden lisäksi saat jopa 10 % pisteitä Norwegianin lentolippuostoistasi. Korttitapahtumien seuranta ja kortin hallinta on helppoa mobiilipankissa.

Hae luottokorttia nyt!