Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Päivittäistavaravakuutus

Päättyy 31.12.2023

Luottokorttiin sisältyvä päivittäistavaravakuutus päättyy 31.12.2023.
Voit edelleen hakea korvausta vahingosta, joka on syntynyt ennen 31.12.2023. Vahinkoilmoituksen täytät Omilla sivuilla tai sovelluksessamme.

 • Vakuutus ei maksa sinulle mitään.
 • Vakuutus kattaa 1000 euroon asti.
 • Korvaus maksetaan Bank Norwegian -kortillesi.
Täytä vahinkoilmoitus tästä

Tietoa päivittäistavaravakuutuksesta

Päivittäistavaravakuutuksen kautta sinulle maksetaan korvausta 1000 euroon asti, jos joudut työttömäksi tai sairauslomalle.

Päivittäistavaravakuutus kuuluu luottokorttiisi automaattisesti, kun maksat päivittäistavaraostot Bank Norwegianin luottokortilla.

Tutustu vakuutusehtoihin

Näin vakuutus toimii

Vahinkoilmoituksen yhteydessä laskemme kuinka suurella summalla olet ostanut päivittäistavaroita Bank Norwegian -kortillasi. Edellisen kolmen kuukauden päivittäistavaraostoksista lasketaan kuukausittainen keskiarvo, jonka perusteella maksettava korvaus määräytyy. Korvaus maksetaan kortillesi.

Vinkki: Omilta sivuilta löytyvästä Ostokset-osiosta näet, kuinka suurella summalla olet ostanut päivittäistavaroita.

Usein kysytyt kysymykset

Päivittäistavaravakuutus on Bank Norwegian-korttiin sisältyvä vakuutus. Vakuutus korvaa kuukauden päivittäistavarakulutuksen, jos joudut työttömäksi tai sairauslomalle. Korvaus perustuu Bank Norwegian-kortilla maksamiesi päivittäistavaraostosten määrään. Päivittäistavaravakuutus on maksuton.

Päivittäistavaravakuutus huomioi kortillamme maksettujen päivittäistavaroiden keskiarvon viimeisen kolmen kuukauden ajalta ennen vahinkoa.

Päivittäistavaravakuutus on maksuton ja se sisältyy korttiisi automaattisesti 31.12.2023 asti.

Olet vakuutettu, mikäli joudut 100 % työttömäksi tai sairauslomalle yhtämittaisesti vähintään 30 päivän ajaksi. Päivittäistavaravakuutus sisältyy korttiisi 31.12.2023 asti.

Omavastuuaika on työttömyyden tai sairausloman alkamispäivän ja ensimmäisen mahdollisen korvauspäivän välinen aika. Korvausta voi saada aikaisintaan, kun olet ollut yhtämittaisesti 30 päivää työttömänä tai sairauslomalla.

Korvausta maksetaan vain, jos olet 100 % työttömänä tai sairauslomalla. Laskemme kuukausittaisen päivittäistavarakulutuksen määrän siitä päivästä, kun sait tiedon työttömyydestä tai päivästä, jolloin jouduit sairauslomalle.

Päivittäistavaravakuutus kattaa kertamaksuna summan, joka vastaa kuukauden päivittäistavarakulutustasi ostettu kortillamme.

Päivittäistavaravakuutus on voimassa 01.01.2021 lähtien ja koskee vahinkoja tästä päivämäärästä lähtien. Päivittäistavaravakuutus sisältyy korttiisi 31.12.2023 asti.

Päivittäistavarat ovat ostoja kaupasta/verkkokaupasta, jotka Visa luokittelee päivittäistavaroiksi. Voit tarkistaa miten ostot ovat luokiteltu klikkaamalla korttitapahtumaa Omilla sivuilla tai mobiilisovelluksessa.

Päivittäistavaroiden luokat:

Grocery stores / supermarkets (MCC 5411)

Misc food stores (MCC 5499)

Päivittäistavaravakuutuksen piiriin kuuluvat kortinhaltija ja kortinhaltijan tekemät ostokset kortillamme. Päivittäistavaravakuutus sisältyy korttiisi 31.12.2023 asti.

Laskemme kuukausittaisen päivittäistavarakulutuksen määrän siitä päivästä, kun sait tiedon työttömyydestä tai päivästä, jolloin jouduit sairauslomalle. Kuukausittainen keskiarvo lasketaan edellisen kolmen kuukauden päivittäistavaraostoksista. Korvauksen enimmäissumma on 1000 euroa.

Voit hakea korvausta, jos olet ollut yhtämittaisesti 30 päivää työttömänä tai sairauslomalla. Kirjaudu Omille sivuille tai mobiilisovellukseen ja täytä lomake.

Päivittäistavaravakuutus sisältyy korttiisi 31.12.2023 asti.

Korvaus maksetaan luottokortillesi. Näet korvauksen Omilla sivuilla.

Päivittäistavaravakuutuksen sopimusehdot löydät tästä. Päivittäistavaravakuutus sisältyy korttiisi 31.12.2023 asti.

Vakuutuksia kohtuulliseen hintaan

 • Vuokra-autovakuutus

  Bank Norwegianin tarjoaman vuokra-auton omavastuuvakuutuksen avulla säästät rahaa ja vältät suuret yllättävät lisäkustannukset auton vuokrauksen yhteydessä. 

  Lue lisää

 • Maksuturvavakuutus

  Maksuturvavakuutus auttaa yllättävissä ja haastavissa taloudellisissa tilanteissa. Maksuturvavakuutuksen avulla voit saada apua luottokorttilaskun maksamisessa ja helpottaa taloudellista tilannettasi.

  Lue lisää

 • Henkilöllisyysvarkausvakuutus

  Vakuutuksemme identiteettivarkautta vastaan auttaa sinua mahdollisten kustannuksien kanssa, jos joudut väärinkäytön kohteeksi. 

  Lue lisää