Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Väliaikainen muutos kanta-asiakasohjelmaan

Yrityssaneerauksen myötä lentoyhtiö Norwegianin täytyy keskeyttää sekä CashPoint-pisteiden ansaitseminen lentomatkoista että CashPoint-pisteiden käyttäminen maksutapana lentomatkoja ostaessa. Muutos astuu voimaan 1. helmikuuta ja on voimassa niin kauan, kunnes yrityssaneeraus on käynnissä.

Norwegian on varoittanut, että myös tämän jälkeen CashPoint-pisteiden käyttöä tullaan mahdollisesti rajoittamaan jokaista lentolippua kohden.

Tulemme väliaikaisesti tarjoamaan mahdollisuuden kerätä cashbackia Bank Norwegian-kortilla tehdyistä ostoksista CashPoint-pisteiden sijaan. Cashback tarkoittaa yksinkertaistettuna sitä, että saat rahaa takaisin Bank Norwegian-kortilla tekemistäsi ostoksista. Tulemme lähipäivinä lähettämään sinulle lisätietoa cashbackista sekä siitä, kuinka voit jatkossa saada cashbackin ostoksistasi.

Pahoittelemme muutoksen myötä aiheutuvaa vaivaa. Työskentelemme jatkuvasti varmistaaksemme, että Bank Norwegian-kortti on jatkossakin yksi markkinoiden parhaimmista luottokorteista ja jonka edut houkuttelevat sinua asiakkaana.