CashPoints - Norwegian Reward


Bank Norwegian Kreditkort

Reward är ett fördelsprogram för både privat- och affärsresor. Som medlem i Reward kan du tjäna CashPoints när du flyger. Använd dina CashPoints när du vill, som hel- eller delbetalning av din nästa resa.

Att använda Norwegian-kortet är det snabbaste sättet att tjäna CashPoints. Du får:

  • 20 % av biljettpriset i CashPoints på Flex-biljetter
  • 5 % av biljettpriset i CashPoints på LowFare-biljetter
  • 1 % av köpesumman på alla andra köp med Norwegian-kortet

*CashPoints beräknas på netto flygpris, exkl skatter och avgifter. Intjäning av CashPoints på flygbiljetter är personlig, så du tjänar bara på dina egna resor.

Du kan använda kreditkortet direkt när du har fått det på posten

Kortet kan användas för varuköp i butiker, kiosker och på internet. Du får CashPoints, upp till 20 % av värdet vid köp av flygresor och 1 % vid alla andra varuköp som kläder, möbler, elektronik och kioskvaror.

Norwegian-kortet från Bank Norwegian är ett av marknadens bästa kreditkort. Kortet kostar inget att använda och har ingen årsavgift. Du får dessutom upp till 45 dagars räntefri kredit.

Hur många CashPoints har du?

Totalsumman av CashPoints hittar du på Min sida eller hos norwegianreward.com. Om ditt kreditkort inte är kopplat till flygprofilen gör du det på norwegianreward.com.

Betala resan med CashPoints

När du har sparat ihop CashPoints kan du använda dem för att köpa flygresor. Då är 1 CashPoint = 1 krona (NOK). Du bestämmer själv när och vart du vill resa. Resan kan betalas helt eller delvis med CashPoints. Enkelt och praktiskt.

Ansök kreditkort