Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
SvenskaKirjaudu sisään
LuottokorttiLainaSäästötiliVakuutuksetAsiakaspalveluTietoa meistä

Luottokortin maksuturva

Taloudellista turvaa

Työttömyys, sairastuminen tai onnettomuuteen joutuminen voivat aiheuttaa suuria taloudellisia haasteita. Maksuturvavakuutus auttaa luottokorttilaskun maksamisessa ja helpottaa taloudellista tilannettasi.


Maksuturvalla voit olla oikeutettu korvaukseen, jos joudut työttömäksi, sairastut tai olet avioerotilanteessa. Kuolemantapauksessa vakuutus korvaa koko luottokorttisaldosi 10 000 euroon asti.


Vakuutusmaksu veloitetaan luoton kuukausittaisen maksuerän yhteydessä.
Jos luottokorttia ei ole käytetty, ei vakuutusmaksua veloiteta kortiltasi.

  • - Jos joudut työttömäksi tai päädyt yli 50 % sairauslomalle, voit olla oikeutettu korvaukseen. Ensimmäiset 30 päivää on omavastuuaika
  • - Vakuutuksen enimmäiskorvaus on 10 % tapahtumahetken kokonaissaldostasi. Korvausta maksetaan kuukausittain, jopa 12kk ajan.
  • - Vakuutuksesta voidaan maksaa korvausta, jos vakuutuksenottaja kuolee vakuutuskauden aikana sairauden tai tapaturman seurauksena. Korvauksella voidaan maksaa luottokorttivelka 10 000 euroon asti.
  • - Avioerotilanteessa maksetaan enintään 1 000 euron kertakorvaus.

Vakuutusmaksu on 0,72 % kokonaissaldostasi.

Kokonaisvelan ollessa esimerkiksi 1 000 euroa, vakuutusmaksu on 7,20 euroa/kk. Vakuutusmaksu perustuu käytettyyn luottoon laskutuskauden lopussa. Jos luottokorttia ei ole käytetty, ei vakuutusmaksua veloiteta kortiltasi.

Löydät täydelliset vakuutusehdot täältä.