Voita 10 000 CashPoint-pistettä

Nyt on 10 000 hyvää syytä valita CashPoint-pisteiden ansaitseminen

Arvomme ennen joulua 10 000 CashPoint-pistettä kolmelle onnelliselle voittajalle. Osallistumalla arvontaan varmistat itsellesi mahdollisuuden alkaa säästämään seuraavaa matkaasi varten.

Näin se toimii

Aktivoi CashPoint-pisteiden ansaitseminen ennen 20.12.2021 klo 7:00, niin olet mukana arvonnassa. Voit kätevästi tarkistaa oman valintasi kirjautumalla sovellukseen tai Omille sivuille. Sovelluksesta ja Omilta sivuilta voit myös vaihtaa, että haluat ansaita CashPoint-pisteitä, jos olit aiemmin valinnut cashback-saldon.

Arvomme kolme voittajaa kaikkien niiden kesken, jotka ovat valinneet CashPoint-pisteiden ansaitsemisen. Arvontaan voi osallistua 10.12.2021 alkaen. Arvonta suoritetaan 20.12.2021 klo 7:00 jälkeen. Olemme sähköpostitse yhteydessä CashPoint-pisteiden voittajaan. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai cashback-saldoksi. Bank Norwegian ASA järjestää arvonnan.

Huomaathan, että sinun on rekisteröitävä Bank Norwegian -korttisi Norwegianin Reward-profiiliin voidaksesi hyödyntää palkinnon. Voitetut pisteet ovat voimassa yhtä kauan kuin kaikki muut ansaitsemasi CashPoint-pisteet.

CashPoint-pisteiden ansaitsemisella ei ole ylärajaa.