Arvonnan säännöt

Takaisin

Bank Norwegian AS järjestää arvonnan kilpailuun osallistuneiden kesken. Kilpailuun voi osallistua 20.10.2020-6.12.2020 ellei toisin ilmoiteta. Kilpailuun voivat osallistua kaikki vakituisesti Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Arvomme 50 kappaletta Garmin-Venu -älykelloja arvoltaan jopa 399 euroa. Voittajat vastaanottavat etusetelin (alennuskoodin) ja tilaavat kellon itse Garminin verkkosivuilta. Bank Norwegianin työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun. Voittaja on itse vastuussa palkintoon liittyvien mahdollisten verojen maksamisesta. Arvontaan osallistuminen velvoittaa henkilötietojen, kuten nimen, osoitteen ja yhteystietojen jakamisen. Bank Norwegian käsittelee henkilötietoja voidakseen toteuttaa kilpailuun liittyvät velvoitteet. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa, että hyväksyt nämä ehdot.

Säännöt:


Voiton todennäköisyys
Voiton todennäköisyys riippuu arvontaan osallistuneiden määrästä. Voiton todennäköisyys on 0,1 %, jos 50 000 henkilöä osallistuu kilpailuun. Arvonta suoritetaan viikolla 50 kysymyksiin vastanneiden osallistujien kesken. Olemme yhteydessä voittajiin sähköpostitse arvonnan jälkeen.

Voucher ja kellon toimitus
Tuote toimitetaan Garminin saatavuuden mukaan niin pian kuin mahdollista. Kellon väri ja malli riippuvat Garminin valikoiman saatavuudesta. Etuseteli on voimassa 31.12.2020 asti. Toimituskulut sisältyvät palkintoon.

Henkilötietojen käsittely
Arvontaan osallistuminen velvoittaa henkilötietojen, kuten nimen, osoitteen ja yhteystietojen jakamisen. Tarvitsemme henkilötiedot, jotta voimme olla yhteydessä voittajiin ja toimittaa heille alennuskoodin. Palvelun toimittajamme Surveysparrow tallentaa yhteystietosi siihen asti, kunnes kilpailu on päättynyt ja arvonta suoritettu. Kilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista, jolloin myös henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt. Käsittelemme henkilötietoja voimassa olevan lain mukaan ja poistamme tiedot kilpailun päätyttyä.

Yhteystiedot
Jos sinulla on kysyttävää arvonnasta tai sen säännöistä, voit olla yhteydessä Bank Norwegianiin sähköpostitse asiakaspalvelu@banknorwegian.fi.

Muuta
Mikäli emme pysty toteuttamaan kilpailua suunnitellusti Bank Norwegianista riippumattomien syiden vuoksi, pidätämme oikeuden muuttaa kilpailua tai siirtää kilpailun ajankohtaa kokonaan tai osittain myöhemmäksi.

Takaisin