Tarinamme alkoi kesällä 2007, kun Bank Norwegian rekisteröitiin yrityksenä Oslossa, Norjassa. Tavoitteena oli tarjota kilpailukykyinen luottokortti, joka olisi sidottu Norwegian-lentohtiön Norwegian Rewards -kanta-asiakasohjelmaan. Syyskuussa 2007 meistä tuli virallisesti pankki, kun Norjan viranomaiset myönsivät meille pankkitoimiluvan. Marraskuussa avasimme täysin digitaalisen pankkimme ovet kuluttaja-asiakkaille Norjassa.

Norjalaiset asiakkaat ottivat meidät kiinnostuksella vastaan, ja vuonna 2013 olikin Ruotsin vuoro. Meistä tuli aidosti pohjoismainen pankki vuonna 2015, kun avasimme toimintamme Suomessa ja Tanskassa. Olemme jo yli 1,5 miljoonan ihmisen pääasiallista pankkiyhteyttä täydentävä pankki kulutusluottojemme, säästötilimme ja luottokorttimme kautta.

Olemme alusta asti olleet täysin digitaalinen pankki, joka tarjoaa yksinkertaisia tuotteita ja panostaa palvelujen jatkuvaan kehittämiseen. Hyödynnämme viimeisintä teknologiaa, kuten automaattisia prosesseja ja itsepalvelumahdollisuuksia voidaksemme tarjota parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.