Mikä on Norwegian Reward?


Bank Norwegian luottokortti

Reward on etuohjelma, sekä yksityis että työmatkoilla. Reward – jäsenenä voit ansaita CashPoints- pisteitä kun lennät. Voit käyttää pisteitä silloin kun haluat, kokonaan tai osittain seuraavaa matkaa maksaessasi.

Norwegian kortin käyttäminen on nopein tapa ansaita CashPoints-pisteitä. Tulet saamaan:

  • 20% CashPoints-pisteitä Flex lippujen hinnasta
  • 5% CashPoints-pisteitä LowFare lippujen hinnasta
  • 1% kaikista kortilla tehdyistä ostosten hinnoista

*CashPoints-pisteet lasketaan lennon nettohinnasta, ilman veroja ja maksuja. CashPoints- pisteet ovat henkilökohtaisia ja voit ansaita pisteitä vain omilla matkoillasi.

Voit käyttää luottokorttia heti kun olet vastaanottanut sen postitse.

Korttia voi käyttää kauppaostoksiin, kioskeissa ja internetissä. Saat CashPoints- pisteitä jopa 20% asti lennon hinnasta sekä 1 % kaikista muista ostoksista, kuten vaatteista, huonekaluista, elektroniikasta ja kioski ostoksista.

Norwegian kortti Bank Norwegianilta on yksi parhaista luottokorteista. Kortin käyttäminen on ilmaista, eikä meillä ole vuosimaksuja. Saat myös korotonta luottoa jopa 45 päivään asti.

Kuinka monta CashPoints-pistettä sinulla on?

Näet CashPoints-pisteiden kokonais määrän Omat Sivuni-palvelussa tai norwegianreward.com. Mikäli luottokorttisi ei ole kytketty lento profiiliisi, voit tehdä sen täältä: norwegianreward.com.

Maksa matkasi CashPoints-pisteillä

Kun olet säästänyt CashPoints pisteitä voit käyttää ne ostaaksesi lentolippuja. Silloin 1 CashPoint-piste = 1 NOK. Sinä päätät milloin ja minne matkustat. Matka voidaan maksaa kokonaan tai osittain CashPoints-pisteillä. Helppoa ja kätevää.

Hae luottokorttia nyt!