Lainahakemuksen tila

Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen lainahakemuksiin.

Saat heti alustavan vastauksen hakemuksen täytettyäsi.
Lainahakemuksen ja sen hyväksynnän jälkeen, joissakin tapauksissa, pyydämme asiakirjoja, jotka vahvistavat hakemuksessa antamanne tiedot. Saat sähköpostiviestin mikäli tarvitsemme asiakirjoja.

Voit suorittaa hakemuksen loppuun OmatSivuni-palvelun kautta. Valitse Lainahakemus valmis, ja näet mitä tietoja tarvitsemme lainahakemuksen käsittelyyn. Katso ohjeet.
Käsittelemme hakemuksesi kun kaikki tarvittavat asiakirjat on vastaanotettu. Lainahakemuksen käsittely kestää 0-2 pankkipäivää. Lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi kun laina on maksettu. Tilisiirto kestää 1-2 pankkipäivää.
Bank Norwegian tarkistaa asiakkaan luottotiedot ennen lainan hyväksyntää. Yhdessä Suomen asiakastieto Oy:ltä saamiemme luottotietojen ja täyttämäsi hakemuksen perusteella selvitetään onko hakemus hyväksytty.

Asiakkaan luottokelpoisuuden tarkistus tapahtuu automaattisesti ja perustuu hakemuksessa annettuihin tietoihin. Mikäli sait kieltävän vastauksen, se ei vättämättä tarkoita, että olet huono maksaja. Bank Norwegianilla toimimme saatavilla olevien tietojen perusteella, emmekä ota riskejä luoton myöntämisessä.

Takaisin yhteenvetoon