Laina hakemus

Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, voit hallita hakemustasi "Oma sivuni" - kohdan kautta. Oman sivusi kautta voit ladata kaikki asiakirjat, tehdä muutoksia lainahakemukseesi, lisätä maksutietosi ja allekirjoittaa lainasopimuksen.

Pääset kirjautumaan sisälle omalle sivullesi käyttämällä verkkopankkitunnuksia. Mikäli haluat jatkaa hakemustasi paina täydennä lainahakemus.


Kun olet syöttänyt lainahakemuksesi, näet yleiskatsauksen hakemuksestasi ja ohjeet miten täydentää sitä. Kun tarvittavat kohdat on täydennetty, näet vihreän hyväksytyn merkinnän. Mikäli voimme tarjota teille korkeampaa lainasummaa, ja haluat hakea lisälainaa, voit tehdä sen "Muuta lainasummaa"- kohdasta.


Allekirjoita lainahakemus käyttäen verkkopankkitunnuksiasi. Voit käyttää alla olevaa kuvaa apuna suorittaaksesi hakemuksen loppuun.


Lisää tilinumerosi maksua varten.


Velkarahoitus - Mikäli olet hakenut velkarahoitusta, sinun tulee tässä vaiheessa syöttää maksutiedot siitä, mihin pankkeihin maksamme rahat. Sinun tulee syöttää pankin nimi, velan määrä ja maksutiedot. Mikäli haluat maksaa enemmän kuin yhdelle pankille, valitse lisää pankki. Mahdollinen ylijäämä lainasta maksetaan tilillesi.


Lähetä palkkaerittely - Täältä voit lähettää meille viimeisen palkkakuittisi. Voit tehdä tämän tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella. Mikäli sinulla on oma yritys, pyydämme asiakirjoja, jotka osoittavat yrityksen tulot ja menot. Mikäli olet eläkkeellä pyydämme lähettämään asiakirjan, josta ilmenee eläkemaksut. Valitse tiedostot ja lataa ne sivulle. Lisäämme asiakirjasi suoraan hakemukseesi.


Aloitamme hakemuksesi käsittelyn. Käsittely kestää noin 0-2 pankkipäivää, ja lähetämme vahvistuksen sähköpostitse.