Voit kytkeä luottokorttisi Norwegian Reward-ohjelmaan

Jos haluat yhdistää ansaitut CashPoint-pisteet Bank Norwegianilta Norwegian Reward ohjelmaan, tulee sinun sitoa luottokorttisi ohjelmaan.

Tämän voit tehdä sivulta www.norwegianreward.com. Kirjaudu sisään samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kun Norwegianin sivuille. Mikäli teillä ei ole käyttäjätunnusta/salasanaa ennestään, voit luoda ne Rekisteröi nyt- kohdasta.

Kun olet kirjautunut sisään, näet yleiskatsauksen CashPoint- pisteistäsi. Mikäli et ole yhdistänyt luottokorttiasi, näet kuvan kortistamme ja viestin "Rekisteröi nyt".Tämä vie sinut internetsivuillemme.Bank Norwegian sivullamme sinun tulee vahvistaa luottokortin yhdistäminen matkapuhelimellasi. Kirjoita henkilötunnus ja valitse "kirjaudu sisään".Tekstiviesti lähetetään matkapuhelimeesi, jonka olet rekisteröinyt kansamme. Saat 6- numeroisen koodin, joka tulee lisätä ennen sisään kirjautumista.Onneksi olkoon! Bank Norwegian luottokorttisi on nyt yhdistetty Reward- ohjelmaan. Tulevaisuudessa kaikki bonuspisteet, jotka ansaitset luottokortillasi, rekisteröityy automaattisesti Rewards-ohjelmaan. Vaikka saisit uuden kortin, sinun ei tarvitse tehdä yhdistystä uudelleen.